Na va,
šiek tiek apie kelionę...
Viešbutukas buvo kuklus, bet tvarkingas.
kambarinei palikinėjau po dinarą, tai pastoviai iš rankšluosčių, anklodžių ir maikučių gėlytės padarytos, taip pat ant lovos ir prie veidrodžio pridėta kažkokių raudonų gėlių arba žiedlapių. Žodžiu labai malonu.
Šiek tiek turėčiau pretenzijų baseino vandenukui, bet maudžiausi tik 4 rytus jame tai nenumiriau.
Maistas jame buvo puikus. Jokių nepažįstamų patiekalų.
Makaronai, bulvės, ryžiai. Vštiena, aviena, žuvis.
Kruvos daržovių salotų, desertukams, melionai, arbūzai, sausainiukai.
Buvom pasiėmę Tekilos buteliuką dezinfekcijai.
Prieš pirmą vakarieną dezinfekavome, tuomet pamatėme, kad nėra reikalo.
Valgėm viską ir visur, vaisius aišku plovėme, kaip ir plauname čia, Lietuvoje.
Valgėm kebabus fast fooduose ir jokios neigiamos reakcijos.
Bet va ko tikėjausi mažiausiai, tai trečią dieną po grįžimo, apsinuodijau čia Lietuvoje.
Tik buvo viena labai didelė bėda.
Antrąją mūsų buvimo dieną viešbutį užplūdo Lenkijos piliečiai
Nei prieš Lenkiją, nei prieš jų tautą nieko prieš neturiu, bet ten jie elgėsi kaip tikri kiaulės.
Man susidarė toks vaizdas, kad jie nevalgę du mėnesius.
Kadangi buvo švediškas stalas, tai jie korvėsi tiek kad netik puspilnes lėkštes palikdavo, bet net nešantis iki stalo byrėdavo iš lėkčių bulvės salotos ar meliono riekelės. Aptarnaujantis personalas su skudurais paskui juos nespėjo lakstyti.
Prie restorano jie jau valandą prieš rikiuodavosi, laukdavo vakarienės.
Kažkas baisaus
Kai apie tai pasakėm gidei, tai sakė dar netiek gali apie šiuos tautiečius papaskoti.
Bus tęsinys...
Kas link gidžių:
Su Egle teko bendrauti labai trumpai.
Į Sacharą važiavome su Rūta.
Man ji labai patiko, priešingai negu kažkam kas anksčiau šiame forume rašė.
Ji gal ne tokia šilta kaip Eglė bet irgi linksma, draugiška, rūpestinga, bendrauja, kaip draugė.
Man patiko jos darbo stilius, kol važiuojame autobuse ji pastoviai pasakoja apie Tunisą ir apie tą vietą kurią netrukus aplankysime. Tuomet jau atvažiavę į vietą pabyram visi į skirtingas puses ir jau žinom į ką žiūrime ir į ką reikia žiūrėti.
O kiek apie Tunisą sužinojau....
Per dvi dienas važiavimo, autobuse numigom gal kokias tris valandas.
Visą kitą likusį laiką ausis ištempę klausėmės Rūtos. (Kaip radija buvo:) )
Visko labai daug ir įdomais pripasakoj.
Pradedant geografija, baigiant politika, tikėjimu, kultūra ir teise.
Su Egle teko bendrauti labai trumpai.
Į Sacharą važiavome su Rūta.
Man ji labai patiko, priešingai negu kažkam kas anksčiau šiame forume rašė.
Ji gal ne tokia šilta kaip Eglė bet irgi linksma, draugiška, rūpestinga, bendrauja, kaip draugė.
Man patiko jos darbo stilius, kol važiuojame autobuse ji pastoviai pasakoja apie Tunisą ir apie tą vietą kurią netrukus aplankysime. Tuomet jau atvažiavę į vietą pabyram visi į skirtingas puses ir jau žinom į ką žiūrime ir į ką reikia žiūrėti.
O kiek apie Tunisą sužinojau....
Per dvi dienas važiavimo, autobuse numigom gal kokias tris valandas.
Visą kitą likusį laiką ausis ištempę klausėmės Rūtos. (Kaip radija buvo:) )
Visko labai daug ir įdomais pripasakoj.
Pradedant geografija, baigiant politika, tikėjimu, kultūra ir teise.
Kagi, važiuojam toliau.
Port El Kantaoui
Puikus kurortinis miestelis.
Susas ir Monastyrius man pasirodė visiškai kitokie.
Kantaujyje beveik nėra vietinių gyventojų.
Ten kaip dar prieš kelionę skaičiau, miestelis pastatytas būtent turistams.
