Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas II d.

QUOTE(*Lina* @ 2007 06 11, 13:04)
sveikos
man vyras siūlo rugsėjo mėnesį skiristi į Tunisą,tai neapsisprendžiu blush2.gif
ar kas nors skridot su vaiku ?ar nebus ten karšta rugsėjo mėn?

Laba diena,
beveik visi čia esantys forumiečiai skrido su vaikais smile.gif todėl manau, kad galite pasiskaityti temas apie Tunisą (na kad ir šią - bus šviežesni įspūdžiai) mirksiukas.gif
Rugsėjo mėnesį karšta (palyginus su rugpjūčio ir liepos karsta.gif ) neturėtų būti.
Mes buvom rugpjūčio pradžioj, tai manyčiau galėjo būti ir vėsiau. Bet čia kaip kam.
Atsakyti
Rugsėjį jau karščiai slūgsta, ypač antroj pusėj thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes irgi 06.05 grįžome iš Tuniso.Buvome Suse El Hana Beach viešbutyje.na aš tai nesuprantu kas žmonėms gali nepatikti,man viskas labai patiko (aišku kiek žmonių tiek nuomonių).Višbutis labai normalus, nors atsiliepimai apie jį buvo ne kokie, jeigu antrą kartą skrisčiau į Tunisą tai tik tą patį viešbutį pasirinkčiau>maistas labai geras buvo vakare 6 kokie karšti fri bulvytes, visada ledai, braskes ar arbūzai. Aplinka fantastiška, kambarį gavome į Jūros pusę, ir gatvė ta visai nekliuvo, labai buvo smagu, kad keli žingsniai ir jūra.kambarius tvarkydavo normaliai, rankšluosčius keisdavo kiekvieną dieną, patalinę pakeitė vieną kartą (buvom 7 d.)Na atostogos buvo fantastiškos buvot tik iš ekskursijų sacharoje, o šiaip išmaišėm beveik visą Susą, bunom prie fontanų.
Na buvo du minusai:
Tai kad pačią pirmą dieną sugedo, tiksliau sudegė kamerą, nes pas juos labai jau ta elektros srovė šokinėja
ir antras minusas, kad du pusdienius lijo na ir šiaip oras galėjo būti karštesnis, nes man karštis patinka...
Svarbiausiai tik gerai nusiteikite ir apie nieko negalvokite Tunise, atsipalaiduokite, neiškokite priekabių ir viskas bus čiki
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2007 06 11, 16:00)
Na buvo du minusai:
Tai kad pačią pirmą dieną sugedo, tiksliau sudegė kamerą, nes pas juos labai jau ta elektros srovė šokinėja

Palaukite palaukite, dar ir taip būna? blink.gif blink.gif blink.gif
Aš visas atostogas verkčiau jeigu mano kamera dūmais nueitų. verysad.gif
Ar dar yra kam buve, kad buitiniai prietaisai sudegė? g.gif

Beja, nesu stiprus šioje srityje, bet manau, kad 21 amžiuje tokie brangūs prietaisai, kaip kameros yra stipriai apsaugotos, nuo tokių dalykų.

Na bet dabar žinodamas, kad ir taip būna, kameros tiesiai į rozetę tikrai nekišiu schmoll.gif Na o jei kraunant surūks akumuliatorius tai dar kaip nors....
Atsakyti
Nu aš bent tokių nusiskundimų iš klientų negirdėjau tikrai. Bet visada būna pirmas kartas ohmy.gif
Atsakyti
Visiems labas,
Jau kelias dienas naršau ir skaitau viską apie Tunisą. Su šeim aįsigijom kelionę į Vinccy taj sultan ***** labai spontaniškai. Dieną prieš galvojome į Krymą skristi, o sekančią dieną užstatą už Tuniso kelionę sumokėjau. Na mes jau pabuvoję Turkijoje ne kartą, Egipte, Kretoje. Taigi dabar va skaitrinėju ką randu apie šį viešbutį tai plaukai piestu iš išgąsčio atsistoja, tai jau įsivaizduoju puikius įspūdžius ir poilsį nuo perskaityto. Gal kas neseniai lankėtės Vinccy taj sultan Yasmine Hamameb ?
Atsakyti
Vinci grandinės viešbučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 06 12, 00:02)
Vinci grandinės viešbučiai thumbup.gif

Aga, gal galėtum pakomentuot Azur Plaza viešbūtį, būtent tavo nuomonė labai įdomi (kadangi taip supratau, kad agentūroj dirbi, tai pamaniau, kad gal žinai ką nors).
Atsakyti
QUOTE(Nmergyte @ 2007 06 11, 23:39)
Visiems labas,
Jau kelias dienas naršau ir skaitau viską apie Tunisą. Su šeim aįsigijom kelionę į Vinccy taj sultan ***** labai spontaniškai. Dieną prieš galvojome į Krymą skristi, o sekančią dieną užstatą už Tuniso kelionę sumokėjau. Na mes jau pabuvoję Turkijoje ne kartą, Egipte, Kretoje. Taigi dabar va skaitrinėju ką randu apie šį viešbutį tai plaukai piestu iš išgąsčio atsistoja, tai jau įsivaizduoju puikius įspūdžius ir poilsį nuo perskaityto.  Gal kas neseniai lankėtės Vinccy taj sultan Yasmine Hamameb ?

http://media.tury.ru...ls.php?id=23134
Atsakyti
Turėjom fotiką (visa laimė), kai tik bus galimybė ikelsiu nuotraukų, na nežinau kodėl mums taip nepasisekė, kitiems irgi buvo viskas gerai tame pačiame viešbutyje, krovėsi kameras ir nieko, o gal čia tik sutapimas atėjo galas kamerai, o vėliau krovėmės ir telefus ir fotiką nieko...
Nėra to blogo kas neišeitų į gerą - naują, geresnę kamerą nusipirksim, nes ta jau buvo tokia nelabai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2007 06 12, 08:57)
Aga, gal galėtum pakomentuot Azur Plaza viešbūtį, būtent tavo nuomonė labai įdomi (kadangi taip supratau, kad agentūroj dirbi, tai pamaniau, kad gal žinai ką nors).

Šiaip laukiu klientės kada baigsis atostogos ir ateis papasakot, šalia manęs dirba.
Vienintelis minusas jūra tolėliau, bet juokas.
QUOTE(Prime @ 2007 06 12, 16:44)
O, kaip faina, kad patiko, dabar ramiau
lauksim pirmuju atsiliepimu apie Primasol  ax.gif

Tikrai geri atsiliepimai.
Atsakyti
Aga, o kaip realiai su tuo Byblos viešbučiu???? ar tikrai visi tokie nepatenkinti grįšta? ar tereikia realiai gero nusiteikimo ir viskas ciki bus? ax.gif
Atsakyti