Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas II d.

QUOTE(ausytė @ 2007 05 08, 09:40)
O kaip ten dėl skysčių vežimo?Ar rankiniame bagaže galima vežti sakykim 0,5 l .skysčio (alk. gėrimų) į Tunisą?

jau keli puslapiai atgal kalbejom apie tai mirksiukas.gif buvau net nuoroda idejus su naujom ES saugumo taisyklem. I tunisa gal ir ileistu (ne ES), bet is Lietuvos rankiniam bagaze gali vezti ribota skysciu kieki, jis turi tilpti i atitinkama maiseli, puse litro alkoholio tikrai netilps schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2007 05 08, 10:40)
O kaip ten dėl skysčių vežimo?Ar rankiniame bagaže galima vežti sakykim 0,5 l .skysčio (alk. gėrimų) į Tunisą?

Nežinau, gal mažiems leliukams ir gali prireikti kokių skyščių skrydžio metu g.gif ,
bet suaugusieji manau gali apseiti ir beto.
Vandens, kavos ir lektuve gauti galima, o 3,5 valandas ir
be kremų, pieneliu ir visokių kitokiu losjonų galima apsieit.
victory.gif

Beja, o kam alk. gėrimai lėktuve?
Po buteliuką į bagažą ir viskas mirksiukas.gif (tik aiškų minkštai tarp drabužėlių įkišti reikia, kad kai lagaminai iš lėktuvo skraidys, nesudužtų doh.gif ) tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kysa-LT: 08 gegužės 2007 - 11:59
QUOTE(redži @ 2007 05 08, 08:28)
Deja,mergaitės(ir berniukai),nepamirškit,kad važiuojat į šalį,kur mitybos kultūra iš esmės skiriasi nuo musiškės,su daugybe prieskoniu,mums nežinomais,ir atrodytų nesuderinamais tarpusavy produktais,taip kad rankų plovimas ir higiena-dar ne viskas...kartais skrandžiai sustreikuoja ne nuo to,kad rankelių neplauni. rolleyes.gif

Taip, as jau rasiau, kad kitu zmoniu skrandziai jautresni, todel gali reaguoti i pasikeitusi maista ( ne tik i higienos trukuma mirksiukas.gif ) Nors jei maitiniesi vien viesbuty, kur patiekalai yra pritaikyti jautriam europiecio skrandziui, tai neturetu buti tokiu problemu isvis mirksiukas.gif Na, o tiems, kurie planuoja ragauti maista vietos kavinese ir baruose, patariu del viso pikto isimesti tableciu virskinimo sutrikimams gydyti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 05 08, 14:07)
Taip, as jau rasiau, kad kitu zmoniu skrandziai jautresni, todel gali reaguoti i pasikeitusi maista ( ne tik i higienos trukuma  mirksiukas.gif ) Nors jei maitiniesi vien viesbuty, kur patiekalai yra pritaikyti jautriam europiecio skrandziui, tai neturetu buti tokiu problemu isvis  mirksiukas.gif Na, o tiems, kurie planuoja ragauti maista vietos kavinese ir baruose, patariu del viso pikto isimesti tableciu virskinimo sutrikimams gydyti  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aš į kelionę imsiu tekilos buteliuka ir prieš kiekvieną valgymą
50 ml + citrinukė pilvuko dezinfekcijai. rolleyes.gif blink.gif rolleyes.gif
Tikiuos nežmoniškas karštis ir tekila nesukels didesnių sveikatos sutrikimų
negu apsinuodijimas doh.gif blink.gif biggrin.gif

Atsakyti
Mano drauge Azur plaza buvo. Sake ziauriai patiko. smile.gif Sake, kad daug veiklos vaikuciams, ir aptarnavimo kokybe gera.
Atsakyti
Azur plazoje mane labiausiai domina, maistas, nes vešiuos dukrytę o jai tik 1,3m, dar domina mama neatstoja kaip ten su rankšluosčiais duoda ar vežtis? ir ar kambariuose duoda vandens geriamo..
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 05 08, 22:53)
Azur plazoje mane labiausiai domina, maistas, nes vešiuos dukrytę o jai tik 1,3m, dar domina mama neatstoja kaip ten su rankšluosčiais duoda ar vežtis? ir ar kambariuose duoda vandens geriamo..

Visuose viesbuciuose duoda ranksluoscius wink.gif
Atsakyti
Gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie viesbuti "Mercure Diar El Andalous" Port El Kantaui? g.gif
Skaiciau rusu puslapyje, tai ten kaip ir apie visus viesbucius, arba l.gerai, arba l.blogai.
Kelione arteja, noretusi daugiau suzinot mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 05 08, 23:00)

aš ten jų klausimu supratau ne viešbutį , o jau lauke ar kaip ten, nes ne visuose duoda...

dabar pas rusus skaitau maitinimas : pusryčiai vakarienė, o kiek aš žinau pirkom tai viskas įskaičiuota tai kaip ten g.gif nieko nebesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 05 08, 23:00)

Prausimuisi taip,bet papludimio ranksluoscius duoda dazniausiai uz uzstata. Kiek esu keliavus, man budavo patogiau tureti savo "pliazini" ranksluosti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kalifornija @ 2007 05 08, 23:21)
Prausimuisi taip,bet papludimio ranksluoscius duoda dazniausiai uz uzstata. Kiek esu keliavus, man budavo patogiau tureti savo "pliazini" ranksluosti mirksiukas.gif .

vat ir įdomu jiems kaip ten yra.... nes papildomą svorį kiekvienam vežtis o ypač man kai tik 40kg galiu imt sau ir dviem vaikams su pamperiais tai pasidaro svarbu...nes kiek tėvai važiavo kur 4* ir 5* viešbučiuose duodavo... o čia agentūra net nesugebėjo atsakyt į šį klausimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 05 08, 23:26)
vat ir įdomu jiems kaip ten yra.... nes papildomą svorį kiekvienam vežtis o ypač man kai tik 40kg galiu imt sau ir dviem vaikams su pamperiais tai pasidaro svarbu...nes kiek tėvai važiavo kur 4* ir 5* viešbučiuose duodavo... o čia agentūra net nesugebėjo atsakyt į šį klausimą doh.gif

Na uz uzstata paemus, reikia ta ranksluosti saugot, nes praradus, jis brangiai atsieis. O savo palikai kur- ir negaila mirksiukas.gif . Be to kai kuriuose viesbuciuose reikia eiti tik is ryto pasiimt tu ranksluosciu. Zodziu, man daug patogiau su savu. Bet jums jei yra problemu su svoriu, gal ir nereikia imti ( nors as manau, kad charteriniu reisu skrendant labai grieztai svorio gal neziures) mirksiukas.gif
Atsakyti