Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas II d.

Lidija, o kaip su muitinė, kokia kalba deklaracijos pildomos?
Atsakyti
Aš ne tik pailsėt palanavau bet ir pasipirkti. gal medinoi buvo ką nusipirkti? auksas? tos akys nuo nužiūrėjimų? odinės striukėe?

BEJE lygiai po 2 sav tokiu metu mano lėktuvas jau leisis Tunise thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slimux @ 2007 05 10, 23:46)
Man tai irgi ishgyre.. tipo labai fainas vieshbutis.. smile.gif dabar kilo dilema ar cia vieno zmogaus negatyvi nuomone ar ishtikro ten lievas vieshbutis smile.gif jau maziau nei po savaites patikrinsim.. turint omenyje kad ash praeitais metais irgi buvau tik suse. tai bus matyt kaip ten kas smile.gif nereikia noreti uz tokia kaina nerealaus vieshbucio smile.gif svarbu kad butu padorus maistas ir orai geri smile.gif visvien pigiau gaunasi nei palangoje ilsetis gyvenant lushnoj be patogumu smile.gif nors paziurejus oasis tours blonknota reklamini apie azur plaza vieshbuti tai butent parashyta kad skanus maistas didele aplinka, grazus sodas.. tinka poilsiui su sheimomis smile.gif kazkaip paskaicius tai butent shie dalykai ir blogi smile.gif) idomu tai kas tada gero smile.gif
rolleyes.gif

Nu dideles teritorijos ir sodo tikrai nera. Kiek bendravom su kitais jiems irgi nelabai patiko ir maistai ir visa kita, o vat kas gyveno *** viesbutyje labai gire maista. ax.gif
QUOTE(Marinaaaa90 @ 2007 05 11, 07:53)
Lidija, o kaip su muitinė, kokia kalba deklaracijos pildomos?

Anglu kalba pildem, V.P. paso numeris, kada isvaziuoji ir t.t. Bendrom jegom ka nors sukursit, svarbu uzpildyti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytte @ 2007 05 11, 08:45)
Aš ne tik pailsėt palanavau bet ir pasipirkti. gal medinoi buvo ką nusipirkti? auksas? tos akys nuo nužiūrėjimų? odinės striukėe?

BEJE lygiai po 2 sav tokiu metu mano lėktuvas jau leisis Tunise  thumbup.gif

Paieskiokit ispradziu fix price parduotuviu, suzinokit kiek is tikruju kainuoja. Nes pvz. man kiso zalia arbata medinoje tipo sako kaina 8DN (16lt), bet man jis atiduos uz 5DN 2 pokelius, gerai kad suabejojau pirkti, supermarkete radau uz 300 milimu (60centu) biggrin.gif
Kaip gide sake auksas pabrango, mes net neziurejom, odiniu striukiu daug nemaciau, daugiau odiniu tasiu yra, bet irgi deretis juodai reikia. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lidija:): 11 gegužės 2007 - 11:31
Dar kas liecia azur plaza vieshbuti.. tai aprashymas toks: Vieshbucio privalumai: grazus sodas su dideliu baseinu, jaukus kambariai, skanus maistas, idomi laisvalaikio programa. tai jog vieshbutis yra ne ant juros kranto kompensuoja puikus baseinas ir grazus sodas. tinka atostogauti vertinantiems kokybe....

tai dabar turbut patys suprantat kad paskaicius atsiliepimus tai pershasi negera mintis apie ta zmogu kuris shi teksta sugalvojo ir parashe .... smile.gif

man jau dabar keliauti i agentura ir paleist kakaryne ar dar palaukt? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slimux: 11 gegužės 2007 - 12:21
tai matai kad man ir shiaip pats tunisas nelabai prie shirdies.. esme.. vienintelis pliusas kaina.. ir smelio papludimiai bei oras... smile.gif ash tik padrybsoti priesh saule skrendu smile.gif viska ash ten jau mates.. tai tokiu atveju nori nenori vieshbutis tampa nebepaskutineje vietoje esantis faktorius smile.gif jei mokeciau 2000 uz kelione tikrai tuniso nesirinkciau.. turkija daug geriau nors ash ir nekenciu akmenuotu pakranciu schmoll.gif ash praeitais metais kai gryzau ish tuniso tai sakiau daugiau ten niekada kojos nekelsiu.. bet ko nevaziuoti uz 1000lt savaite padrybsoti priesh saule.. ir pasitiukshti shilttoje juroje ar baseine.. ko nei vienu atveju negausi tarkim palangoje.. o ishleisi dvigubai daugiau... smile.gif 4u.gif nu nieko kai gryshiu tai cia info papilsiu ishsamiai smile.gif) su foto albumu priesh aky smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slimux: 11 gegužės 2007 - 12:37
QUOTE(slimux @ 2007 05 11, 13:17)
Dar kas liecia azur plaza vieshbuti.. tai aprashymas toks: Vieshbucio privalumai: grazus sodas su dideliu baseinu, jaukus kambariai, skanus maistas, idomi laisvalaikio programa. tai jog vieshbutis yra ne ant juros kranto kompensuoja puikus baseinas ir grazus sodas. tinka atostogauti vertinantiems kokybe....

