Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas II d.

Byblose baras nemokamas iki 23 val. nesvarbu kur būsi.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2007 07 03, 14:51)
taip  smile.gif bent jau pas mus buvo barelis, nueini ir pasiimi ko nori, nesvarbu ar prie baseino nešiesi, ar animacija vyksta kažkokia. bet tik iki 23 val. 23-24 manlyg baras dirbo mokamai.

O i viešbučio kambarį galima ka pasiimti iš baro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 07 03, 15:15)
O i viešbučio kambarį galima ka pasiimti iš baro blush2.gif

mes porą kartų nešėmės. tik paskui stiklinę reikia nunešti kad berniukams problemų nebūtų.
šiaip žinok bent jau mūsų viešbuty tai nebuvo tikslo į kambarį nešt-labai smagu ir vakare buvo prie baseino sėdėt ir kokteiliuką pasiurbčiot smile.gif kambary visai nesinorėjo drūnyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 07 03, 15:20)
Eden club viebuti labai rekomenduoja su vaikais, nes del animatoriu vaiku, kurie lyg lietuviai kazkas tokio.  Kazkur anoje temoje buvo lyg kazkas minejo si viesbuti, nesu tikra, reiktu skaityti tema, bet jei ruosiates vaziuoti, tai informacija papildoma dar niekam nepamaise. Tad visas temas verta perskaityt.
Marinaaaa, kur tu blush2.gif  laukiam tavo atsiliepimu

lithuania.gif Sveiki, aš jau grižau. Visi gyvi, sveiki neapsinuodėje. Dabar labai neturiu laiko pasakoti, prižadu, kad artimiausiu laiku viska aprašysiu. Tafi, Prime, viskas ten gerai. nepergivenkit. clap_1.gif
Atsakyti
Na, sveiki visi. 4u.gif
Pargrįžom ir mes vakar vidudienį - viskas ok. Viešbutis puikus (buvom Marhaba Salem), maistas nuostabus, animatoriai nepakartojami (ypač mūsų Guoda - šaunuolė, šaunuolė! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ).
Problemėlių kilo su gidais - keliavom su Novaturu. Ir kelionėj į Saharą, ir perkant ekskursijas. Eisiu pasibart į Novaturo diskusijas - na, iš tiesų nieko ypatinga nenutiko, ale nesusipratimų, abejingumo ir atmestinumo netrūko.
Ingutei - apie Eden club (jei kalbi apie Susą) žinau tik iš nuogirdų. Su mumis į Saharą keliavo du daktariūkščiai iš to viešbučio. Kaip apsistojom viešbuty Saharoj - o viešbutėlis iš hmm... kaip čia pasakius... nepatraukliųjų - vyriokai pareiškė, jog šitas, palyginus su jų Edenu, tikra pasaka. Žodžiu, nieko gera nepasakojo. Na, gal ten kambariai nevienodi, gal jiedviem taip papuolė. Vaikinai niekam nesiskundė, tik ekskursijoj įsišneko su gide Rūta - aišku, nei atjautos, nei pagalbos nesulaukė.
O šiaip likom labai patenkinti. Pailsėjom, pasilepinom, patinginiavom, pakeliavom.
Žodžiu, viskas buvo fain. Jūra, saulė, baseinai, medina, taksiukai, tuktukai, smėlis, kupranugariai... Tunisas nuostabus! Keliaukit ir mėgaukitės! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alan: 04 liepos 2007 - 21:25
Kazkas cia rase(neberandu kur doh.gif ),kad yra vienos dienos kelione i Sachara,ar tikrai?
Ir del zvejybos g.gif ar yra tokios ekskursijos?Kiek jos kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 07 05, 08:23)
Kazkas cia rase(neberandu kur doh.gif ),kad yra vienos dienos kelione i Sachara,ar tikrai?
Ir del zvejybos g.gif ar yra tokios ekskursijos?Kiek jos kainuoja?

Dėl žvejybos - paplūdimiu vaikštinėjantys vandens pramogų pardavėjai siūlo pusdienio kelionę piratų laivu - tipo su žvejyba, pietumis, pliažinimusi ir pan. Kadangi mes tokiu laivu neplaukėme, tai negaliu pasakyt, kas ten būna iš tiesų. mirksiukas.gif O tokia kelionė kainuotų... hm... berods 30 dinarų (60 litų) žmogui.
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2007 07 05, 09:18)
Kadangi mes tokiu laivu neplaukėme, tai negaliu pasakyt, kas ten būna iš tiesų.  mirksiukas.gif O tokia kelionė kainuotų... hm... berods 30 dinarų (60 litų) žmogui.

mums sake 15 dinarų, o kiti Port el Kantau nusipirko uz 10 dinarų. Novaturas, man atrodo, siūlo uz 27 dinarus.

Turiu viena praktišką patarimą važiuosiantiems traukiniais. Pirkite bilietus antraja klase. Mes i Tunisa pirkome pirmaja klase pirmyn ir atgal, o pasirodo pas juos tokia sistema, kad atgal pirmosios klases bilieta reikia uzisrezevuoti nemokamu telefonu. O jei neuzsirezervuoji, tuomet, nors ir sumokejai daugiau pinigu uz pirma klase, vaziuoji antraja klase. O antra nuo pirmos nematem kuo skirtusi. Kondicionerius veikia ir ten ir ten, sedynes minkstos.

