o man tokie kurortiniai miesteliai kaip Port El Kantaoui grazu tik trumpam pasiziureti, bet gyventi ir pajausti vietine dvasia gali tik senamiesciuose ir ne turistiniuose miesteliuose, todel jie man labiau patinka... pvz vakare vaikscioti siauromis medinos gatvelemis ir stebeti vietiniu gyvenima yra daug smagiau nei sedeti isblisgintame skvere ir ziureti i fontana.
mes ir siaip vakarais mieliau sededavome vietiniu kavineje ir rukydavome sisa, o ne ten kur vien turistai... idomus tas vietiniu gyvenimas... sedi... ruko... ziuri fule... zaidzia kortom...domisi tavimi... kai kas priseda paplepeti...
QUOTE(kalifornija @ 2007 05 28, 22:47)
džiugu girdėti...
Na tai kuo arčiau kelionė mano bus, tuo daugiau klausimų turėsiu
Nekantriai laukiu fotoreportažo apie Port El Kantaoui...
Na ir keletas klausimėlių:
1. Ar geras papludimys?
2. Ar yra kokių gerų lankytinų vietų?
3. Ar yra jame vandens atrakcijonų parkas?
4. Ar per Oasis Tourą skridote?
5. Ar vykote į Sachara? Jei taip tai kiek kainavo žmogui?
Na pradžiai klausimų tiek
Radau pora atrakciju jei kam idomu...
"Flipper aquapark"(Hamamete) http://www.aquaflipper.com/
"Carthagland" (Hamamete) www.carthagland.lt (kazkodel neveikia ,bet man anksciau atsidare)
Papildyta:
Rekomenduoju "Carthagland".Pazystami buvo sake labaaai patiko
"Flipper aquapark"(Hamamete) http://www.aquaflipper.com/
"Carthagland" (Hamamete) www.carthagland.lt (kazkodel neveikia ,bet man anksciau atsidare)
Papildyta:
Rekomenduoju "Carthagland".Pazystami buvo sake labaaai patiko
QUOTE(Makalius @ 2007 05 29, 12:29)
Nežinau ar jau čia kasnors minėjo apoe tą Port El Kantauji miestelį, bet vakarais ten lanbai gražūs grojantys fontanai yra
Su spalvom, muzika
Su spalvom, muzika
na kai mes buvome tai negrojo laukem laukem ir nesulaukem... gal ne sezonas dar buvo del to
QUOTE(Forma @ 2007 05 29, 11:43)
na kai mes buvome tai negrojo laukem laukem ir nesulaukem... gal ne sezonas dar buvo del to
Na, mes specialiai važiavom tų fontanų pažiūrėt (20.00 val.), bet įspūdžio nepaliko. Labai paprastai tos vandens čiuršlelės kilnojas, muziką vos vos girdėjom.. Bet po gražų miestuką pasivaikščiojom ir tiek.
QUOTE(pele @ 2007 05 29, 13:21)
Na, mes specialiai važiavom tų fontanų pažiūrėt (20.00 val.), bet įspūdžio nepaliko. Labai paprastai tos vandens čiuršlelės kilnojas, muziką vos vos girdėjom.. Bet po gražų miestuką pasivaikščiojom ir tiek.
O 20val pradeda ta sou? As maciau per TV,kai rode laida su Rimiskiu, tai man irgi kazkaip neispudingai tie fontana atrode Bet i pati miestuka bet kokiu atveju noreciau nuvykti
QUOTE(pele @ 2007 05 29, 14:21)
tai mes irgi vaziavom spec tuo metu, bet kazko ispudingo nepamatem, ir muzikos nebuvo
QUOTE(Forma @ 2007 05 29, 10:22)
o man tokie kurortiniai miesteliai kaip Port El Kantaoui grazu tik trumpam pasiziureti, bet gyventi ir pajausti vietine dvasia gali tik senamiesciuose ir ne turistiniuose miesteliuose, todel jie man labiau patinka... pvz vakare vaikscioti siauromis medinos gatvelemis ir stebeti vietiniu gyvenima yra daug smagiau nei sedeti isblisgintame skvere ir ziureti i fontana.