tai dabar turbut patys suprantat kad paskaicius atsiliepimus tai pershasi negera mintis apie tazmogu kuris shi teksta sugalvojo ir parashe .... smile.gif

man jau dabar keliauti i agentura ir paleist kakaryne ar dar palaukt?  unsure.gif

Laba,
as vaziavau kartu su Lidija.
Ar jau dabar Jums verta eiti i agentura ir aiskintis, net negaleciau pasakyti cool.gif
1. Baseinas tikrai nemazas ir manau, visus norincius sutalpintu ir sodas butu nieko, BET siuo metu daugelis bananmedziu ir kitu augalu nudziuve ar tai ishsale, tik stagarai styro doh.gif kas laaabai gadina bendra vaizda.
Baras baseine dar neveike verysad.gif Ranksluosciu prie baseino neduoda.
2. Jaukus kambariai g.gif - esme tame, kad kambariai labai netolygus. Net nezinau kaip tiksliai suformuluoti smile.gif Nors viesbutis vienas, bet ish triju korpusu, todel vienuose kambariuose vieni privalumai ir trukumai, o kituose - kiti.
Feno ir saldytuvo nera.
3. Laivalaikio programa - tikrai nebloga: arabu kalbos pamokos, aerobika, vandens krepsinis ar kaip ten vadinas; vakare programele vaikams ir veliau suaugusiems.
4. tinka atostogauti vertinantiems kokybe.... - nu kad truksta ten jiems tos kokybes, truksta kaip **** blink.gif

Mes su vyru ish pradziu buvom labai pasipiktine, bet po keliu dienu, kai pagerejo maisto kokybe ir pasirinkimas, pradejo patikti, o pabaigoje jau nesinorejo isvaziuoti. Dar savaiteles truko wub.gif
Bet pvz. musu kambari thumbup.gif tvarke: paklodes (nes adijalu nera) ir ranksluoscius keite kiekviena diena, lova puosdavo geliu ziedais ir muilo, sampuno kiekviena diena papildydavo.
Mums teko netycia 2 kambariai, todel vietos visiems daiktams buvo tikrai daaaaug. Nors kambari mes norejome pakeisti, kad butu 1-name aukste, kad nereiktu vezimo tampyti, bet viena diena pasake ateiti rytoj, kita diena vel rytoj, o po to i Sachara ishvaziavom, tai taip ir nepakeitem kambario biggrin.gif O dar paziurejom, kad draugu siaurineje puseje, todel dregme jautesi kambaryje, o musu buvo "su vaizdu i jura" todel balkone smagiai galejome parukyti kaljana ir valgyti braskes thumbup.gif

Esme tame, kad kai nuvaziavome jie tik buvo pradeje dirbti ir viesbutis dar tikk buvo po ziemos ruosiamas priimti svecius. Gal dabar nuvaziavus jau visai ir nieko bus.
Man labiausiai nepatiko, kad shis viesbutis yra na nerealiai didelis, todel visur daug zmoniu doh.gif kai reik valgyti -eile, gultus nevisada pavykdavo gauti, prie baro irgi kartais eile, jei blogas oras - i uzdara baseina irgi ish karto nepakliuvom.
Taciau, kaip ten bebutu RIMTU nesklandumu nepatyrem, todel bendrai ish keliones parsivezeme puikius ispudzius thumbup.gif Prie ko itin prisidejo puiki gide EGLE bis.gif
Galima tik palinketi jai sekmes, "kovojant" su "tauta" kaip ji vis vadino turistu grupe hihihi.gif
Atsakyti
joa joa Egle tai shaunuole.. mes praeitais metais su ja i Kartagina vaziavome.. tai ji ten puse keliones dziaugsmo buvo smile.gif shiaip paskaiciau dabar Jusu atsiliepima.. tai pasidariau ishvada kad gyventi bus galima smile.gif) dar vienas klausimelis tik pakibo ore biggrin.gif kaip ten su tuo vaizdu i jura? smile.gif labai reikia stipriai mushtis del jo.. ir shiaip reikia tureti erelio akis kad ta jura pamatyti? smile.gif) nes kaip suprantu vaizdas i soda tai nieko vertas nes tas sodas.. shvelniai tariant pavytes biggrin.gif
Atsakyti
gal nelabai i tema, bet:
lietuviai tokia jau tauta - sumoka pinigus (mazus dazniausiai hihihi.gif ), o reikalavimus kelia oj oj doh.gif
Aisku, as sutinku, kad firma, noredama isiulyti kelione graziai viska pateikia, vienaip kalba, o po to - kad kokia kaina - tokia ir kokybe. na, irgi sunku nugincyti. Taciau, jei buciau mokejus 1600 lt uz savaite, tikrai pareiksciau pretenzijas mirksiukas.gif

