Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas II d.

QUOTE(Dalia* @ 2007 08 28, 13:50)
Labas,
pries pora metu buvom medaus kopinet smile.gif labai patiko thumbup.gif
jeigu turesi konkreciu klausimu-mielai atsakysiu mirksiukas.gif

dabar kaip tik renkames, skaitom atsiliepimus, tai sitas viezbutis geriau vertinamas nei kiti 5*. tai va idomu ar jums buvo kokiu minusu? ar tinka su mazu vaiku atostogaut, gal matet koki geresni uz sita? kaip maistas, pliazas? Kas ten uz teritorijos ribu ar yra kokiu parduotuviu netoli?
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 08 29, 20:49)
dabar kaip tik renkames, skaitom atsiliepimus, tai sitas viezbutis geriau vertinamas nei kiti 5*. tai va idomu ar jums buvo kokiu minusu? ar tinka su mazu vaiku atostogaut, gal matet koki geresni uz sita? kaip maistas, pliazas? Kas ten uz teritorijos ribu ar yra kokiu parduotuviu netoli?

Tunise esu buvusi tik šiame viešbutyje, palyginti neturiu su kuo. Tai papasakosiu savo asmeninius įspūdžius smile.gif
Kad ir skamba neįtikinamai, tačiau minusų nebuvo. Tuo pačiu metu atostogavo lietuvaičių pora su ~4 metų sūneliu, nusiskundimų neturėjo. Tik nepamenu ar vaikišką lovelę pastatė blink.gif
Maisto buvo įvairaus, labai daug: nuo salotų, mėsos patiekalų iki vaisių ir desertų. Po kelių dienų meniu kartodavosi. Pliažą kiekvieną rytą jau prieš 7val. tvarkydavo (sugrabodavo ir išnešdavo per naktį į krantą išmestas žoles). Gultų prie jūros visuomet užtekdavo. Kaip ir daugumoje viešbučių prie baseino gultai būdavo "rezervuoti" rankšluosčiais cool.gif
Parduotuvės mums nebuvo aktualios, nes maisto pakakdavo viešbutyje. Keletas suvenyrinių ir saldumynų parduotuvių buvo netoliese. O nuo viešbučio visai netoli iki Port el Kantoui centro, apie ~3km su taksi nuvažiuodavom už 2dinarus (~4lt), tik prieš įsėdant reikia kainą sutart smile.gif ten yra daug parduotuvių, taip pat ir viena alkoholio parduotuvė.
Mes iš Tuniso parsivežėm tik gerus įspūdžius. Tik noriu priminti, kad čia tik mano ir mano vyro nuomonė, viskas priklauso nuo žmogaus ir jo lūkesčių, bei nuo to ar jie pasiteisino ar ne mirksiukas.gif Primygtinai neperšu savo nuomonės, tik išsakau. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia* @ 2007 08 30, 10:48)
Tunise esu buvusi tik šiame viešbutyje, palyginti neturiu su kuo. Tai papasakosiu savo asmeninius įspūdžius smile.gif 
Kad ir skamba neįtikinamai, tačiau minusų nebuvo. Tuo pačiu metu atostogavo lietuvaičių pora su ~4 metų sūneliu, nusiskundimų neturėjo. Tik nepamenu ar vaikišką lovelę pastatė blink.gif
Maisto buvo įvairaus, labai daug: nuo salotų, mėsos patiekalų iki vaisių ir desertų. Po kelių dienų meniu kartodavosi. Pliažą kiekvieną rytą jau prieš 7val. tvarkydavo (sugrabodavo ir išnešdavo per naktį į krantą išmestas žoles). Gultų prie jūros visuomet užtekdavo. Kaip ir daugumoje viešbučių prie baseino gultai būdavo "rezervuoti" rankšluosčiais cool.gif
Parduotuvės mums nebuvo aktualios, nes maisto pakakdavo viešbutyje. Keletas suvenyrinių ir saldumynų parduotuvių buvo netoliese. O nuo viešbučio visai netoli iki Port el Kantoui centro, apie ~3km su taksi nuvažiuodavom už 2dinarus (~4lt), tik prieš įsėdant reikia kainą sutart smile.gif ten yra daug parduotuvių, taip pat ir viena alkoholio parduotuvė.
Mes iš Tuniso parsivežėm tik gerus įspūdžius. Tik noriu priminti, kad čia tik mano ir mano vyro nuomonė, viskas priklauso nuo žmogaus ir jo lūkesčių, bei nuo to ar jie pasiteisino ar ne mirksiukas.gif  Primygtinai neperšu savo nuomonės, tik išsakau. Sėkmės smile.gif

o kaip viesbucio teritorija, ar didele, ar butu kur pasivaiksciot su vezimu? ir kas uz viesbucio ribu, ar kiti viesbuciai ar dykyne? ar patiko animatoriai ar buvo vakarines programos?
fainai, kad buvo gultu laisvu prie juros, man labai nepatinka kai reik šešta ryto varyt uzsiiminet smile.gif
Atsakyti
Prime, imeciau keleta nauju foto.

