Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas II d.

Mums ti sakė eit ir imt pas vietinius tas keliones
ir sakė vežtis tik dolerius nes geresnis santykis.
aš jau beveik pasiruodšus, pinigų atžvilgiu jau susitaupiau.
Atsakyti
dar iškilo pora kausimų blush2.gif ax.gif :
1. ar kava normali viešbuty?
2. ir ar karšto vandens galima gaut (ta prasme geriamo, kad vaikui į kokią košę įpilt)?
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 05 13, 15:46)
dar iškilo pora kausimų blush2.gif  ax.gif :
1. ar kava normali viešbuty?
2. ir ar karšto vandens galima gaut (ta prasme geriamo, kad vaikui į kokią košę įpilt)?

Paprastai viesbuciuose buna atskirai karstas vanduo, atskirai kava ir arbatos pakeliai, taip kad viskas bus tvarkoj wink.gif
O kava tai sake labai skani....pats negeriau..
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 05 08, 22:53)
Azur plazoje mane labiausiai domina, maistas, nes vešiuos dukrytę o jai tik 1,3m, dar domina mama neatstoja kaip ten su rankšluosčiais duoda ar vežtis? ir ar kambariuose duoda vandens geriamo..

as savo kleckui 2 metuku radau maisto... mirksiukas.gif
ranksluosciu veztis nereikia,vandeni emem is viesbucio... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 05 08, 23:19)
aš ten jų klausimu supratau ne viešbutį , o jau lauke ar kaip ten, nes ne visuose duoda...

dabar pas rusus skaitau maitinimas : pusryčiai vakarienė, o kiek aš žinau pirkom tai viskas įskaičiuota tai kaip ten  g.gif nieko nebesuprantu  blush2.gif

i papludimi nesemes ranksluoscius is viesbucio,pilnai pakako rolleyes.gif
Papildyta:
as manau, kad charteriniu reisu skrendant labai grieztai svorio gal neziures) mirksiukas.gif
[/quote]

pas mus ziurejo...
mes 5-iese varem,tai 100kg.
kadangi virssvorio buvo tik 2 kg.niekas nieko nesake,bet likusius akmenis ir dykumu rozes emem su savim i rankini bagaza... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajuni @ 2007 05 09, 19:03)
Tikrai neatsiras  bigsmile.gif Dar labai gerai tureti dregnu serveteliu rankom nusisluostyti per kelione, nes daznai ner kur ju nusiplauti vaziuojant  unsure.gif O dar pasiimkit purskiama toki vadeneli - cia jau ne dezinfekcijai,bet atsigaivinimui  rolleyes.gif

Taip mes ir darem.
thumbup.gif
Dar turejom spiritinio dezinfektanto purskiamo rankom dazinfekuoti,kur ligoninese, ar operacinese gydyt.purskiasi rankas,tai ir ta naudojom.... doh.gif ,bet l.gerai,greit nudziuva, thumbup.gif ir duodu vaikui i rankytes kokia baronka sacaroj.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2007 05 13, 22:45)

Dar turejom spiritinio dezinfektanto purskiamo rankom dazinfekuoti,kur ligoninese, ar operacinese gydyt.purskiasi rankas,tai ir ta naudojom.... doh.gif ,bet l.gerai,greit nudziuva, thumbup.gif ir duodu vaikui i rankytes kokia baronka sacaroj.... biggrin.gif

bigsmile.gif Ir as tokio dezinfektanto noreciau nusivezt i Tunisa. Isduok paslapti, kur jo galima isigyt (isskyrus operacines,aisku blush2.gif ) smile.gif
Tai ko gero, viskas gerai buvo ir su viesbucio maistu, ar ne? smile.gif
Atsakyti
O mane tai labiausiai domina kaip ten oras?
Atsakyti
QUOTE(slimux @ 2007 05 14, 09:38)
nu jau ispudziai tai... nukopino nuo kitos ir tiek ziniu... smile.gif  nu nzn nzn.. smile.gif gal nepatingim kiek ir daugiau parashom.. smile.gif  rolleyes.gif

unsure.gif NENUKOPINAU!
O kiekviena sakini pacitavau!,tik,as kaip bemoksle,tai man neisskirste-kur cituota,kir kas cituota,todel nepatingim ir perskaitom ta mano citata aname puslapyje nuo pradzios.... mirksiukas.gif iki galo.O.K.?
Nu nemokejau kitaip ,sorry... rolleyes.gif

Gytr-maistas as nesakau,kad superinis,bet pvz per pusrycius as pasiimdavau kavos,vaikams kakavos,kepta kiausini,pomodoru (superiniai,jie nesupuve,o minksti del to,kad yra l.sunoke is sviezus.Maisto tunisieciai nekoncervuoja ir nesaldo,viskas yra perkama tiek,kiek tam kartui suvartojama,todel apskaiciuoti tokiai masei zmoniu l.keblu)mes valgyti eidavom kai tik atidarydavo valgykla,tai uz pusvalandzio,kai jau eiles nebudavo o ir maista siltu papildydavo,taigi-problemu kaip ir nebuvo.Probl.buvo tiems,kas eidavo jau i gala valgyti,pries pusvalandi pries uzdarant,vat tada ir saukstelio svaraus jau nebudavo...Toliau ,surio tepamo,bageciu(ju duona,tokie metro ilgio rageliai,prancuziski,kaip pas mus IKI parduotuvej kepa),slapenkes,alyvuogiu ,arba Blyneliu(jie nei saldus nei surus).Druskos ar pipiru reikia patiems isideti,nes ten jie nededa,kadangi skoniai visu skiriasi.Toliau-dzemo su tais blincais ...Dzem visokiu ,bet skoniai vienodi-l.saldus....Buvo dar ir jogurto pora kartu,tai l.superinis,kaip ledai.Dar buvo tokiu bandeliu su sokolad.viduj ir be nieko,kaip tos kur pas mus 7days....O visokiu kitokiu marmalu mes neimdavom,tai pasakykit,ar pusryciams negana?O ir maistas paprastas,kaip pas mus,tad nera nuo ko viduriuoti ar vemti.