Viskas, nauja, švaru, gražu.
Jokių lūšnų, jokių šiūkšlynų.
Visi pasipuošę, linksmi.
Paplūdimiuose erdvu, švaru.
Dieną tuščios gatvės, nei žmonių, nei mašinų.
O saulei nusleidus apie 21 val. užverda karštas gyvenimas...
šiek tiek foto:
Atrakcijonu parkas
Papildyta:
Ech kokie malonūs buvo vakarai kavinėse prie šokančio fontano
Šokantys fontanai. Tik mono foto aparatui per sudėtinga užtuotis jie pasirodė
Taigi, ten netik viešbučio teritorijose įdeali tvarka ir nešpasakytas grožis, o visame miestelyje
O jau kaip tų paruotuvyčių pasiilgau...
Pasiderėti vėl su Hello my frend
Port El Kantaoui
Puikus kurortinis miestelis.
Susas ir Monastyrius man pasirodė visiškai kitokie.
Kantaujyje beveik nėra vietinių gyventojų.
Ten kaip dar prieš kelionę skaičiau, miestelis pastatytas būtent turistams.
Viskas, nauja, švaru, gražu.
Jokių lūšnų, jokių šiūkšlynų.
Visi pasipuošę, linksmi.
Paplūdimiuose erdvu, švaru.
Dieną tuščios gatvės, nei žmonių, nei mašinų.
O saulei nusleidus apie 21 val. užverda karštas gyvenimas...
šiek tiek foto:
Atrakcijonu parkas
Papildyta:
Ech kokie malonūs buvo vakarai kavinėse prie šokančio fontano
Šokantys fontanai. Tik mono foto aparatui per sudėtinga užtuotis jie pasirodė
Taigi, ten netik viešbučio teritorijose įdeali tvarka ir nešpasakytas grožis, o visame miestelyje
O jau kaip tų paruotuvyčių pasiilgau...
Pasiderėti vėl su Hello my frend
QUOTE(Kysa-LT @ 2007 08 05, 09:24)
Sveikos mamos, sveiki tėčiai
Kaip supratau tai ir su plastake23 ir su Gytr liepos 31 namo parskridom vienu ir tuo pačiu lėktuvu.
Pasijautau, kaip įmestas į pirtį.
Kaip supratau tai ir su plastake23 ir su Gytr liepos 31 namo parskridom vienu ir tuo pačiu lėktuvu.
Pasijautau, kaip įmestas į pirtį.
Tai tikriausiai, kad tuo paciu lektuvu parskridom
O man tas karstis buvo Cia jau, kaip kazkas teisingai issireiske - kiekvienas skirtingai toleruoja siluma. As irgi noreciau del silumos, juros ir vaisiu gyvent Tunise. Bet tik del to
O tunisieciu priekabiavimas jau buvo atsibodes iki gyvo kaulo. Tarkim, priejau prie prekiu ir apziurineju. Tai prisokes tunisietis visu pirma tiesiogine to zodzio prasme uzpuola su klausimu "Where are you from?" Ne, kad priejus pasisveikint, tart keleta zodziu apie prekes ir pan. Vietoj to jau iskart i akis puola klausdamas tautybes, kad mintyse jau galetu sugalvot kaina Buvo uzknise, svelniai tariant
Port el kantaoui - tikrai grazus miestelis Bet.... Man labiau patiko Susas - jis ne toks "nudailintas", "nucackintas" , daugiau autentikos. Mums labai patiko Medinoj - ilendi i kokia gatvele ir matai vienoj gatves pusej siuksliu kruva, o kitoj - gan prabangiai irengta kavine
QUOTE(Gytr @ 2007 08 06, 16:57)
Tai tikriausiai, kad tuo paciu lektuvu parskridom
Port el kantaoui - tikrai grazus miestelis Bet.... Man labiau patiko Susas - jis ne toks "nudailintas", "nucackintas" , daugiau autentikos. Mums labai patiko Medinoj - ilendi i kokia gatvele ir matai vienoj gatves pusej siuksliu kruva, o kitoj - gan prabangiai irengta kavine
Tame egzotikos beabejo irgi yra.
Mes nuvažiavę į Susą irgi nuvarėm tiesiai į vietinių kvartalus.
Net taksistas sustojęs aiškino, kad turistams čia nėra ką veikti, nėra į ka žiūrėti ir pasiūlė eiti į medinos pusę
Labai nustebau, kad nepasisiūlė pavežti
sveikos gal kas zino ar girdejo ka nors apie viesbuti GREEN GOLF*** yasmine hamamete nes visur isieskojau ir niekur nerandu atsiliepimu
gal kas buvo parasykit
gal kas buvo parasykit
QUOTE(Irbis @ 2007 08 06, 19:46)
Sveiki,
Gal kas gyvenote Port El Kantaoui viesbutyje "Marhaba Palace"?