Gabriele, papuolet pas mus i kadra biggrin.gif
Atsakyti
Nagis kelionė į sachara trims 1000 lt.; keturačiais motociklais pasivažinėjimas 2 asmenims po 40 dinarų (po 80lt), vaikas su tėte ant vieno tad mokėt nereikėjo už vaiką. Kiti lietuviai už 35 dinarus važinėjo, jie derėtis geriau moka biggrin.gif Ir tai viskas iš stambesnių. Lauktuvės kiek pirksit tai tik nuo jūsų priklauso, bet kainas surašiau, tad 90 proc. lauktuvių įsigysit Kairuane grįždami iš sacharos. Toliau mieste kava + kapucino iki 3 dinaru ( 6 litai už abu). Šiaip kai viešbutyje visko ko tik nori, pirktis maisto ar gėrimų beveik nereikia.
Daugiau iš pramogų gali būti piratų laivas ( ko pasiskaitę internete atsisakėm iš kart tokios minties), bei sekmadieniais į tuos tris miestus ekskursija ( bet vėlgi po Eglės dviejų dienų pasakojimo apie Tunisą nusprendėm kad nebėra ką ten mums išgirst). Dar kartą sakau sachara nereali, atrodo viesbutyje nieko netrūksta, bet nebūtume pamatę ar sužinoja to, ką žinom dabar.
Na tikiuosi Gabrielė čia pasirodys ir papasakos kaip jos nuomone viskas ten, nes juk visiems mums tas pats dalykas kitaip atrodo. Jei nori galiu asmeniškai atsiūsti daugiau foto iš viešbučio, nedėjau nes jose mūsų visa šeimyna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 09 03, 20:50)
Nagis kelionė į sachara trims 1000 lt.; keturačiais motociklais pasivažinėjimas 2 asmenims po 40 dinarų (po 80lt), vaikas su tėte ant vieno tad mokėt nereikėjo už vaiką. Kiti lietuviai už 35 dinarus važinėjo, jie derėtis geriau moka biggrin.gif  Ir tai viskas iš stambesnių. Lauktuvės kiek pirksit tai tik nuo jūsų priklauso, bet kainas surašiau, tad 90 proc. lauktuvių įsigysit Kairuane grįždami iš sacharos. Toliau mieste kava + kapucino iki 3 dinaru ( 6 litai už abu). Šiaip kai viešbutyje visko ko tik nori, pirktis maisto ar gėrimų beveik nereikia.
Daugiau iš pramogų gali būti piratų laivas ( ko pasiskaitę internete atsisakėm iš kart tokios minties), bei sekmadieniais į tuos tris miestus ekskursija ( bet vėlgi po Eglės dviejų dienų pasakojimo apie Tunisą nusprendėm kad nebėra ką ten mums išgirst). Dar kartą sakau sachara nereali, atrodo viesbutyje nieko netrūksta, bet nebūtume pamatę ar sužinoja to, ką žinom dabar.
Na tikiuosi Gabrielė čia pasirodys ir papasakos kaip jos nuomone viskas ten, nes juk visiems mums tas pats dalykas kitaip atrodo. Jei nori galiu asmeniškai atsiūsti daugiau foto iš viešbučio, nedėjau nes jose mūsų visa šeimyna blush2.gif

Na, as i tuos miestus visai noreciau blush2.gif bet spresiu vietoj. O nuotrauku daugiau, aisku, noreciau, jei gali ir netingi atsiusk i rimteru@yahoo.com
dar siek tiek apie viesbuti norec paklaust - ar vaisiu duoda? ir apskritai - koks dabar sezonas - vynuoges, figos? nes as del vaisiu numirt galiu. Ar kokiu ledu viesbuty duoda?
Tafiukas koks fainas wub.gif
Jezau, kaip noreciau su keturraciais pralekt, kaip man patinka. Bet neteks, nes vaikai du, o as busiu tik su mamka, o mamka mano biski dezorentuota, tai nesugebes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2007 09 03, 21:06)
Na, as i tuos miestus visai noreciau  blush2.gif  bet spresiu vietoj. O nuotrauku daugiau, aisku, noreciau, jei gali ir netingi atsiusk i rimteru@yahoo.com
dar siek tiek apie viesbuti norec paklaust - ar vaisiu duoda? ir apskritai - koks dabar sezonas - vynuoges, figos? nes as del vaisiu numirt galiu. Ar kokiu ledu viesbuty duoda?
Tafiukas koks fainas  wub.gif 
Jezau, kaip noreciau su keturraciais pralekt, kaip man patinka. Bet neteks, nes vaikai du, o as busiu tik su mamka, o mamka mano biski dezorentuota, tai nesugebes  blush2.gif

