Mylia
Labai aciu, ir ka as be taves daryciau
Tokie grozei
QUOTE(sirdelle @ 2007 10 15, 13:24)
Nera uz ka esu senesnese temose radusi ir issisaugojusi, man tie surisami megztukai irgi labai grazus ir stilingi
kaip sitas patiko
QUOTE(Linjus @ 2007 10 11, 19:09)
kaip tai atrodo gal kokią schemutę turit? nesu niekad to dariusi
Yra kažkurioj mezgimo knygoj pavyzdelių,kaip tą galima padaryti,tik nepamenu kurioj tiksliai.Jei domina,galiu pasižiūrėt ir parašyt.O principas tai toks,numezgi detalę:apykaklę,atvartus,juostelę,palieki akis nenuleistas,o "palaidas",tada su adata "ketliuoji".Aš praktiškai visas apykakles taip darau Gal nemoku paaiškint
QUOTE(Mylia @ 2007 10 15, 09:12)
Sveikutes
Gal galetumet papasakoti, kaip padaryti va toki kakla (kad primezgant krasta stulpeliais jie taip "uzsilektu")
Butu labai aciu
Gal galetumet papasakoti, kaip padaryti va toki kakla (kad primezgant krasta stulpeliais jie taip "uzsilektu")
Butu labai aciu
Tokia apykle mezgant periodiskai nedamezgama iki paskutiniu akiu.
Na, pvz., yra 100 akiu, tai ismezgama koks 60, tada mezginys apsukamas ir mezgama 28, tada apsukama ir mezgama 30 ir taip primezgant kiekvienam gale po dvi akis, kol ismezgamos visos.
Bet siulau meginti, kol pavyks isskaiciuoti akis. Is pirmo karto, neigudus, gali nepavykt.
o ar neturit to alyvinio nertinuko schemelės
man jis labai labai
man jis labai labai
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 15, 19:38)
Nea, neturiu. Visas schemutes, kurias turiu, sudejau
Sveikos mergaitės. Noriu paparašyti pagalbos gal kas turit megztų klostuotų sijonukų pavyzdėlių.Labai labai labai tokio noriu. Plyz.
QUOTE(1RUGILE @ 2007 10 16, 09:52)
Sveikos mergaitės. Noriu paparašyti pagalbos gal kas turit megztų klostuotų sijonukų pavyzdėlių.Labai labai labai tokio noriu. Plyz.
as taip mastau kad is galvos megzciau...jei paprastom klostem tiesiog nuo virsaus apvaliais virbalais gerom ir blogom akim pradet o paskui atitkamai pridedabnt akiu klostytes platinti
galima dar klostes kur gerom akim kokiom pynem papuosti
as toki su pynem po dabartiniu mezginiu jau esu sumasciuas laukia siulai eiles
QUOTE(Spyglė @ 2007 10 15, 18:04)
Yra kažkurioj mezgimo knygoj pavyzdelių,kaip tą galima padaryti,tik nepamenu kurioj tiksliai.Jei domina,galiu pasižiūrėt ir parašyt.O principas tai toks,numezgi detalę:apykaklę,atvartus,juostelę,palieki akis nenuleistas,o "palaidas",tada su adata "ketliuoji".Aš praktiškai visas apykakles taip darau Gal nemoku paaiškint
pažiūrėk jei nesunku
QUOTE(Rife @ 2007 10 15, 20:30)
labai jau mažas
Ačiū ggte už idėją.Dovanoju balionėlį Su tom pynėm tikrai klasiškai atrodytų. Bet ar platinti ir geras ir blogas klostytes, ar tik pvz blogas? Aš galvoju lygiagrečiai ir blogas ir geras akis. Kaži ar tesingai galvoju? O kaip tu megstum?i Irgi pradėtum nuio viršaus?
Labai laukiu kada pradėsi. Kelioms megzti bus žymiai linksmiau ir įdomiau.
Labai laukiu kada pradėsi. Kelioms megzti bus žymiai linksmiau ir įdomiau.