Gal galite papasakoti savo ispudzius apie si viesbuti.
Gal kas gyvenote Port El Kantaoui viesbutyje "Marhaba Palace"?
Gal galite papasakoti savo ispudzius apie si viesbuti.
Laba,
Jame negyvenau, bet skraidydamas parašiutu praskridau pro jį.
Tad kiek mačiau, tai kiemas visai gražus ir tvarkingas.
Daugiau nieko papasakoti ir negaliu
Na, tikrai po sio sezono bus nemazai ir lietuviu apsilankiusiu Primasolyje... Tikiuosi nenusivilti... Pameginau rusu saituose paskaityti, tai jie irgi giria viesbuti ir dziaugiasi, kad jeigu ir buna rusu, tai tik viena seima... Nieko pries rusus neturiu, tik zinau, kad jie labai priekabus del viesbuciu... O siaip dar niekad neteko gyventi su rusais viesbuciuose, kad galeciau kazka priekaistaut ...
Niu ka... laukiam atostogu
Niu ka... laukiam atostogu
QUOTE(*rami* @ 2007 08 07, 10:12)
Pameginau rusu saituose paskaityti, tai jie irgi giria viesbuti ir dziaugiasi, kad jeigu ir buna rusu, tai tik viena seima... Nieko pries rusus neturiu, tik zinau, kad jie labai priekabus del viesbuciu... O siaip dar niekad neteko gyventi su rusais viesbuciuose, kad galeciau kazka priekaistaut ...
Tai pasiseke, kad viesbuty nebus rusu As irgi nieko pries rusus iki tol neturejau, kol siemet su jais nesusidurem Tour Khalef viesbuty (jame didzioji dauguma rusu turistu apsigyvena. Rusai net juokauja, kad rusu tautos susitikimo vieta - viesbutis Tour Khalef Tunise ). Rusai- zmones kaip zmones, kol nesusiduri su jais restorane Valgymo kulturos truksta, maista i lekstes kraunasi kilogramais, lyg badmecio metu, rusiskai piktinasi padavejams del smulkmenu (pvz. viena ruse uzpyko ant padavejo, kad jos stalelis, prie kurio ji iprastai sedi, dar uzimtas, nes tuo metu valge kiti zmones, tad atsisake eiti valgyt prie kito staliuko ir lauke, kol atsilaisvins jos staliukas ). Zodziu, nekoki ispudi mums padare, nors iki tol apie rusus buvau visai geros nuomones O gera ispudi padare viena pagyvenusiu anglu porele - senukas visada ateidavo valgyt tvarkingai, islygintom kelnem ir marskiniais, jo zmona - su sukuosena, saikingai pasidaziusi, vakariniu kostiumeliu ar suknele. Ir valgydavo jie kazkaip isdidziai, megaudamiesi maistu. Mes juos su MB vadindavom anglu aristokratu pora Is tokiu rusams verta pasimokyt vidines inteligencijos ir valgymo kulturos
man tai irgi rusai ne kokį įspūdį paliko. prie baseino animatoriai kalbėdavo angliškai, prancūziškai, vokiškai, itališkai, tai atsirado pasipiktinusių, kad vos ne daugiau kaip pusė rusų prie baseino, o rusiškai animatoriai nemoka o jau kai pagers tai neduok dieve. ir dar mane šiurpino topless rusaitės prie baseino (MB tai visai patiko)
Na va, siryt parskrigau ir as is Tuniso. Buvau Hammamete-Meditaranee Thalaso Golf viesbutuky.
Labai smagiai ten laika praleidome
Is radziu galvojome, kad 7d-pats tas o jau paskutinemis dienomis-mazaiiiiii pasirode....
Zavingas tas Tunisas...ech...
Papildyta:
Pasiilgsiu as jo...
Visai kitoki dykumos vaizda susidariau...
Kitaip arabiskus krastus isivaizduot pradejau...
Ech tie krastutinumai...visame kame...
Labai smagiai ten laika praleidome
Is radziu galvojome, kad 7d-pats tas o jau paskutinemis dienomis-mazaiiiiii pasirode....
Zavingas tas Tunisas...ech...
Papildyta:
Pasiilgsiu as jo...
Visai kitoki dykumos vaizda susidariau...
Kitaip arabiskus krastus isivaizduot pradejau...
Ech tie krastutinumai...visame kame...