Plyz Help Padėkit man tai, kuriai nelabai aiškiai shemutė matosi. Ar ten tas kostiumėlis nerais su 3 užmetimais pirmoje eilėje, antroje su vienu????? Padėkit, nelabai matosi. O patinka juodai. Tiesa, čia jau viena mamytė klausė, bet noriu ir aš paklaust iš kokių siūlų nėrėt?
QUOTE(myte @ 2007 09 26, 12:07)
Labai puikus darbas. O iš kokių siūlų nėrei?
siūliukus naudojau tuos, kurie schemoje parašyti
QUOTE(besyte @ 2007 09 26, 13:03)
Anakondaaz, grazus sedevras man labai labai spalva grazi
p.s. ar patogu po apacia daryt suknyte (posuknyte)? ar nesikele i virsu sijonas?tikiusi aiskiai paklausiau?
p.s. ar patogu po apacia daryt suknyte (posuknyte)? ar nesikele i virsu sijonas?tikiusi aiskiai paklausiau?
ten nuotraukoje tik pasijonis, o po švarkeliu paprasta bliuzelė. dėl pasijonio patogumo nežinau , aš jo nesiuvau ir ne aš dėvėjau, bet skundų negirdėjau
QUOTE(1RUGILE @ 2007 09 26, 13:16)
Plyz Help Padėkit man tai, kuriai nelabai aiškiai shemutė matosi. Ar ten tas kostiumėlis nerais su 3 užmetimais pirmoje eilėje, antroje su vienu????? Padėkit, nelabai matosi. O patinka juodai. Tiesa, čia jau viena mamytė klausė, bet noriu ir aš paklaust iš kokių siūlų nėrėt?
ten pirmoje eilutėje stulpeliai su vienu, o antroje - su dviem užmetimais. Gal būtų aiškiau, jei foto atsiūsčiau e-paštu jums?
O siūlus jau minėjau, naudojau aprašyme rekomenduotus, tik spalva pagal skonį . Labai malonu nerti buvo tais siūliukais
dar kartelį ačiū visoms giriančioms
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 26, 13:28)
ten pirmoje eilutėje stulpeliai su vienu, o antroje - su dviem užmetimais. Gal būtų aiškiau, jei foto atsiūsčiau e-paštu jums?
Darbelis išties įspūdingas
Bet norėjau ir aš dar pasitikslinti - ar tikrai pirmoje eilėje su vienu, o antroje - su dviem užmetimais??? Nes pagal nuotrauką tai atrodo atvirkščiai
QUOTE(bugytė @ 2007 09 26, 14:35)
Darbelis išties įspūdingas
Bet norėjau ir aš dar pasitikslinti - ar tikrai pirmoje eilėje su vienu, o antroje - su dviem užmetimais??? Nes pagal nuotrauką tai atrodo atvirkščiai
aga , pirmoje su dviem, antroje su vienu , iš atminties rašiau, tai pirma eilute laikiau tą, kur su vienu užmetimu , soriux
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 26, 11:20)
Jau pagyrų tėmelėj gyriau, bet ir čia nesusilaikau. Labai labai labai, dailu, dailu, dailu, miela, miela, miela, nepakartojama, nepakartojama, nepakartojama...................................... .
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 26, 14:48)
aga , pirmoje su dviem, antroje su vienu , iš atminties rašiau, tai pirma eilute laikiau tą, kur su vienu užmetimu , soriux
Man va šitas labai įdomus pasirodė
Nepatingėjau nuskanuoti šios savaitės "Ji" žurnaliuko
QUOTE(DarkMind @ 2007 09 30, 12:08)
ojoj
kazi dar pardavime yra ju?
kur jie buvo kai as kaip isprotejus ieskojau modeliuko savo angoros siulam melyniem...
lekiu ieskot zurnalo
QUOTE(qqte @ 2007 09 30, 14:02)
ojoj
kur jie buvo kai as kaip isprotejus ieskojau modeliuko savo angoros siulam melyniem...
lekiu ieskot zurnalo
lekiu ieskot zurnalo
turėtu būti jis savaitinis bet faktiškai dar savaitė nesibaigė
Universalus sijonas-skraistė rudeniui iš mocheros siūlų