Gal galite padeti. Niekur neradau siu grozybių schemų, gal kas turite?
Daug modeliukųhttp://bestyaforever...u/vyazanie.html
Atšalus orams
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 09 17, 10:46)
Ogi Savanorių prospekte ten yra labai čiotka siūlų parduotuvė, kažkur netoli padėvėtų drabužių didelės parduotuvės. Tai ten ir radau. Turkiški tokie. Spalvų daug visokių, ir plonesnių, ir storesnių buvo.
O kazin kur nors centre (ne tik kad Savanoriuose) - negalima tokiu siuliuku rasti uz tokia kaina?
Ir dar - ar tokiu siuliuku buna musu prekybos centruose?
Zhuvycia, nepaprastai grazus megstukas - su modeliu ish zurnalo - tai net nera ka lygint - super atrodo
Gal gali pasakyti kokio storio tie siuliukai buvo ir kokio storio virbalais mezgei?
o čia mano truputį anksčiau baigtas darbelis:
Vau aš be žodžių, nes žodžių nėr Labai gražus kostiumėlis.Super.Rašau 100 balų.Labai dailiai nertas.O gal būtų galima raštelį ir truputį informacijos.Labai sudomino.Jaučiu langvai nerias, o kaip išplatinti sijoną, ar galėsit paaškint.
labai gražus kostiumėlis
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 26, 11:20)
kaip gražiai atrodo ir kaip tinka
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 26, 12:20)
Superinis darbelis . O kaip kruopsciai padarytas . Kazin kada as taip sugebesiu . Merginos,is kur pas jus tiek kantrybes
QUOTE(1RUGILE @ 2007 09 26, 11:29)
O gal būtų galima raštelį ir truputį informacijos.Labai sudomino.Jaučiu langvai nerias, o kaip išplatinti sijoną, ar galėsit paaškint.
ogo kiek liaupsių
ačiū visoms giriančioms. Nėriau ne sau, ant manęs taip gražiai neatrodytų , pagal šią schemutę:
tik sijoną ten aprašyme rašo platint
vienoje vietoje, o išplatintas jis dvejose,
tai ir aš platinau dvejose vietose, taip gražiau krenta jis.
Labai puikus darbas. O iš kokių siūlų nėrei?
Anakondaaz, grazus sedevras man labai labai spalva grazi
p.s. ar patogu po apacia daryt suknyte (posuknyte)? ar nesikele i virsu sijonas?tikiusi aiskiai paklausiau?
p.s. ar patogu po apacia daryt suknyte (posuknyte)? ar nesikele i virsu sijonas?tikiusi aiskiai paklausiau?