Vaisiai- kriaušės, persikai, didelės slyvos, melionai, arbuzai , kažkurie trys iš jų visada bus per dieną.
Ledai - 4-5 skonių kasdien pietų metu, prisikrauni į indelius ir nešiesi prie stalo, tikrai skanūs labai, kaip ir įvairūs pyragai
Keturačiai-mama tikrai pabus viebutyje su dviem vaikais, pasirink vaikų pietų miego laiką ir taip planuok pasivažinėjimą ( patartina akiniai nuo saulės ir skara ant veido, nes truputi smelio dulkių ten bus, aišku pačius tamsiausius ir prasčiausius rūbus. Griši švelniai tariant labai murzina, tas pasivažinėjimas netoli nuo viešbučio, iki 5 km.
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2007 09 04, 09:14)
As klausiau  smile.gif . As dar per kitur irgi paklausinejau, tai man sake, kad turetu buti apie 25 laipsnius. Dar norejau paklausti, o kaip su kaljanais. Ar visokius leidzia prasivezti?

Mačiau oro uoste jų daug, visi nešasi kaip rankinį bagažą ir sakyčiau tokius gigantiškus, anot gidės Eglės, jei vyksite į sacharą tai paskutinis sustojimas grįžtant bus Kairuanas, ten fix kainų parduotuvė ir įsigyti ji pataria tik ten ir tik kinietiška kaljaną, kaina mačiau kažkur iki 30 dinarų tai 60 lt.
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 09 04, 10:20)
Mačiau oro uoste jų daug, visi nešasi kaip rankinį bagažą ir sakyčiau tokius gigantiškus, anot gidės Eglės, jei vyksite į sacharą tai paskutinis sustojimas grįžtant bus Kairuanas, ten fix kainų parduotuvė ir įsigyti ji pataria tik ten ir tik kinietiška kaljaną, kaina mačiau kažkur iki 30 dinarų tai 60 lt.

Tafi tavo nuotraukos super thumbup.gif O gal matei būgno kaina? Nes sūnus labai nori, tik aš bijau, kad paskui negalėsiu su jo vienam bute gyventi g.gif (jau su gitara užtektinai kankina) ... Mums deja nepatvirtino Primasol ir teko sutikti į Byblos, bet kaip kompensacija padarė prieš ramadana, t. y. išskrendam su vyru rugsėjo 8. Labai bijau dėl savo skurdokų anglų kalbos žynių, visai smagu būtų susirasti kokia labiau patyrusia šeiminėlę. (Vyras kuris atseit mokėsi prancuzų kalbos prisimena gal 3 žodzius, ir nepasidave mano spaudimui ka nors pasimokyti)
Atsakyti
Yra tiek bugneliai vadinami, jei vaikui pirksit tai pirkit tik bambukini, vidutinis kainuoja 6 dinarus (12lt), tikrai ne tokie jau jie ir garsus, maciau is vis gigantiskus bambukinius kairuane pirko, neziurejau i kaina, bet pigiau nei ju medinoje ar turguje tai jau tikrai.
Nebutinos tos kalbu zinios, jei deresites turguje jie turi skaičiuotuvus kur parodo savo kaina jus jiems savo. Viesbutyje jei bus lietuviu su jais ir susidraugausite, bent pas mus nebuvo reikalo vazineti kasdien is už viesbučio ribu 4u.gif
Atsakyti
Mes viena diena važiavom į ekskursija, kurios metu aplankėm sostinę, Kartagenos gruvėsius, menininkų miesteli Sidi bu Said (baltai mėlyną smile.gif ) ir buvom Bordo muziejuje, kur sukauptos gražiausios mozaikos.
Vėliau įmesiu kelias nuotraukas iš muziejaus ir iš to miestelio
Atsakyti
Čia menininkų miestelis - Sidi Bu Saidas. Ten visi namai taip nuspalvinti ir kitaip negalima tongue.gif
Atsakyti