Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas II d.

o beje tas papludymys kad ir nuo viezbucio per 600m., taciau as kaip supratau, priklauso butent tam viezbuciui, siaip bet kas iji patekt negali,,,bent jau man susidare toks vaizdas g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Vasara*** @ 2007 06 13, 14:02)
Sousse Palace tai tikrai geras, dabar jo kaina zemesne, nes gal nesezonas dar. manau kad jis lieka, nes ten tik HB maitinimas, o dauguma nori AI  del kitu nzn. bet ji visada rekomenduoja ir tikrai kai buvom, neblogas pasirode, nors gana isranki esu viesbuciams

Panele / Ponia Vasara, dabar NE SEZONAS???
Ogi kaiptik pats tas kai visi ten skraido, na nebent kainos aukštesnės liepą būna.
Žiemą gal ir ne sezonas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jolcik @ 2007 06 13, 14:43)
o beje tas papludymys kad ir nuo viezbucio per 600m., taciau as kaip supratau, priklauso butent tam viezbuciui, siaip bet kas iji patekt negali,,,bent jau man susidare toks vaizdas g.gif:

Tikrai gali. Nemačiau pliažų, užtvertų tvorom ar panašiai, nes daug kas keliauja pėsčiomis (pvz mes lotuliukas.gif ) iki kito miestelio ar kur kitur, tad nelogiška yra aptverti paplūdimį, beto, mes visad kito viešbučio paplūdimy Tunise būdavom ir nieko blush2.gif net mokesčio nepaprašė ar net nesakė "eikit iš čia" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2007 06 13, 13:40)
labai noreciau atsiliepimu apie siuos viesbucius Tunise: Le Khalife, Sousse Palace ir Marhaba Salem. Pastebejau, kad daznai paskutine minute jie buna gan pigiai ir idomu kodel. Tai gal kas kokiu atsiliepimu apie siuos viesbutukus??? 4u.gif

Aš gidėjau apie Le Khalife, kad žmonens labai patiko, net nenorėjo grižti namo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2007 06 13, 13:40)
labai noreciau atsiliepimu apie siuos viesbucius Tunise: Le Khalife, Sousse Palace ir Marhaba Salem. Pastebejau, kad daznai paskutine minute jie buna gan pigiai ir idomu kodel. Tai gal kas kokiu atsiliepimu apie siuos viesbutukus??? 4u.gif

Būtent į vieną iš jų MARHABA SALEM su paskutinės minutės pasiūlymu išskrendu 06.15. Po geros savaitės galėsiu pasidalinti įspūdžiais. Šitoj temoj ieškojau atsiliepimų apie šį viešbutį, bet žiūriu tarp mamyčių populiariausias AZUR PLAZA.Bet kiek skaičiau Novaturo diskusijose (ten yra atskira tema apie šį viešbutį), tai kuo geriausi atsiliepimai. MARHABA SALEM yra 3*, bet turi bendrą teritoriją su MARHABA ROYAL SALEM 4*. Vien zo pliažas bendras, baseinai bendri, maitinimas vyksta 4* viešbutyje, tik permiegoti grįžti į savo 3*.
Atsakyti
Sveiki visi!Gryzom is to Azur plaza...DAbar nelabai turiu laiko rasyt parasysiu ryt, bet galiu pasakyt pora zodziu tai Tunisas nuostabus, be proto patiko kelione i sachara, o viesbutis siaubingas!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2007 06 13, 14:17)

dar klausimas, ar jei nenorint prarast 2 dvienu is tik 7-neriu kelioniniu, ar labai didelis skirtumas tarp vienos dienos keliones i sachara ir dvieju dienu. Tiesa kaip ten su vietine fauna - ar jie kaip ir turkijoj geresnem kainom siulo keliones ir atrakcijas, ir ar taip pat saugu? g.gif  zinot, gi lietuvaiciai, visur sutaupyt norim ax.gif  blush2.gif bet kazkaip ir "nusvilt" nesinori bigsmile.gif

labai labai aciu visiems uz patarimus 4u.gif kai grisim ir as gal ka zinosiu - tai pasidalinsiu naujienomis ir patirtim thumbup.gif

Na, kiek zinau lietuviai i sachara vaziuoja pagrinde su lietuviskom agenturom. Dar girdejau, kad yra ir savarankiskai vaziuojanciu. Issinuomoja masina ir keliauja i dykuma laimes ieskot hihihi.gif. Mes vaziavom su travelmanu, kelione i sachara tikrai ispudinga, verta vaziuot 2 dienom, nes labai daug pamatysit thumbup.gif .
Idedu dar keleta foto is Port El Kantauoi, gal kam idomu bus. Vienoje is ju tie zymieji fontanai, sukele nemazai diskusiju .Man tai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosma @ 2007 06 13, 18:39)
Būtent į vieną iš jų MARHABA SALEM  su paskutinės minutės pasiūlymu išskrendu 06.15. Po geros savaitės galėsiu pasidalinti įspūdžiais. Šitoj temoj ieškojau atsiliepimų apie šį viešbutį, bet žiūriu tarp mamyčių populiariausias AZUR PLAZA.Bet kiek skaičiau Novaturo diskusijose (ten yra atskira tema apie šį viešbutį), tai kuo geriausi atsiliepimai. MARHABA SALEM yra 3*, bet turi bendrą teritoriją su MARHABA ROYAL SALEM 4*. Vien zo pliažas bendras, baseinai bendri, maitinimas vyksta 4* viešbutyje, tik permiegoti grįžti į savo 3*.