QUOTE(pele @ 2007 05 29, 14:21)
Na kaip sakoma, visi zmones skirtingi ir negali viskas vienodai patikti. Man pvz.: Siuse, kai kuriose vietose nelabai jauku buvo vaikscioti, ypac, kai pasiulo zoles vidury dienos.Medina patiko, bet vienakart pamaciau ir uzteko, nesinorejo ten kas vakara vaikscioti. Del fontanu forume net diskusija uzvire. Na aisku, kad ten negali buti kazko tooookio, nepakartojamo ir pan. Tai juk tik nedidukas fontanas mazame miestelyje.Negalima jo lyginti su Barselonos sokanciais fontanais. Bet vis tik ir muzika, ir sviesos, ir sokinejancios vandens sroveles ten buvo. Buvo smagu vakare pasivaikscioti pajuriu iki fontano ir grizti atgal.Tiesiog del paties veiksmo, o ne del kazko labai ispudingo .
QUOTE(Kysa-LT @ 2007 05 29, 10:37)
Na ir keletas klausimėlių:
1. Ar geras papludimys?
2. Ar yra kokių gerų lankytinų vietų?
3. Ar yra jame vandens atrakcijonų parkas?
4. Ar per Oasis Tourą skridote?
5. Ar vykote į Sachara? Jei taip tai kiek kainavo žmogui?
Na pradžiai klausimų tiek
1.Papludimys prie viesbucio buvo geras, ir apskritai Tunise papludimiai geri, smeleti.
2.Jei kalbant apie Port El Kantaoui, tai miestukas tikrai mazas ir labai daug ten nenuveiksit. Yra golfo laukai, prieplauka, vandens atrakcionu parkas, jau anksciau paminetas fontanas,mini zoo, daug parduotuveliu, kaviniu, restoranu. Visko gal ir neprisiminsiu.
3. Yra, bet mes nebuvom.
4.Mes vaziavom su Travelman.
5.Taip vaziavom, kainavo 175 dinarai zmogui+ papildomai 15 din uz jojima kupranugariais+6 din uz vaziavima karietelemis dykumu oazeje. Manau i sita ekskursija Tunise butina nuvaziuoti. Mums labai patiko. Ir gide gera-Inga, daug pasakojo apie Tunisiecius ju gyvenima ir t.t.
Ka domina viesbuciai, tai galiu drasiai rekomenduoti musu viesbuti Mercure Diar El Andaluos. Neturejom jokiu priekaistu -kambarys buvo su vaizdu i jura, maistas tikrai skanus ir ivairus, personalas labai paslaugus .
QUOTE(kryyste @ 2007 05 28, 19:47)
Mes žemėlapį pirkom už 2 dinarus, bet ten normalus, vienoj pusėj viso Tuniso, o kitoj smulkesni, Suso, Monastyro, Nabulio ir t.t. žemėlapių tikrai yra pirkti, nuo poreikio priklauso tik
o mes nuejom i turistu informavimo centra ir nemokamai gavom zemelapiu buvom Suso turistu informavimo centre ir sostines
QUOTE(Forma @ 2007 05 28, 19:09)
taksi kaina priklauso nuo to kur vaiuoji, o deretis ir derintis kaina pries tai butina, tiesa su kai kuriais neimanoma, nes vea pagal skaitliuka. mes pvz, nuo Tuniso sostines iki Kartaginos susiderejom uz 16dn, o pries tai prase 30
mes sostinej irgi - nuo vienos luazu stoteles i kita paprase 20d, bet nusiderejom iki 5 o Suse mokejom pagal skaitliuka, jei vaziuojanti taxi sustabdydavom - tikrai labai pigiai. Bet va karta vaziavom nuo gelezinkeliu stotes iki savo viesbucio, tai ten mus pagavo vienas taxistas ir pasiule su juo vaziuot. vat tada nors ir mokejom pagal skaitliuka, bet sumokejom dvigubai daugiau nei paprastai mokejom. Taigi, tai turekit omenyj Tas pats atvejis ir sostinej, kai nuo 20 iki 5 nusederejom. Tas taxistas jau stovejo ir lauke keleiviu, tiek ir uzsiprase. Bet kai sieip sostinej stabdem taxi ir vaziavom pagal skaitliuka, tai tikrai labai pigiai iseidavo ir tikrai niekas neuzkeldavo kainos.
QUOTE(Natelė @ 2007 05 30, 07:51)
o mes nuejom i turistu informavimo centra ir nemokamai gavom zemelapiu buvom Suso turistu informavimo centre ir sostines
jo... norejau pasakyti, kad sostineje - Tunise, gelezinkelio stoty yra turizmo informacijos centras ir ten galima nemokamai zemelapiu pasiimti.