QUOTE(Rucelie @ 2007 06 05, 16:37)
važiuojam per oasistours. o kaip galima pirkti?
Tai tuomet galėsit ir dinarais atsiskaityt, ir eurais, ir baksais jie visvien poto išsikeičiau tuos pinigus kaip jiems reikia.....
O pirkt reiks kada jau ten nuvyksit, papasakos gidai viską
QUOTE(Makalius @ 2007 06 05, 16:02)
tai va, kad apie mūsų Byblos viešbutį nė mū, nė be niekas nekomentuoja... mielai paklausinėčiau jei atsirastų buvusių... nepopuliarus viešbutis kokis tais mes daug plaučių nesukam, nes gavom už baisiai patrauklią kainą, tai už tiek sakėm ir daržinėj pakentėt galima o čia vis 4žv viešbutis, tai bent lovos bus bet vistiek kažkaip buvusių ten komentarai nepakenktų...
dar man įdomu, kaip nusikrapštyti iš Hamameto į Susą, ką mes visai mielai nuveiktume važiuoja ten koks a la public transportas?
QUOTE(Rucelie @ 2007 06 05, 17:07)
dar man įdomu, kaip nusikrapštyti iš Hamameto į Susą, ką mes visai mielai nuveiktume važiuoja ten koks a la public transportas?
Labai jau toli Hamametas nuo Suso, tikrai labai
Man rodos, trys valandos kelio ar dvi
Apie Byblos čia yra atsiliepimai, deja, nekokie, bet nereikia daug tikėtis mažai sumokėjus
Viskas bus gerai
QUOTE(Rucelie @ 2007 06 05, 17:07)
tai va, kad apie mūsų Byblos viešbutį nė mū, nė be niekas nekomentuoja... mielai dar man įdomu, kaip nusikrapštyti iš Hamameto į Susą, ką mes visai mielai nuveiktume važiuoja ten koks a la public transportas?
su traukiniu galit vaziuoti, tik kiek pamenu jie nelabai daznai vaziuoja, tai geriau is vakaro pasiziurekit marsrutus. Mes is Souso vaziavom iki Tuniso ir atgal, tai berods pro Hamameta praveze Siaip Hamametas tikrai vienas didesniu miestu ir tikrai vazines Traukiniai. Ir jais keliauti kainuoja visai nedaug
O vaziuosit man rodos apie ~1.5 val. nes trukiniai pakankamai daznai stoja.
Na va, mes irgi (6zmoniu kompanija) susiruosem i Byblos i Hamameta 06,30. Zinom, kad ten diskotekos salia, kad muzika garsiai groja, taciau skaiciau ir visai neblogu atsiliepimu, tik ne Novaturo o kazkokiam kitam puslapyje...atseit ir maistas geras ir aptarnavimas...
Na nezinau bus kaip bus, bet uz tokia kaina su viskas iskaiciuota, vargu ar lietuvoj panasiom salygom paatostogautumm...
na tai lauksiu tada atsiliepimu is Marinaaaa90 ir is Tafi nors aisku tai nieko nepakeis jau kelione rezervuota, bet gal ka ir gero pasakysit
VISOMS GERU ATOSTOGU!
Na nezinau bus kaip bus, bet uz tokia kaina su viskas iskaiciuota, vargu ar lietuvoj panasiom salygom paatostogautumm...
na tai lauksiu tada atsiliepimu is Marinaaaa90 ir is Tafi nors aisku tai nieko nepakeis jau kelione rezervuota, bet gal ka ir gero pasakysit
VISOMS GERU ATOSTOGU!
QUOTE(Joalin @ 2007 06 08, 11:36)
Mes irgi jau beveik greit varom Irgi vieni. Jau isivaizduoju kaip dukrytes pasiilgsiu. Bet vis negaliu patiketi, kad ten galesiu pagaliau ISSIMIEGOTI
va būtent IŠSIMIEGOTI ir mes norim...tik kaip supratau byblosas ne itin tam tinkamas nors kai prieini tokią ribą, kad naktį nebegirdi pašonėj baubiančio vaiko, turbūt sueis ir Byblosas
mes apskritai nebeimam į galvą, ką ten rasim. kaina buvo puiki, o dulkių tyrinėti aš tikrai neturėsiu laiko. geriau švaistysiu laiką pasivaikščioti ar pamiegoti vis bus švariau nei pas mane namuose kur mano vaikinas pasitvarko tiesiog važiuojam gerai praleist laiką, o ne tūnot viešbuty. tikiuosi oras ir norai bus tokie, kad tam viešbuty mes tik miegosim na gal ne tik bet vistiek dulkių neskaičiuosim
Rucelie, mano klientė babulka, gyveno ir sakė puikiai išsimiegojo, Kaune dar didesnį triukšmą girdi nei ten. Tad labai jau ir nenusiteik blogai O anūkai jos per naktis duodavos po diskotekas
QUOTE(Makalius @ 2007 06 08, 12:59)
Čia gal bišky ne į temą, bet kad jau dirbat toj sferoj, tai Ką manot apie Royaltourą ?
Jokios nuomonės, nes kolkas nesusidūriau ir jokių atsiliepimų negirdėjau
Na ka gi pagaliau prisiruosiau pasidalinti ispudziais ir as
Cia tai nuotrauka is serijos, kaip as isivaizduoju atostogas
P.S. Makaliau, leidzia kelti nuotraukas tik iki 30kb
Cia tai nuotrauka is serijos, kaip as isivaizduoju atostogas
P.S. Makaliau, leidzia kelti nuotraukas tik iki 30kb
Ir dar keletas.
Pirma yra is sacharos, kur buvo filmuota "Zvaigzdziu karu" kazkuris epizodas, o kita-tai dykumu atributas
Papildyta:
, na cia dar ne Port El Kantaoui, bet idesiu ir ji
Pirma yra is sacharos, kur buvo filmuota "Zvaigzdziu karu" kazkuris epizodas, o kita-tai dykumu atributas
Papildyta:
QUOTE(Kysa-LT @ 2007 06 08, 23:11)
Niu va jau po truputeli lenda i viesuma ir Port El Kantaoui nuotraukeles
Labai dziugu.
Stebesiu akis isputes
Labai dziugu.
Stebesiu akis isputes
, na cia dar ne Port El Kantaoui, bet idesiu ir ji
sveikos
man vyras siūlo rugsėjo mėnesį skiristi į Tunisą,tai neapsisprendžiu
ar kas nors skridot su vaiku ?ar nebus ten karšta rugsėjo mėn?
man vyras siūlo rugsėjo mėnesį skiristi į Tunisą,tai neapsisprendžiu
ar kas nors skridot su vaiku ?ar nebus ten karšta rugsėjo mėn?