Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas II d.

mes planuojam palėkėt į Sacharą ir į Kartaginą - kokia valiuta už tas keliones reikia atsiskaityti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2007 06 05, 16:37)
važiuojam per oasistours. o kaip galima pirkti?

Tai tuomet galėsit ir dinarais atsiskaityt, ir eurais, ir baksais wink.gif jie visvien poto išsikeičiau tuos pinigus kaip jiems reikia.....
O pirkt reiks kada jau ten nuvyksit, papasakos gidai viską ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 16:02)
Nėr už ką, jei kas - klauskit ax.gif
Čia tikrai daug patariančiųjų yra  mirksiukas.gif

tai va, kad apie mūsų Byblos viešbutį nė mū, nė be niekas nekomentuoja... mielai paklausinėčiau jei atsirastų buvusių... nepopuliarus viešbutis kokis tais g.gif mes daug plaučių nesukam, nes gavom už baisiai patrauklią kainą, tai už tiek sakėm ir daržinėj pakentėt galima lotuliukas.gif o čia vis 4žv viešbutis, tai bent lovos bus lotuliukas.gif bet vistiek kažkaip buvusių ten komentarai nepakenktų...
dar man įdomu, kaip nusikrapštyti iš Hamameto į Susą, ką mes visai mielai nuveiktume ax.gif važiuoja ten koks a la public transportas?
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2007 06 05, 17:07)
dar man įdomu, kaip nusikrapštyti iš Hamameto į Susą, ką mes visai mielai nuveiktume  ax.gif važiuoja ten koks a la public transportas?

Labai jau toli Hamametas nuo Suso, tikrai labai g.gif
Man rodos, trys valandos kelio ar dvi mastau.gif

Apie Byblos čia yra atsiliepimai, deja, nekokie, bet nereikia daug tikėtis mažai sumokėjus ax.gif
Viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 05 birželio 2007 - 16:16
QUOTE(Rucelie @ 2007 06 05, 17:07)
tai va, kad apie mūsų Byblos viešbutį nė mū, nė be niekas nekomentuoja... mielai dar man įdomu, kaip nusikrapštyti iš Hamameto į Susą, ką mes visai mielai nuveiktume  ax.gif važiuoja ten koks a la public transportas?

su traukiniu galit vaziuoti, tik kiek pamenu jie nelabai daznai vaziuoja, tai geriau is vakaro pasiziurekit marsrutus. Mes is Souso vaziavom iki Tuniso ir atgal, tai berods pro Hamameta praveze g.gif Siaip Hamametas tikrai vienas didesniu miestu ir tikrai vazines Traukiniai. Ir jais keliauti kainuoja visai nedaug rolleyes.gif
O vaziuosit man rodos apie ~1.5 val. g.gif nes trukiniai pakankamai daznai stoja.
Atsakyti
Na va, mes irgi (6zmoniu kompanija) susiruosem i Byblos i Hamameta 06,30. Zinom, kad ten diskotekos salia, kad muzika garsiai groja, taciau skaiciau ir visai neblogu atsiliepimu, tik ne Novaturo o kazkokiam kitam puslapyje...atseit ir maistas geras ir aptarnavimas... thumbup.gif
Na nezinau bus kaip bus, bet uz tokia kaina su viskas iskaiciuota, vargu ar lietuvoj panasiom salygom paatostogautumm...
na tai lauksiu tada atsiliepimu is Marinaaaa90 ir is Tafi mirksiukas.gif nors aisku tai nieko nepakeis jau kelione rezervuota, bet gal ka ir gero pasakysit 4u.gif
VISOMS GERU ATOSTOGU! drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joalin @ 2007 06 08, 11:36)
drinks_cheers.gif

Mes irgi jau beveik greit varom ax.gif  Irgi vieni. Jau isivaizduoju kaip dukrytes pasiilgsiu. Bet vis negaliu patiketi, kad ten galesiu pagaliau ISSIMIEGOTI biggrin.gif

va būtent IŠSIMIEGOTI ir mes norim...tik kaip supratau byblosas ne itin tam tinkamas blush2.gif nors kai prieini tokią ribą, kad naktį nebegirdi pašonėj baubiančio vaiko, turbūt sueis ir Byblosas biggrin.gif
mes apskritai nebeimam į galvą, ką ten rasim. kaina buvo puiki, o dulkių tyrinėti aš tikrai neturėsiu laiko. geriau švaistysiu laiką pasivaikščioti ar pamiegoti biggrin.gif vis bus švariau nei pas mane namuose lotuliukas.gif kur mano vaikinas pasitvarko user posted image user posted image tiesiog važiuojam gerai praleist laiką, o ne tūnot viešbuty. tikiuosi oras ir norai bus tokie, kad tam viešbuty mes tik miegosim rolleyes.gif na gal ne tik blush2.gif blush2.gif bet vistiek dulkių neskaičiuosim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 08 birželio 2007 - 11:57
Rucelie, mano klientė babulka, gyveno ir sakė puikiai išsimiegojo, Kaune dar didesnį triukšmą girdi nei ten. Tad labai jau ir nenusiteik blogai smile.gif O anūkai jos per naktis duodavos po diskotekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 08, 12:59)
Čia gal bišky ne į temą, bet kad jau dirbat toj sferoj, tai  rolleyes.gif Ką manot apie Royaltourą ?

Jokios nuomonės, nes kolkas nesusidūriau ir jokių atsiliepimų negirdėjau smile.gif
Atsakyti
Na ka gi pagaliau prisiruosiau pasidalinti ispudziais ir as mirksiukas.gif
Cia tai nuotrauka is serijos, kaip as isivaizduoju atostogas ax.gif
P.S. Makaliau, leidzia kelti nuotraukas tik iki 30kb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalifornija: 08 birželio 2007 - 21:54
Ir dar keletas.
Pirma yra is sacharos, kur buvo filmuota "Zvaigzdziu karu" kazkuris epizodas, o kita-tai dykumu atributas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kysa-LT @ 2007 06 08, 23:11)
Niu va jau po truputeli lenda i viesuma ir Port El Kantaoui nuotraukeles smile.gif

Labai dziugu.  thumbup.gif

Stebesiu akis isputes biggrin.gif

ax.gif , na cia dar ne Port El Kantaoui, bet idesiu ir ji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalifornija: 08 birželio 2007 - 22:16
sveikos
man vyras siūlo rugsėjo mėnesį skiristi į Tunisą,tai neapsisprendžiu blush2.gif
ar kas nors skridot su vaiku ?ar nebus ten karšta rugsėjo mėn?
Atsakyti