Buvau Suse El Hana Beach viesbutyje. Jei, kas domina papasakociau 4u.gif
Atsakyti
Būna, kad vyksta, esu pati kažkur girdėjus, bet tikiuos, kad jau atsisakė šitos idėjos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 07 05, 11:43)
Būna, kad vyksta, esu pati kažkur girdėjus, bet tikiuos, kad jau atsisakė šitos idėjos doh.gif

jaučiu skrenda tada lotuliukas.gif nes mes per dvi dienas nuo ankstaus ryto iki vėloko vakaro važiavom, o sustojimai tikrai ilgi nebuvo...tai nebent absoliučiai niekur nestojant ir tik paryčiais kitą dieną grįžtant...ir jau kas be ko be visų džipų ir visko unsure.gif taigi atstumas ne juokai vistik...manau pusės žavesio netenka tada ta kelionė g.gif mudu su vyru vis pakalbam, nu kodėl mums taip ekstazės ta Sachara nepaliko - taigi sakom realiai jos nelabai pasimatė...pamatėm suturistintą supramonintą lopinėlį, kur tik turistų gauja ten subėga prekeiviai iškart, to tikro Sacharos jausmo ir sunku pajust turbūt todėl... aš kažko kito tikėjausi, kažkaip tikėjausi labiau toje dykumoje pabūt ir ne su dar 100 žmonių blush2.gif tai dabar tik tiek, kaip mūsų miela gidė sakydavo, kad gali pliusiuką pasidėt-o ten aš buvau biggrin.gif mudu su vyru ėjom po vakarienės iš viešbučio, norėjom iki dykumos daeit, nes ten visai netoli, betgi Tunise anksti temsta doh.gif o ten taip nejauku, pasieniečiai stovi, sako vyras dar mus užsipuls kur čia naktį blūdinėjam doh.gif gaila, būtų valanda anksčiau vakarienė buvus, visai fainai būtume turbūt pavaikščioję wub.gif taip norėjau naktinę Sacharą be milijono turistų pamatyt blush2.gif
o viešbutis tas Sacharoje tikrai ne očen blush2.gif bent jau tas kur mes buvom, Touareg atrodo. šiaip dar ten vienas lyg yra, seniau skaičiau atsiliepimus koks fainas tas viešbutis, tai gal apie aną žmonės kalbėjot g.gif nes tas Touareg tai tokis šiaip sau, baseinas iki bambos ir drumzlinas, aptarnavimas nelabai malonus, vanduo sūrus iš krano bėga lotuliukas.gif sakyčiau jūros, ale ta jūra gi ten kaži kur ax.gif aišku kasip vienai nakčiai tai jokio skirtumo, kur miegot, tik mūsų byblosas su tuo palyginus tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Perkaičiau visas temas apie Tunisą- jei nebūčiau jame pabuvojusi- galėčiau drąsiai teigti, kad perskaičius pasijunti kaip ką tik iš ten grįžus thumbup.gif

Man labai patiko Tunise, buvau ten 14 dienų- nenorėjau visiškai grįžti į Lietuvą...

Tiesa, gal kam dar aktualu, buvau Azur plazoje- galiu drąsiai teigti (kadangi esu nemažai kur užsienyje buvus) visai nieko ten tas viešbutis- gražus... animatoriai vieni šauniausių kokius tik teko matyti, kambarys mūsų buvo puikus- didelis, su vaizdu į baseiną (ir jūrą), patalynė keičiama kas kelias dienas, rankšluosčiai- kasdien. Aptarnavimas superinis- visi malonūs. Maitinimas šiek tiek pabodo per 2 savaites- galėtų būti didesnė įvairovė, bet niekas alkanas nevaikščiojo.. Pati didžiausia viešbučio problema- daugybė lenkų cool.gif

Buvome visose įmanomose Oasis ekskursijose, dar ėmėm ir iš vietinių piratų laivus, keturračius.
Važiavom į Saharą- NEREALU thumbup.gif
Važiavom su gide Rūta, nors priklausė su Egle- buvo įkyriai užsispyrusių, kad su Egle geriau rolleyes.gif tai mes pasikeitėm į kitą autobusą ir esu pilnai įsitikinusi, kad nepraradom absoliučiai nieko ir buvo dar smagiau. Kam įdomu- gidės pasakoja absoliučiai tą patį abiejuose autobusuose, kadangi turi patvirtintą programą. Kažkas čia rašė, kad Rūta nepatiko- mums atvirkščiai- Eglė pernelyg pasikėlusi.. Be to, mūsų visas autobusas buvo super linksmi žmonės, džiaugiuosi- visa kelionė priklauso nuo to- kaip pats esi nusiteikęs- jei linkęs gadintis atostogas- niekas jau nepadės.. Labai šauniai praleidom tas dvi dienas, ypač patiko Midės kanjonas notworthy.gif
Piratų laivas plaukė iš Nabeul'io- galiu pasakyti, kad programa šauni, tik visa bėda, kad neišplukdino į atvirą jūrą- nepamatėm delfinų. Ir kai paleido pasiplaukioti jūroje iš laivo- iš kitos pusės paleido fekalijas... g.gif Patariu nesimaudyti.

Vėliau parašysiu daugiau. Iki mirksiukas.gif
Atsakyti
Grizau is Byblos viesbutuko, siek tiek papasakosiu smile.gif

Viesbutukas tikrai neblogas, kambariuose sudeti plastikiniai langai, tad diskano triuksmo nesigirdi smile.gif
Kambariai tvarkomi, ranksluosciai keiciami kasdiena.
Maitinimas gausus, neblogas (guliasai, troskiniai, salotos, pyragai, pyrageliai, ledai, vaisiai) Zodziu, valgai kiek sirdis geidzia... biggrin.gif
Personalas draugiskas, mandagus. Vienas padavejas, net kelius zodzius moka lietuviskai smile.gif
Lokacija gera - 3 dinarai i senaji Hamameto centra-3 i naujaji Yasmin.
Jura-10 min kelio pesciomis.

Atsakyti