QUOTE(melodija @ 2005 05 20, 18:45)
Sveikutes:) labai pavargau dirbau sode va, na nebegaliu dirbt, darausi inteligentiska mamyte, bet vasara neziuri kokia tu, jin isako dirbt. Dukra mano nera lengvo atsilikimo jin tarpe tarp sunkaus ir lengvo. Noriu senai tai ismokyti kad apsigint moketu pati nuo piktu zmoniu, bet jei neiseina ir puikiai ja suprantu gi buna zmoniu piktu ir buna kurie nemoka apsigint nuo ju. Taip jau yra. Metu jei 16 rugpiuti bus 17m. Jau panele;) Ka galeciau pasakyt del svorio as savo prisiminus svori buvau standartine, bet vistiek buvau nepatenkinta savo svoriu, man norejosi but laibesniai, tik del sito labai kasko nedariau. Gyvenau viena tai pasidarei ar nusipirkai pavalgei jei ne tai ir nieko nevalgei. Ryte atsikeli 6 val. iseini i darba pareini 4val kaska pavalgai man sito uzteko. O tu nesi tesle tik kiek isivaizduoju tokia graziai putli, kai mano viena drauge kad sako:) manau kad esi normali ir perdaug nepergyvenk jei neiseina kitaip ir svarbiausia kaip jautiesi . Jei kudesne jautiesi geriau na tada pasistenk sumazint maisto kieki ir busi pati patenkinta ir lituka sutaupysi:) Sekmes:*
Melodija, as dabar dziusnele 56 kilai tik. Kur tau putlute? Pavasaris atejo, pradejau sportuot ir neber svorio jau. Siaip jau kelinti metai kaip esu kudena, tik kad priaugus buvau per ziema, bet jau neber prieaugio