Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas II d.

QUOTE(Simiva @ 2007 06 14, 15:43)
Mano nuomone, jau geriau nepagailet keliu simtu lt ir i aukstesnes klases viesbuti vykti... Teko kazkada Turkijoj 3* viesbuti buti - kosmaras totalus - maistas bet koks - apsinuodijus tris dienas kambari pragulejau, aptarnavimo nulis...Sutinku, kad kai daug keliauji, tai viesbutis nera toks svarbus, bet vis tiek atostogos yra atostogos - konforto norisi siek tiek, o su vaikais is viso i toki nevaziuociau, jau geriau Lietuvoje tada pas mociute kaime atostogauti...

Buvome Turkijoje 3* 2006m. Labai patiko. Maistas geras, kambariai po remonto. Tik iki juros buvo toli, bet taip kataloge ir parasita. Veze autobusiukas.
Atsakyti
Mes i Azur plaza skridom paciu pirmu reisu ir 2 sav.,taip,kad viesbutis dar tik budo is po ziemos,ne viskas taip jau idealu buvo,bet is musu 6 asmenu,visi noretu atgal.....
Atsakyti
Na nežinau, as tokio didelio demesio viesbuciams neskiriu.
Važiuoju ne i viesbuti paziuret ar jo teikiamais malonumais megautis (Vilniuje irgi visai neblogų viešbučių yra, jeigu ka...), o važiuoju pažiūrėti į tai ko Lietuvoje nėra. bigsmile.gif bigsmile.gif
Pagrindinis mano kelionės tikslas yra Sacharą. Visa kita maziau svarbu, o viešbutis mažiausiai.
Man svarbu, kad lova ir stogas virš galvos butų ir užtenka.

Kaip viešbutis, kaip viešbutis, kaip viešbutis, kaip viešbutis....? doh.gif
O negi niekam neidomu kas už viešbučio yra? g.gif
Aš net pavadinimo neatsimenu viešbučio kurį užsisakiau, bet užtat įdomu visa kita:
miestelis kuriame gyvensiu, lankytinos vietos, bei ta pati Sachara..... thumbup.gif

Na truputi paburbuliavau aš čia bet gal kam į naudą išeis ax.gif tongue.gif

Atsakyti
Sveiki visi, as grizau 4u.gif 4u.gif
Ir ipuoliau stacia galva i darbus doh.gif

Buvom Chems el Hana, viesbutis nera toks populiarus kaip zymusis Azur plaza , bet mums patiko biggrin.gif O del Azuro, pasakysiu tik tiek - buvom ten sustoje pakeliui i Kartagina surinkti turistu, tai teko matyti tik foje ir tulikus biggrin.gif Foje grazus, o va tulikuose puikiai matesi, kad viesbutis tautieciu mylimas ir populiarus, nes ant duru buvo riebiai ispjaustyta LT lotuliukas.gif
Dabar parasysiu tik tiek - pasiimkit ne tik pinigus ir pasus, nepamirskit geros nuotaikos, nes surugusiu tautieciu, bumbanciu del prasto autobuso, skurdaus maitinimo, padziuvusiu palmiu ir tt. - prisiziurejom iki soties doh.gif
Siaip viskas patiko - patariu visgi Susa - gal jis ir prastesnis, purvinesnis, ir pilnas ARABU, kaip skundesi viena moteriske doh.gif , bet kartu spalvingas, triuksmingas ir idomesnis... Apie Sahara nebekalbu - vaziuokit be jokiu kalbu rolleyes.gif O mano sirdy liko Sidi bu saidas su siaurom gatvelem, susigrudusiais namukais, ir melynom durim rolleyes.gif rolleyes.gif Dar besisypsantys zmones, katinai, tingiai besivartaliojantys gatvese ir zydintys kaktusai, ... ai, vienu zodziu, noriu atgal biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau pirmą TUniso temą... kone išsigandau, kiek nusivylusių ir beveik pasibaisėjusių! Jau pradėjau gailėtis, kad šįmet Tunisą pasirinkome. Laimei, paskui perverčiau Makaliaus pasakojimą - ir nuotaika pasitaisė vėl.
Dėkui, vaikine! 4u.gif
Beje, gal galit kas atsakyti - kambaryje 2+1 trečia lova bus normali, ar tik sudedama?.. Mat mano vaikas jau tik man tėra vaikas, turizmo agentūrai toks jau suaugęs...
Ačiū, jei kas atsiliepsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2007 06 15, 19:40)
Perskaičiau pirmą TUniso temą... kone išsigandau, kiek nusivylusių ir beveik pasibaisėjusių! Jau pradėjau gailėtis, kad šįmet Tunisą pasirinkome. Laimei, paskui perverčiau Makaliaus pasakojimą - ir nuotaika pasitaisė vėl.
Dėkui, vaikine!  4u.gif
Beje, gal galit kas atsakyti - kambaryje 2+1 trečia lova bus normali, ar tik sudedama?.. Mat mano vaikas jau tik man tėra vaikas, turizmo agentūrai toks jau suaugęs...
Ačiū, jei kas atsiliepsite  4u.gif

