Pirmas vaizdas buvo lyg ir nieko: laivas kaip laivas. tik išplaukus atėjo toks tipo ala piratas:purvinas, tepaluotas, neaišku kiek metų nesiprausęs vyriškis ir pradėjo visus kviesti šokiui
Ekskursijos vadovė dar pradžioj perspėjo, kad jei jau kam darysis bloga, lai ateina pas ją ir ji duos tablečių. Tik kai vos ne kas trečias pradėjo vemti, paaiškėjo, kad ji turi tik 3 tabletes, vaizdas buvo nerealus . O nusileidus į pirmą aukštą dar blogiau, nes ten ir toletas smirdėjo
Prie maisto, tai net neprisilietem, nes matėm kokio švarumo įgula jį gamino. O grįžtant pora kažkokių kvailų atrakcijonų pravedė ir viskas. Nuotaika buvo sugadinta visai dienai. (gal ir neiaškiai parašiau, bet dar ir po šia diena pikta - sumokėjom tai nepigiai už tą bardaką - po 27 dinarus)
Gaila, bet neturėjau laiko ilgiau paieškoti informacijos apie siūlomas ekskursijas. , nes viskas vyko labai greitai. Akimirksniu reikėjo apsispręsti ar važiuosiu ir po 3 dienų jau ir išskridom.
Taip sugadino nuotaiką, kad net į folklioro vakarą nebevažiavom.
Taip sugadino nuotaiką, kad net į folklioro vakarą nebevažiavom.
QUOTE(Tafi @ 2007 08 02, 13:45)
Skristi nebaisu, bet jeigu bijotė, kad vemsit, nusipirkit dar name tablečių, naudokit pagal instrukciją ir VISKAS BUS GERAI. Tą pati galiu patarti ir tiems, kas keliaus su piratų laivų. Tabletes pades TIKRAI. Išbandita.
Dar klausimukas, ar kas vaižiavot su mažais vaikais, ar vežėtes liemenes į baseiną, ar jų ten yra
Jokių liemenių nei vienoje šalyje nemačiau, bet su kūdikiais vos dar paeinančiais baseine pilna. Viskas bus Ok
QUOTE(Tafi @ 2007 08 02, 20:42)
Dar klausimukas, ar kas vaižiavot su mažais vaikais, ar vežėtes liemenes į baseiną, ar jų ten yra
nemačiau jokių liemenių, o baseine pati laikiau dukrytę, kai kas į pripučiamus ratus kiša lelius, bet maniškė nelenda
Sveiki, ir as tik ka grizau is Tuniso. Oras nuostabus, tikrai pakeliamas karstis. Vakare labai maloniai atvesta. Mes nakti net kondicionieriaus nejungdavom, uztekdavo atsidaryt balkona.Jei buni prie juros ar baseino, tikrai ne per karsta.Labai bijojau del maisto, nes skaiciau, kad daug kas apsinuodija, tai mes jokiu problemu neturejom.
Kiek teko kalbetis, tai is musu grupes niekas neapsinuodyjo maistu. Gal tik kai kam nelabai patiko. Mums tai patiko viskas. O ledai tai
QUOTE(Marinaaaa90 @ 2007 08 03, 01:05)
Maži vaikai visi baseine su liemene. Geriau pasiimti savo, nes nežinau, ar galima nusipirkti. Parduoda daug guminių daiktų, bet nežiurejau kokių.
Nu tikrai su liemene nemačiau niekur, bet su pripučiamais ant rankyčių - tai laaabai daug. Jios geriau pirkite Lietuvoje, nes visi pripučiami kurortuose labai brangūs.
Sveikos mamos, sveiki tėčiai
Kaip supratau tai ir su plastake23 ir su Gytr liepos 31 namo parskridom vienu ir tuo pačiu lėktuvu.
Gyvenom Port El Kantaoui miestelyje ir labai tuo džiaugiausi.
Nes pastarasis miestelis, kaip mūsų Palanga ar Nida. Ta prasme šalies kurortas.
Ten iš tiesų viskas sukurta turistui. Visur švaru, gražu.
Malonūs žmonės. Ir kokie 98 proc ten esančiū žmonių turistai.
Net patys Tunisiečiai galintys sau leisti važiuoja į Port El Kantaoui atostogauti.
Iš kelionių, tai vykome tik į Sacharą. Bet ispudžių...... tai pilna kameros kasetė. pilnas fotoaparatas, bei pilna galva bet vistiek viskas vos telpa.
Iš karto noriu paprieštarauti tiems, kurie yra sakę, kad Tunise karštis taip nesijaučia.
Gal gegužės ar birželio mėnesiais ten būna ir kitaip, bet praėjusią savaitę tai svilino besaiko.
Kaip gidė paaiškino, nutolus nuo jūros temperatūra būna maždaug 8 laipsniais aukštesnė nei kokiam Suse.
Tai Suse esant 43 tenais apie 51.
Jausmas, kaip su karštu fenu kas į odą pustų, net peršti.
O rytinėje pusėje prie jūros, oda nebesvyla, bet dėl didelės dregmės pasidaros sunku kvėpuoti ir iškarto prakaitas pasipila.
