Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukė

nu tai ka mergaites,atsalo oras vasara pasibaige,Mazuliukui didziule uzuojauta del oro,bet tikekimes kad dar islysuser posted image.Pas mus tai salta.Ir SM kazko labai sunkiai varto g.gif
Atsakyti

Už užuojautą dėkui.Aš pilna optimizmo,kad pirmadienį vėl švies saulytė biggrin.gif
Baigiau darbus,dabar su vaikais žaidžiam,viena akim į kompą užmetu.Jėga.
Atsakyti
Melodija,sveikute,
kaip šiandien su tuo staugimu,o gal jau nieko neprisimeni,viską pamiršai ir šiandien viskas čiki?Na bent jau aš taip tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2005 07 22, 09:21)
nu tai ka mergaites,atsalo oras vasara pasibaige,Mazuliukui didziule uzuojauta del oro,bet tikekimes kad dar islysuser posted image.Pas mus tai salta.Ir SM kazko labai sunkiai varto g.gif

Aha saulute usidejo kaskodel akinius mirksiukas.gif nebegalesiu tourist5.gif niu tikekim kad tai neilgai sunglasses2.gif
Atsakyti
labutis mergickos,kaip vaikiukai jusu?Mano siandien nelabai valdomas tai ta nutveres tai ta,kaip aitvaras per kambariususer posted image
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 07 22, 14:54)
Melodija,sveikute,
kaip šiandien su tuo staugimu,o gal jau nieko neprisimeni,viską pamiršai ir šiandien viskas čiki?Na bent jau aš taip tikiuosi.

Maziuliuk ciki dar nera, dar grumiuosi su staugimu, kokia pabaiga bus nezinau schmoll.gif

O mano panele tai vis praso lito, tai ta, tai ta jei reikia pirkt. Mane ibankrota ivarys du mano zones cool.gif
Atsakyti
Čia kogero mėnulio fazė kalta,nes mano mažoji zyzia,verčia visus sūnaus žaislus cry.gif O tik vakar viską sutvarkiau.Ir man šiandien ne kas-vakar eilinį kartą donoriavau,tai šiandien kraujo spaudimas žemas cry.gif Bet žinodama,kad mano kraujas padės kažkam,bandau bent prie vaikų stipri būti biggrin.gif
Atsakyti
Saunuole kad kraujuko negaili, mano sunus irgi dave biggrin.gif na sake kad ir dar duos tik kazi ar prisiruos, nors dabar zmogelis varo 6d d. po 12 val neturi kada ne pailset zmogiskai, isnaudoja vaiki, bet gal susiras kita darbuka ir ten bus geriau.
kokia man mintis kilo smile.gif jei neturetume tu kitokiu vaikeliu neturetume ka veikt, dabar vis turime kuom rupintis ir ju pridarytas zbitkas tvarkyt, na ar ne taip tongue.gif gi liudna but be ju g.gif thumbup.gif
Atsakyti
labutes mergaites,kaip musu Mazuliukui,atostogytesuser posted image?Is manes kraujo niekas neeme norejau duot,bet hipertonike esu ir neima,o vat organus po smercio paims -esu sutarti padarius.Siandien is darbo grizau labai bjaurios nuotaikos,jei kas paklius po kojom bus user posted image-sakes!nervina visi is eiles...
Atsakyti
mani gripas i lova pagulde cry.gif tongue.gif munyte kas darbeli tavi ten taip ierzino : g.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2005 07 22, 21:40)
labutis mergickos,kaip vaikiukai jusu?Mano siandien nelabai valdomas tai ta nutveres tai ta,kaip aitvaras per kambariususer posted image

Ne į temą - mynyte, ar galiu tavo velniuką avatare panaudoti. Na labai jis man patiko, o aš dar nesu jokio pasirinkusi, nes nerasdavau tinkamo. O šitas prie dūšios limpa - tiesiog gimininga siela biggrin.gif Ar galima? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,kas ten su tavim yra Melodija?As sakau,kad kazkur dingai is zydrojo ekrano.
Mazuliukas1 irgi dingus-mergina atostogauja!Pavydziu as tau,nes man reikia darbe sedet.
sveika aifa,naudokis tuo mano velniuku,o kodel sakai ne i tema visai i tema dar baisiau jis namuose prasisuka.Matyt tam mano mazajam zmogeliui jau atsibodo namie,bet tai kur detis yra kaip yra ir tai buvo menesiui laiko pakeites aplinka rolleyes.gif
Atsakyti