2004m buvome Suse (2+1, dukrai 15metu). 3 lova buvo labai gera.
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2007 06 15, 17:40)
Perskaičiau pirmą TUniso temą...
Beje, gal galit kas atsakyti - kambaryje 2+1 trečia lova bus normali, ar tik sudedama?..
Ačiū, jei kas atsiliepsite  4u.gif

Mes irgi buvom 2 +1, lova buvo normali smile.gif nors pernai buvom Egipte, tai panelei pastate sudedama lova, bet ir ji buvo patogi, o ne kokia " armoske" blink.gif Taigi gal nuo viesbucio priklauso... bet nesijaudink, daug kas ima ta 2+1, taigi jie tu lovu turi prisiruose pakankamai ....
Ir nesigailek, kad pasirinkai Tunisa 4u.gif O niurzganciu rasi visose temose, cia ne nuo salies priklauso... Beje, man tai labai patiko musu gides zodziai - tautieciai, taigi jums ATOSTOGOS, ko sedit visi kaip i katorga tremiami lotuliukas.gif relax !
Atsakyti
Sakykit, gal kam teko kada su Paskutine minute pirkt kelione?Ar jų būna liepos-rugpjucio men.?Tiesiog iš anksto mums nesigauna pirkt, nes tikrai neaisku kada ispuls laisvos dienos, o ir kur kas pigiau išeitų ax.gif Ir dar ar į Saharą su vaikais ne per sunku važiuoti ? ir ekskursijom vaikam nuolaidos kažkokios taikomos, pvz. i Saharą, ar pilna kaina kaip ir suaugusiam?
Atsakyti
QUOTE(tula @ 2007 06 16, 00:17)
Sakykit, gal kam teko kada su Paskutine minute pirkt kelione?Ar  jų būna  liepos-rugpjucio men.?Tiesiog iš anksto mums nesigauna pirkt, nes tikrai neaisku kada ispuls laisvos dienos, o ir kur kas pigiau išeitų ax.gif Ir dar ar į Saharą su vaikais ne per sunku važiuoti ? ir ekskursijom vaikam nuolaidos kažkokios taikomos, pvz. i Saharą, ar pilna kaina kaip ir suaugusiam?

