Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai 6 dalis

QUOTE(poeme @ 2007 05 24, 13:13)
Nu jau tokia grazi suknele, ir atrodo rastas nesunkus, tik gal kas turit schemute rastelio  blush2.gif ?

jo raštelis tikrai nesunkus mirksiukas.gif stulpeliais mezgi ir tiek ax.gif jei tiksliau nori rašto tai forume prie raštų paieškok - tikrai rasi kokių panašių raštų mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
neseniai nusimezgiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yyla: 24 gegužės 2007 - 17:56
QUOTE(Liucilė @ 2007 05 24, 09:41)
Maxi siūlai būna tokiose didelėse špūlėse ar kaip čia išsireiškus, jei esi kaunietė gali jų rasti urmo bazėje, kainuoja apie 10-11 litų. Spalvų yra įvairių, jie tokie storesni už irisus, ir kokybė gana nebloga. Ten jų kiekis jei neklystu 100 gr.

QUOTE(Viksė @ 2007 05 24, 10:29)
Ir jų metražas didelis-virš 1000 m. Man suknelei iki kelių užteko nepilnų 4 kamuolių

Kaip suprantu siūlų storis ir metražas priklauso nuo gamintojo.

Kai kurie Maxi siūlai ( būtent turkiški) dar plonesni už irisus.
Tačiau man visi matkeliai budavo apie 565 m;
Atsakyti
Nors yra atskira tema apie siūlus, tačiau prisidėsiu - Maxi iš tiesų yra įvairių firmų- Steinbach Wolle, Madam tricot ir kitų firmų, turkai įveža į Lietuvą Altun Basak firmos todėl ir kainos skiriasi. galite aprašymų paieškoti internete, o geriausia, ypač dideliuose miestuose, tai siūlų parduotuvėse jums suteiks informaciją. Aišku, žymesnių firmų, man atrodo, ir kokybė geresnė. Aš pati tai nėriau iš turkiškų violet ir maxi, bet Steinbach Wolle tai tikrai geri
Atsakyti
Vylos antras megztukas superinis thumbup.gif
O pirmas kiek didokas, ne? unsure.gif
Atsakyti
o man kažkaip atrodo, kad tokioms vasarinėms suknelėms reiktų siūlo su elastanu smile.gif kaip ir maudymkėms
Atsakyti
Stai ir mano paskutinis darbelis-:) pagal uzsakyma.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 05 25, 15:29)
Vylos antras megztukas superinis  thumbup.gif
O pirmas kiek didokas, ne?  unsure.gif

ėh,tikrai biškuti didokas gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2007 05 25, 20:29)

user posted image

user posted image

Liepa50, labai šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man tokie topukai patinka thumbup.gif . Gal nėrei pagal rusaites kur nereikia siūlo nutraukti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 25 gegužės 2007 - 21:10
[quote=liepa50,2007 05 25, 20:29]

user posted image

Kaip gražu thumbup.gif .Tik aš tai nemokėčiau sujungti tų gėlyčių . Nu ,bet čia taip faina ,kad pasiryžus mokytis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2007 05 24, 17:54)
user posted image
neseniai nusimezgiau ax.gif
user posted image

Laaaabai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 05 25, 22:10)
Liepa50, labai šaunu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  man tokie topukai patinka  thumbup.gif . Gal nėrei pagal rusaites kur nereikia siūlo nutraukti?  g.gif

Ne, neriau paprastai, nutraukdama siula, baigus nert paskutine eile.Kai ne tokie smulkus motyvai, tai geriau siula nutraukinet.

Papildyta:
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 05 24, 11:14)
gariūnuose MAXI 100 g po 7 Lt  mirksiukas.gif  daugybė spalvų  rolleyes.gif

Maxi metrazas 100g/565m.
Atsakyti