Tik porą dienų buvo šioks toks vėjelis, tom dienom gyvenimas buvo daug malonesnis.
Pirmas karščio šokas ištiko, nusileidus Tunise.
Pilotas pasakė kad už borto yra + 42C, tuomet pasakė sorry ir padarė nedidelę pauze, tuomet pagalvojau, kad pasitaisys į kokius 32 laipsnius. bet po pertraukos pasakė kad yra 43 laipsniai.
Tuomet juokiausi ir aš, bet tik iki tol kol nežengiau pirmojo žingsnio iš vėsaus lektuvo.
Pasijautau, kaip įmestas į pirtį.
Kaip supratau tai ir su plastake23 ir su Gytr liepos 31 namo parskridom vienu ir tuo pačiu lėktuvu.
Gyvenom Port El Kantaoui miestelyje ir labai tuo džiaugiausi.
Nes pastarasis miestelis, kaip mūsų Palanga ar Nida. Ta prasme šalies kurortas.
Ten iš tiesų viskas sukurta turistui. Visur švaru, gražu.
Malonūs žmonės. Ir kokie 98 proc ten esančiū žmonių turistai.
Net patys Tunisiečiai galintys sau leisti važiuoja į Port El Kantaoui atostogauti.
Iš kelionių, tai vykome tik į Sacharą. Bet ispudžių...... tai pilna kameros kasetė. pilnas fotoaparatas, bei pilna galva bet vistiek viskas vos telpa.
Iš karto noriu paprieštarauti tiems, kurie yra sakę, kad Tunise karštis taip nesijaučia.
Gal gegužės ar birželio mėnesiais ten būna ir kitaip, bet praėjusią savaitę tai svilino besaiko.
Kaip gidė paaiškino, nutolus nuo jūros temperatūra būna maždaug 8 laipsniais aukštesnė nei kokiam Suse.
Tai Suse esant 43 tenais apie 51.
Jausmas, kaip su karštu fenu kas į odą pustų, net peršti.
O rytinėje pusėje prie jūros, oda nebesvyla, bet dėl didelės dregmės pasidaros sunku kvėpuoti ir iškarto prakaitas pasipila.
Tik porą dienų buvo šioks toks vėjelis, tom dienom gyvenimas buvo daug malonesnis.
Pirmas karščio šokas ištiko, nusileidus Tunise.
Pilotas pasakė kad už borto yra + 42C, tuomet pasakė sorry ir padarė nedidelę pauze, tuomet pagalvojau, kad pasitaisys į kokius 32 laipsnius. bet po pertraukos pasakė kad yra 43 laipsniai.
Tuomet juokiausi ir aš, bet tik iki tol kol nežengiau pirmojo žingsnio iš vėsaus lektuvo.
Pasijautau, kaip įmestas į pirtį.
As dar truputi del to karscio, cia jau turbut galima gincytis. Kaip supratau, tai ir nuskridau, ir parskridau su kysa-lt tuo paciu metu, tai kaip jau rasiau, man tas karstis tikrai buvo pakeliamas, ir tik ta pirma diena atvykus buvo karstoka.Jau sekancia diena pakilo ne vejelis, o tikrai stiprus vejas, kuris labai gerai gaivino. Vejelis buvo kiekviena diena, o keletas dienu buvo su tikrai stipriu veju. Mes gyvenome Hamamete, nezinau, ar per keleta kilometru galetu skirtis oras.Bunant prie juros, to karscio tikrai nebuvo per daug.Cia jau turbut kaip kas pakelia ta karsti. Man oras buvo super.
QUOTE(Mildusiaa @ 2007 08 05, 18:06)
As dar truputi del to karscio, cia jau turbut galima gincytis. Kaip supratau, tai ir nuskridau, ir parskridau su kysa-lt tuo paciu metu, tai kaip jau rasiau, man tas karstis tikrai buvo pakeliamas, ir tik ta pirma diena atvykus buvo karstoka.Jau sekancia diena pakilo ne vejelis, o tikrai stiprus vejas, kuris labai gerai gaivino. Vejelis buvo kiekviena diena, o keletas dienu buvo su tikrai stipriu veju. Mes gyvenome Hamamete, nezinau, ar per keleta kilometru galetu skirtis oras.Bunant prie juros, to karscio tikrai nebuvo per daug.Cia jau turbut kaip kas pakelia ta karsti. Man oras buvo super.
Kad visi karsti pernesa skirtingai tai sutinku.
O kas link vejo, tai drįščiau ginčytis. Tik tiek kad mūsų viešbutis buvo ne ant jūros kranto, o nupėdinęs iki jos buvau vos 2 kartus.
Beabejo paciam pajuri vėjas turėtų būti daug stipresnis. Ir turbūt pojūtis kitas.
O kadangi mes nuo ryto iki vakaro trankėmės arba po kitus miestus arba po savajį, tai visą karštį praleidome ant asfalto. Todėl turbūt ir jaučiausi kitaip negu kiti
Papildyta:
Grįštant prie šilumos, tai mano žmonelė pareiškė norą gyventi Tunise
Šalis tai man irgi labai patiko bet, man reikia ir žiemos su daug daug sniego ir gražios žalios žolės...