Vakarienei-makaronu,kuskuso,bulviu ar ryziu,garnyras-alyv,pomidor,cukin,kopust ,morku salot.galima su majonezu susimaisyti,arba kokiu padazu uzsipilti,kas akip megsta.
Mesa-troskinta kokie kulsiukai,sparniukai ar gabaliukais ta ju aviena,vistiek kazka rasi,galu gale zuvis,brikai...nu alkanas gi neiseisi is valgykl..... unsure.gif
Picos budavo,tik kad jie nelabai moka jos gaminti.Omletas.....
Vynas raudon ir baltas (man skanesnis baltas buvo),prie pietus visada islenkdavom po taurele.Vaikams-spraitas,kola,fanta+ju skiestos sultytes-gerimeliai dvieju rusiu(is milteliu) ir vanduo.

Pietums- panasiai kaip per vakariene,tik mazesnis pasirinkimas ,bet isalkt nespedavom.

Prie baro-alus,vynas,kokteiliai su bukha ir be jos,pieniski kokteiliai vaikams.....

O to dezinfektanto,tai tokio,kaip as turejau niekur kitur negausi,gali tik pasidaryt pati ,i koki purskiama butel isipilk degtines ir pasipurksi rankas,arba,maciau oriflame kataloge,yra toks dezinfektantas ,jo pakanka vieno laso ant ranku....l patogu,ypac masinoj ji veziotis......

Atsakyti
Redzi,viduriuja ir vemia todel,kad puola ,ryja viska be saiko,prisikrauna kupetas i lekstes,neziuri kas,nederina maisto,geria,ryja kol kruminius apsemia,taigi viskas fo freee...apsieda ir dar i kambarius nesasi....nu blyn,baisu ziuret,kokiu zmoniu yra....
Tai jeigu pusryciau iki 9.30.o nuo 12.30 jau pietus,tai ar speji isalgti?
nu blyn,as lietuvoj pusryciauju-kavos puodeli-tik!!! Sekantis mano maistas buna apie 15-16 v.,kai maitinu vaika ir kas lieka nuo jo pietu(kartais ir visai nelieka),o vakarienes tai as valgau uz du...... :-)))))))))))

Ir gar Kysa -LT Kas liecia Egipta,Turkija,Tunisa......tai kad ir musulmoniskos,bet l.skirtingos salys...Ju nereikia lyginti,kurioj geriau,nes visose yra pliusu ir minusu...
Turkija su savo pasaulio stebuklais-Pamukale ir Kapadokija....
Egiptas-piramides,karaliu slenis,Alexandrija-prezidentura.....
Tunisas-sachara,Cap bon......
Nemaisykim.
Kalba dazniausiai tie,kurie nebuvo,prisiklauso ir skleidzia dezinformacija...

Beja,as dienorascio nevedziau ir kaip Makalius reportazo nebus.
Gal kokia nuotrauka ir imesiu,kai vyras patvarkys kompe....
Atsakyti
O kaip pats viesbutis???Patiko a g.gif ax.gif r ne?
Atsakyti
Ir gar Kysa -LT    Kas liecia Egipta,Turkija,Tunisa......tai kad ir musulmoniskos,bet l.skirtingos salys...Ju nereikia lyginti,kurioj geriau,nes visose yra pliusu ir minusu...
Turkija su savo pasaulio stebuklais-Pamukale ir Kapadokija....
Egiptas-piramides,karaliu slenis,Alexandrija-prezidentura.....
Tunisas-sachara,Cap bon......
Nemaisykim.
Kalba dazniausiai tie,kurie nebuvo,prisiklauso ir skleidzia dezinformacija...

Išvardinai beveik vienintelius ir pagrindinius šių šalių skirtumus, (pamiršai paminėti skirtingus paplūdimius tongue.gif )

O kaip kultūra, miestų architektūra, patiekalai, įkyrūs vietiniai?
Negi nieko panašaus???? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2007 05 14, 14:55)
O oras oras koks buvo Tunise kai buvot?

Buvau 4-11 dienomis, oras buvo geras, jokiu ilgarankoviu ilgakelniu rubu, vejas stiprokas, bet nors atgaivina.
Papildyta:
QUOTE(Kysa-LT @ 2007 05 14, 16:07)
Išvardinai beveik vienintelius ir pagrindinius šių šalių skirtumus, (pamiršai paminėti skirtingus paplūdimius  tongue.gif )

O kaip kultūra, miestų architektūra, patiekalai, įkyrūs vietiniai?
Negi nieko panašaus???? g.gif  doh.gif

vertinant kultura
pagal egzotika taio man egzotiskiausia Egiptas, Tunisas ir europietiskiausia(jei taip galima pavadint) Turkija. Gal suprasit ka parasiau.
Atsakyti