Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai 6 dalis

visiskai nieko nesimato kai nufotkinu, labai susilieja, o skenuoti neturiu galimybes. jei tiktu, galeciau ryt pvz faxiuku mesteleti ar atvezti kur nors kopija (kaip supratau vilniete esi)
Atsakyti
QUOTE(Salinga @ 2007 06 18, 19:01)
visiskai nieko nesimato kai nufotkinu, labai susilieja, o skenuoti neturiu galimybes. jei tiktu, galeciau ryt pvz faxiuku mesteleti ar atvezti kur nors kopija (kaip supratau vilniete esi)

Fax'u netinka schmoll.gif ,
O dėl atvežimo/atsivežimo gal kitą savaitę (jei negausiu iš tetulės) ax.gif
Atsakyti
Monique** bigsmile.gif bigsmile.gif labai labai grazus darbelis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif ir idomus toks thumbup.gif
Atsakyti
Va, mano pora darbelių wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
GIEDRUTIA,gražūs darbeliai thumbup.gif Man ypač geltonas kostiumėlis patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2007 06 19, 17:15)
Va, mano pora darbelių wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif labai gražu. Tas oranžinis tai visai superinis mirksiukas.gif
Atsakyti
O man nerodo g.gif
Atsakyti
Man irgi kažkodėl nerodo unsure.gif
Atsakyti
Vakar rodė, o šiandien jau nebesimato...
Man irgi su nuotraukom dažnai taip nutinka....
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 06 20, 10:37)
Vakar rodė, o šiandien jau nebesimato...
Man irgi su nuotraukom dažnai taip nutinka....

O jeigu pabandytum nuotraukas sumažinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 06 20, 10:46)
O jeigu pabandytum nuotraukas sumažinti?  g.gif

Mano nuotraukos irgi visad pradingsdavo kai keldavau is fotki.com. O iš photobucked keliant niekad nedingdavo. Fotki gerai tik tuom, kad tas albumas greit atsidaro
Atsakyti
Labai ačiū visoms už pagyrimus aciuks.gif , nesijaučiu to verta, bet vistiek smagu blush2.gif . Ten pat yra ir rašto schema, jei kam įdomu. Vaizdą iš nugaros pasistengsiu truputį vėliau įdėti, nors nieko ten ypatingo...
O tą baltą palaidinukę nėriau daugiau kaip prieš 10 metų, pačiai buvo keista ją apsirengti mirksiukas.gif
Atsakyti