Oho, labai aciu uz ideja panasiu vietu paieskas daryti, jau turiu minti kaip atkapsyti kas ten turi buti - pasiieskosiu youtubej
Ir del antro punkto man idomu pasidare - nuosirdziai tikejausi, kad man kas nors atsakys, jog diezas per visas oktavas ir raktus galioja - taip kaip ir prie smuiko/boso rakto nupaisomas tik vienas diezas, o galioja per visur (ar as cia klaidinga analogija taikau?)
Kiek as grodavau, tai neapsiribodavau vienos natos auksciu, o per visas oktavas dieza pjaudavau, nes kazkaip, na, paprastai kitaip blogai skamba
aisku cia toks vertinimo, ar teisingai groju, kriterijus labai jau subjektyvus, bet visgi norisi, kad tau paciam, o ne vien autoriui grazu butu
QUOTE(Lina O. @ 2009 06 08, 18:59)
1. Manau, naujame takte tas suliguotas akordas yra su la diezu, o tolesnes la natos jau be.
2. Zenklas prie natos galioja visa takta, bet tik tos natos auksciui, o ne visoms oktavoms. Taigi boso rakte apatines la cia bus su diezu, o virsutines be.
Tokie butu teoriniai atsakymai.
Bet praktiskai tai matau, jog gerai tas neskambes, taigi itarciau, kad cia gali buti spaustuves klaida. Galima bandyti atspet, kaip cia is tikruju turetu buti, ieskant kurinyje panasiu vietu. Mielai pabandyciau ta padaryt, jei matyciau daugiau natu. Jei norit, nuskenuokit ta kurini (ar bent pora puslapiu). Galima ir man e-mailu atsiusti (susisiektumem per az), arba cia ideti, jei moderatoriai leistu