Mes buvom uzpernai MARHABA ROYAL SALEM viesbuty thumbup.gif marhaba salem salia, bet aplinka ta pati, tikrai patiks thumbup.gif ramiakas ir grazu, tik kad nuo cento toleliau, bet kartais tai tik i nauda thumbup.gif
uoj ta dvasia Tuniso tai prisiminus taip uzvaldo, vis noriu ir noriu teng ryzt wub.gif
Atsakyti
Nu va, Azur Plaza siaubingas, o mano klientės ir šefė sakė pats nuostabiausias, ir tikėk kuo nori hihihi.gif Nuo žmogaus "išpindėjimo" (atsiprašau) priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 06 14, 01:57)
Nu va, Azur Plaza siaubingas, o mano klientės ir šefė sakė pats nuostabiausias, ir tikėk kuo nori hihihi.gif Nuo žmogaus "išpindėjimo" (atsiprašau) priklauso.

06.05 is Azur Plaza grizo bendradarbes tevai. Labai patenkinti. Sake ir maistas buvo neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 14, 12:58)
Va čia super nusistatymas  drinks_cheers.gif
Labai puiku, kad yra tokių žmonių, kad varo keliaut ir pamatyt daug ką, o ne viešbutį vertint smile.gif
Čia dar su kitais palyginus tai aš visiškas kaimas, kai man patinka tik 2-3* viešbučiai, nes jie jaukūs labai biggrin.gif  unsure.gif

Mano nuomone, jau geriau nepagailet keliu simtu lt ir i aukstesnes klases viesbuti vykti... Teko kazkada Turkijoj 3* viesbuti buti - kosmaras totalus - maistas bet koks - apsinuodijus tris dienas kambari pragulejau, aptarnavimo nulis...Sutinku, kad kai daug keliauji, tai viesbutis nera toks svarbus, bet vis tiek atostogos yra atostogos - konforto norisi siek tiek, o su vaikais is viso i toki nevaziuociau, jau geriau Lietuvoje tada pas mociute kaime atostogauti...
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 06 14, 15:30)
Ogo, apie toki viesbuti negirdejus dar as smile.gif

doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
teisingai, gal ir negirdėjus, jei pavadinimą sugebėjau su klaidom parašyti :
El Mouradi Club Kantaoui - čia per Oasis siūlo , kaip tik tas variantas, kurio man reikia , 10 naktų ,ir skrydis ryte anksti , o ne per pietus,kaip Novaturas siūlo blink.gif
Atsakyti
Na isties, manau viskas priklauso nuo nusistatymo ir ko tikiesi... g.gif is ties jei zmogus tikisi, kad aplink ji bus sokinejama, viskas atrodys kaip pily, jei taip tikiesi tai as sutinku, kad nuvykus ten vaje vaje kaip nuotaika gali subjurt doh.gif doh.gif
Na bet jei, vaziuoji atostogaut, pakeliaut, pamatyt ar kad ir pagule prie juros ar viezbucio ir dar jei tikiesi, kad viskas bus pakankamai normaliam lygyje - tai manau ir nustebt teks kaip ten fainiai ir laikas taip praleks, kad noresis atostogaut ir atostogaut! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Mes va butent ir keliaujam, tam kad pamatyt biskuti kazka ir pailsint nuo darbu istinusias galvas biggrin.gif
Be to, nesutinku del pasakymo "kaip uz tokia kaina...", taigi jei nepataikytum ant kokios akcijos ar isigytum kelione pries pusmeti (tokiu irgi buna) taigi moketum pilna (o ne perpus mazesne kaina), ka tada jau del to kad daugiau sumoketa, tai ir geriau bus nesamone!!! Yra tiesiog zmoniu, kuriems tinka fraze " gerai ten, kur musu nera", o man tiesiog gerai ten kur as esu, gi nuo kiekvieno musu priklauso, kaip kiekvienoj situacijoj priimsim kokia isdaiga...
Ech gal as optimiste, gal ...bet manau kad atostogos bus PUIKIOS!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
oj kaip as ju laukiu - dar geros dvi savaites like cool.gif
Atsakyti