Vienaip ar kitaip,tai jau isankstines tikrai nebespesit nusipirk.... ax.gif
Belieka laukti tik paskutines.....
Bet nenusiminkit,jeigu kompanija nedidele,tai galit gauti ta paskutine be vargo,nors tikrai l.daug kas siemet i Tunisa varo....Jums tereiktu istisai sedet prie kompo ir ieskoti,kas ka ismes....
I Tunisa pigiausia atostogauti .
Mes vaziavom 6...vienas is ju dar neturejo 2 metuku,po to tik suejo,kai grizom,ir kartu didvyriskai vaziavo i sacara....mociute-taip pat,kuri sake,kad as tai sedesiu su maziuku viesbuty ,prie baseino...Reziume-jojo ant kupranugario.
Maziukui visur ir viskas buvo nemokamai,dar ir dovanu gaudavo,kur nenueidavom,o vaikams iki 12 m.,berods-puse kainos. tongue.gif
Taip,kad jeigu vaikas ne zyzalas,tai vaziuoti autobusu ir pramogauti su tokiu-vienas malonumas.Tiesiog nuo vaiko priklauso. mirksiukas.gif
Sekmes kelionej-baltai pavydziu.....
Atsakyti
Gavau sms iš Rucelie, jau Tunise, sakė Byblos nuostabus ir neįsivaizduoja ko ten jį visi peikia. Sakė dabar 9 danguj hihihi.gif Vienintelis minusas, kad lėktuvas 1,5 val. vėlavo.
Atsakyti
Na va sveiki.Pagaliau turiu daugiau laiko papsakoti apie Azur plaza.Kas cia sako kad nuo "ispindejimo" zmogaus viskas priklauso, tai atsiprasant.Mes nesitikejom nieko nuostabaus, bet nusivylem...Lenkai ten kaip beprociai.Neimanoma su jais.Elgiasi kaip nuo grandiniu paleisti,va tai daug ka pagadino.Maistas prastas.Per pusrycius tai visokios bandeles,arbata, kava(siaubingo skonio),kiausiniene ir t.t.Pusryciai visai norm. Per pietus ten absoliutiskai nera ka valgyti.Mano vaikas, nors 13m. ir visai neisranki neturedavo ka valgyti.Taip kad su mazais vaikas tikrai ten nepatariu vaziuoti del maisto.Tai va, per pietus budavo kazkokia zuvis(smirdanti),kelis kartus buvo darzoviu troskiniai,vistiena ir t.t.O per vakariene tai pagrindinis maistas astrios sriubos(lb skanios),toliau bulves visokios ir pan.Viena vieninteli karta buvo keptu baklazanu ir austriu.Vaisiai tai vien arbuzai, bet labai skanus pyrageliai.Va sito tai tikrai paragaukit.Tai vat maistas nuvyle, o del kambariu tai galiu pasakyti mums viskas buvo thumbup.gif Labai faina kambarine, visados sutvarkydavo kambari nors arbatpinigiu palikom tik pora kartu.Kambarys tikrai fainas, balkonas buvo i baseino puse.Is pradziu norejom keisti, bet kai pamatem koks vaizdelis i gatves puse, tai apsigalvojom...Vakarais iki 23.30 girdisi muzika, bet kadangi mes velai miegot eidavom, tai mums visai tas pats budavo.Ai dar del gerimu.Daro ten visai skanius kokteilius jei paprasai,buna limonadai,alus,kava ir tipo "sultys" kurias daro taip:Pripila sirupo ir atskiedzia su vandeniu. doh.gif Vakarais buna diskotekos,diena ten visokios aerobikos,gimnastikos vyksta.20.30 budavo vaiku diskoteka, kuri net suaugusiems lb patikdavo.Nuostabus vaikinukai animatoriai.Visi vaikai kaip prilipe paskui juos begioja.Iki juros apie 5 min. paeiti.Uz mazdaug 1 km yra tikrai nemazai parduotuveliu ir fix price.Flipper akvaparkas lb netoli.Nuejus i pliaza apie 5min. i desine puse paeit reikia.na tai tiek...Jei kas dar domina, klauskit.
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2007 06 16, 09:27)
Na, mes irgi šįmet kotai į TUnisą nusisprendėme... vėl su tautiečių banga  mirksiukas.gif
Išskrendam 06.22. Išlaukėm specialaus pasiūlymo - tai kelionę sacharon būsim kaip ir susitaupę  lotuliukas.gif Kadangi vykstame šešiese, tai, kaip supratau, jau ir pilnas komplektas į džipą, ane?..  lotuliukas.gif
Man patiks. net neabejoju  mirksiukas.gif

Jei vaziujat su Oasis turu, tai i dzipus sodina po 7 zmones
Atsakyti