Kryyste, labai fainos nuotraukeles
Mane tas zoo domina - kokie gyvunai, ar yra siaip kokiu pramogu? ir kokia kaina
QUOTE(ausytė @ 2007 05 22, 11:20)
tai ką taip išeina kadir seife nesaugu?tai koks ten seifas?Tai gal tada geriau su savimi?
Ale nu ot kokie, saugu tam seife
tik sakau,kad atsarga gedos vis delto nedaro
O su savim tikrai ne saugiau...
QUOTE(Prime @ 2007 05 22, 12:23)
Kryyste, labai fainos nuotraukeles
Ačiū, ačiū už pagyrimus Mes į zoo varėm patys, tai mums dviem žmonėm kainavo iki 20 dinarų, o imant per keliobnės agentūrą tai mačiau žmogui apie 50, bet ten ir pietūs įeina. Jei važiuosi patys iš Suso, tai reikia nueiti į traukinių (ne metro) stotį, ten nusipirki bilietą į Frigua parką, traukinys važiuoja du kartus 7.23 ir 8.35, mes varėm su tuo vėlesniu ir pirkom iš karto bilietą atgal, grįžimas yra 13.15 ir apie 16 val. Atvarius į zoo ir parodžius traukinio bilietą yra taikoma nuolaida. Šiaip bilietas kainuoja 5,5 dinaro, kiek vaikam nežinai, jei važiuoja grupė kažkiek pigiau. Mes su nuolaida už du bilietus sumokėjom 7 dinarus.
Gyvūnai yra lemūrai labai faini, keli rožiniai flamingai, juodos gulbės, liūtai, hienos, servalas, žirafos drambliai, antilopės, laukiniai šunys, buivolai, dygliakiaulės.
Šitie tai man labiausiai patiko:
O čia bančiau flamingą nufotkinti
Rožinis, rožinis tai tik vienas buvo, o kitas toks baltesnis daugiau. Šiaip mes ten laiko turėjom iki 13 val, tai perdaug buvo. Programa tai jokia nevyko, išskyrus trumpą jūrų liūto pasirodymą, kuris būna 12 ir 16 val, dar prie suvenyrų parduotuvės grojo kažkokie negrai, tai visai nieko muzika buvo, tokia karibų stiliaus.
Dėl seifų tai mes neėmėm, pasus ir kitus vertingesnius daiktus sudėjau į lagaminą rakinamą.
Papildyta:
Kadangi čia daug kas apie tą kabaką klausinėjo tai įdedu foto pagundymui
Nu tai tada dar kelias foto įdėsiu, kad dar daugiau Makalius užsisvajotų
Piratų laivas, tie laivai yra kopijos tikrų senovinių piratų laivų
Kaulai katakombose (beje o ten taip vėsu buvo tose katakombose)
Dar viena iš katakombų, aš tankose laikau tikrą kaulą
Primojo Tuniso prezidento Habibos Burgibos kapas mauzoliejuje Monastyre
Piratų laivas, tie laivai yra kopijos tikrų senovinių piratų laivų
Kaulai katakombose (beje o ten taip vėsu buvo tose katakombose)
Dar viena iš katakombų, aš tankose laikau tikrą kaulą
Primojo Tuniso prezidento Habibos Burgibos kapas mauzoliejuje Monastyre
Tai, kai mes plaukėm jūra banguota nebuvo, tai nesupo labai, nemačiau, kad kam būtų bloga pasidarę kai mes plaukėm, dar tokie labai pagirioti švedai plaukė tai ir tie normaliai atlaikė
Plaukiojimas vyksta tris valandas, po denį vaikšto tokia šokėja, muzika groja, plaukėm palei krantus tai vaizdai tokie neblogi, tada tolyn į jūra nuplaukėm, paskui duoda tokius menkus pietus ir tada grįžtant atgal išmetė inkarą ir sustojo kuriam laikui, tai kas norėjo maudėsi, kad norėjo žvejojo, o kas nieko nenorėjo- deginosi
Trys metai atgal mes irgi buvome Suse , plaukėme piratų laivų. Bet didelių įspūdžių nebuvo, šiaip sau . Birželio 19d. skrisime į Hammametą. Gal patarsite, ką aplankyti Hammamete ir Nabėle.
Tikriausiai Nabulis? Tai yra vadinama Tuniso keramikos sostinė, pati ten nebuvau, bet labai norėjau nuvažiuoti. Sako yra keramikos parduotuvės, o šalia dirbtuvės, tai galima stebėti visą procesą kaip vyksta gamyba
QUOTE(ausytė @ 2007 05 22, 12:20)
tai ką taip išeina kadir seife nesaugu?tai koks ten seifas?Tai gal tada geriau su savimi?
as aplamai manau, kad Tunise labai saugu, nebent turistu reikia saugotis, kazkur girdejau, kad super griezti istatymai pas juos.
QUOTE(kryyste @ 2007 05 22, 14:46)
Tikriausiai Nabulis? Tai yra vadinama Tuniso keramikos sostinė, pati ten nebuvau, bet labai norėjau nuvažiuoti. Sako yra keramikos parduotuvės, o šalia dirbtuvės, tai galima stebėti visą procesą kaip vyksta gamyba
Apie Nabuli ir jo keramika girdejau . Nu aisku, kad reikia Medinas Nabulio ir Hammameto apziureti. Zinau, kad Nabuli buna kupranugarui turgus. O dar?