QUOTE(nerko @ 2007 08 29, 20:49)
dabar kaip tik renkames, skaitom atsiliepimus, tai sitas viezbutis geriau vertinamas nei kiti 5*. tai va idomu ar jums buvo kokiu minusu? ar tinka su mazu vaiku atostogaut, gal matet koki geresni uz sita? kaip maistas, pliazas? Kas ten uz teritorijos ribu ar yra kokiu parduotuviu netoli?
Tunise esu buvusi tik šiame viešbutyje, palyginti neturiu su kuo. Tai papasakosiu savo asmeninius įspūdžius
Kad ir skamba neįtikinamai, tačiau minusų nebuvo. Tuo pačiu metu atostogavo lietuvaičių pora su ~4 metų sūneliu, nusiskundimų neturėjo. Tik nepamenu ar vaikišką lovelę pastatė
Maisto buvo įvairaus, labai daug: nuo salotų, mėsos patiekalų iki vaisių ir desertų. Po kelių dienų meniu kartodavosi. Pliažą kiekvieną rytą jau prieš 7val. tvarkydavo (sugrabodavo ir išnešdavo per naktį į krantą išmestas žoles). Gultų prie jūros visuomet užtekdavo. Kaip ir daugumoje viešbučių prie baseino gultai būdavo "rezervuoti" rankšluosčiais
Parduotuvės mums nebuvo aktualios, nes maisto pakakdavo viešbutyje. Keletas suvenyrinių ir saldumynų parduotuvių buvo netoliese. O nuo viešbučio visai netoli iki Port el Kantoui centro, apie ~3km su taksi nuvažiuodavom už 2dinarus (~4lt), tik prieš įsėdant reikia kainą sutart
ten yra daug parduotuvių, taip pat ir viena alkoholio parduotuvė.
Mes iš Tuniso parsivežėm tik gerus įspūdžius. Tik noriu priminti, kad čia tik mano ir mano vyro nuomonė, viskas priklauso nuo žmogaus ir jo lūkesčių, bei nuo to ar jie pasiteisino ar ne
Primygtinai neperšu savo nuomonės, tik išsakau. Sėkmės