Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukė

QUOTE(munyte @ 2005 08 03, 15:35)
Melodija,atsakau tau-mano dukra anksciau i stovykla isvaziuodavo,o dabar jau keli metai as jos niekur neisleidziu,nes ji mano pirmoji padejeja,kaip as ja galiu isleist,kas man Lauryna priziures,kai as i darba iseinu.Ir neturi ji kur isvaziuot verysad.gif

g.gif soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 05 rugpjūčio 2005 - 10:47
user posted image sveikutes ,kaip laikotes?KurMazuliukas,uzkritai,visai nebepasirodai?Kaip vaikuciai jusu?
Atsakyti
Zinot kuo as dziaugiousi biggrin.gif gi mano dukryte nebeina i kiema nebesiverzia pas vaiku, kuiciasi namie, kokia man palaima, kokia ramybe ir taip pat jei thumbup.gif tuo pasikeitimu labai dziaugiuosi clap.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2005 08 11, 12:35)
user posted image sveikutes ,kaip laikotes?KurMazuliukas,uzkritai,visai nebepasirodai?Kaip vaikuciai jusu?

Sveikos,merginos,
lauk visas blogas mintis.Po poros dienų tada atsigavau,bet laiko vis nebuvo prisėsti.
Melodija,ačiū už pasiūlymą pas tave mažąją atvežti,bet turiu bėdą-mažoji pripažysta tik savo brolį,tėtį,mane,auklę ir mano mamą. cry.gif Daugiau visų bijo,net mano tėvuko cry.gif Tad palikt kitiem žmonėm negaliu.Bet nieko.
Buvau šiandien pas Kristutyte į Santariškes nulėkus.Jos mažąjam ryt ryte širdutę operuos cry.gif Labai tykiuosi,kad bus viskas gerai,tiesiog įsitikinusi.Tad kažkaip ant širdies pačiai neramu.
Munyte,ačiū už palaikymą biggrin.gif biggrin.gif
Iki merginos,einu savo mažo zyzalo migdyt wub.gif
Atsakyti
.
Buvau šiandien pas Kristutyte į Santariškes nulėkus.Jos mažąjam ryt ryte širdutę operuos cry.gif Labai tykiuosi,kad bus viskas gerai,tiesiog įsitikinusi.Tad kažkaip ant širdies pačiai neramu.
[/quote]

maziuliukas1, kita savaite tikiuosi i vilniu nukakt butu idomu sisimatyt ax.gif
Kristutytei perduok linkejimus nuo manes, kaip as ja puikiai suprantu ka jin sendien pergyvena, nes ne karta trypiau ir as hirurgijos kolidorius belaukdama kol parves panele is operacines tai nelinkiu niekam schmoll.gif lai zino, kad jin ne viena, stiprybes jei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 17 rugpjūčio 2005 - 18:05
[quote=melodija,2005 08 17, 19:47]
.
[/quote]

maziuliukas1, kita savaite tikiuosi i vilniu nukakt butu idomu sisimatyt ax.gif
Kristutytei perduok linkejimus nuo manes, kaip as ja puikiai suprantu ka jin sendien pergyvena, nes ne karta trypiau ir as hirurgijos kolidorius belaukdama kol parves panele is operacines tai nelinkiu niekam schmoll.gif lai zino, kad jin ne viena, stiprybes jei.
[/quote]

Sveika,Melodija,
su malonumu susitiksiu su tavim.Savo tel.nr.mestelsiu až.Uz linkejimus ąčiū,būtinai perduosiu.Operacija pavyko thumbup.gif thumbup.gif Dabar reanimacijoje.
Atsakyti
Melodija,Kristutyte dekoja tau uz linkejimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 08 18, 06:45)
Melodija,Kristutyte dekoja tau uz linkejimus biggrin.gif

clap.gif clap.gif kaip saunu, kad pavyko, kad ir toliau viskas sekmingai klostytusi g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,va ir as cia 4u.gif .As irgi dziaugiuos ,kad Kristutytes mazajam operacija pavyko,duok Dieve,kad tik viskas butu tvarkoj.
Kaip,Mazuliukas,atostogos,ka nuveikei,kaip tavo mergyte? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
atostogos buvo super(pirma dalis),antroj daly su nervine įtampa nesusitvarkiau doh.gif Bet jau rašiau apie tai.Dabar dirbu,namie sukuosi,kap bitė Maja,vėl rutina šiokia tokia.
Mažoji lyg ir mažiau zyzia,tad ramesnė ir aš biggrin.gif Gaila būna tos mazgės,kai nuotaika jos bloga.Buvau išlėkus į mišką grybų parinkti.Atsipalaidavau nerealiai thumbup.gif Labai mėgstu viena ramiai po miškus pasibastyti.
Laukiu kitą savaitę atvykstant Melodijos mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytės, jūs nepakartojamos...kiekvieną kartą čia užsukus susiduriu su begaline meile i šiluma....nežiūrint į visas gyvenimo negandas.... wub.gif
Atsakyti
euforija pasakė tai, ką aš vis planavau, bet nedrįsau blush2.gif . Gerosios, šauniosios mamytės- stiprybės jums ir jūsų vaikučiams. Viskas PRIVALO pas jus būti gerai 4u.gif
Atsakyti