Dar viena pastebejima noriu parasyti:
broliai lietuviai kartais patys sudaro nemalonias situacijas, o veliau nepagristai bando kaltinti gide ir t.t. nenoriu cia rasyti visos istorijos, bet zmones KLAUSYKITE kai gide aiskina i kuri autobusa sesti, kur eiti, kur neiti ir t.t. o ne veliau piktintis, kad organizacija bloga. Taip jau buna, kad 98 proc. girdi, supranta, bet atsiranda keli "kruti" kurie elgiasi kaip jie nori, o po to sukelia nepatogumus ir sau, ir organizatoriams, ir kitiems grupes poilsiautojams.
Ish tikruju, ish arabu mums dar mokytis ir mokytis tolerancijos, pakantumo ir t.t. mirksiukas.gif
Visiems gero oro ir puikiu ispudziu vacation1.gif vacation4.gif
Papildyta:
QUOTE(slimux @ 2007 05 11, 13:54)
joa joa Egle tai shaunuole.. mes praeitais metais su ja i Kartagina vaziavome.. tai ji ten puse keliones dziaugsmo buvo smile.gif shiaip paskaiciau dabar Jusu atsiliepima.. tai pasidariau ishvada kad gyventi bus galima smile.gif) dar vienas klausimelis tik pakibo ore  biggrin.gif kaip ten su tuo vaizdu i jura? smile.gif labai reikia stipriai mushtis del jo.. ir shiaip reikia tureti erelio akis kad ta jura pamatyti? smile.gif) nes kaip suprantu vaizdas i soda tai nieko vertas nes tas sodas.. shvelniai tariant pavytes  biggrin.gif

jura yra mazdaug uz 600 m nuo viesbucio, o ne uz 350 kaip reklaminiame buklete parasyta. Egle minejo, kad kazkas "pakoregavo" atstuma. Nes baisiausiai gincijosi, bet kai vienas poilsiautojas parode leidini, tai pati akis ispute tongue.gif
kaip gauti kambari "su vaizdu i jura TOLUMOJE" nezinau doh.gif ir nezinau ar labai jau verta del jo mustis hihihi.gif
Atsakyti
Mes, pamate kaina ir zvaigzduciu kieki, labai norejom i Azur plaza, taciau paskaitem lenku atsiliepimus... Nors nelabai suprantam lenkiskai, bet kad viesbutis š... supratom.Norint neprasaut su viesbuciu, gerai paskaityt koki 10-20 turistu atsiliepimu, o jei dar privaciu nuotrauku randi, tai tikrai zinai, kur vaziuoji.
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2007 05 11, 15:35)
O koki viesbuti pasirinkot?
Siaip as irgi perziuriu atsiliepimus, ir ne vien is Lietuvos, bet paprastai labai margi tie atsiliepimai buna biggrin.gif Nors smarkiai prasaut neteko  rolleyes.gif

Pasirinkom 4* viesbuti...Turkijoj, vaziuojam daugiau ilsetis, nei turistaut.Kainos ir kokybes atzvilgiu, Turkijai ner lygiu(mano nuomone).
Atsakyti
Klausykit, jei mes vaziuojam i Tunisa su Travelman, ar imanoma bus vaziuot i Sachara su Oasis, kur dirba ta geroji gide? g.gif O gal ir Travelmane yra geru gidu Tunise? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ko jums ta Eglė taip patinka unsure.gif
Na aš nežinau kas joje ypatingo, negaliu nieko teigt, bet galu pasakyt, kad labai geri gidai ir Novaturo..... wub.gif
Vita - ypač thumbup.gif
Atsakyti