Įkraunama...
Įkraunama...

Skambiname pianinu

QUOTE(tuktuk @ 2009 05 25, 22:32)
Lina O. bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Net nežinau kaip čia tau atsidėkot bigsmile.gif  Nebe pirmą kartą taip gerai man viską išaiškini. Labai labai ačiūūū už pagalbą 4u.gif

Visada prasom smile.gif
malonu, kai nors kazkam mano ziniu prireikia...
Atsakyti
QUOTE([Greisė)
,2009 05 27, 10:11]Pasiklausykit sitos moters, kaip groja... Man cia kazkas neitiketino.  unsure.gif  4u.gif

Is anksto atsiprasau, jei nepatiks tokia nuomone g.gif
Isklausiau visa. Graziai Caikovskis parase, grazi aranzuote padaryta. Bet pirmoj siuitos pusej man buvo nemazai sausoku vietu. Nu lyg gerai groja... tiesiog taip parasyta.. bet cia toks ispudis turbut del to, kad jau labai esu ipratus girdet, kaip sia muzika groja orkestras... na grazu grazu, o originalas visvien graziau.....

o cia mano pasiulymai:
Ginastera
kas noretu uzdeganciu ritmu

Paganini-Liszt
kam patinka romantika ir virtuoziskumas
beje, sita, man rodos, gerokai sunkiau sugrot nei Siuita is Spragtuko.. ir dar Sitaip sugrot... rolleyes.gif

Mozart
o cia klasika

Rachmaninov
va cia tokia romantika ir toooks grozis... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina O.: 27 gegužės 2009 - 21:21
Man prireike pagalbos- neskamba man niekaip, taigi kaip teoriskai yra sitoj vietoj:

user posted image

1. yra jungtas smuiko rakte akordas re-fa-la per takta. Ankstesniame takte La akorde su diezu - ar naujame takte tas diezas tebegalioja ant toliau esanciu La ar nebe?

2. kadangi boso rakte ant La diezas uzdetas - ar tai reiksia, kad visame takte tiek smuiko, tiek boso rakte diezas galioja, ar tik boso rakte? Juk paprastai jei kur diezas atsiranda, tai nupaisomas jis tiek virsuj, tiek apacioj? Na zodziu pasimeciau.
Atsakyti
1. Manau, naujame takte tas suliguotas akordas yra su la diezu, o tolesnes la natos jau be.
2. Zenklas prie natos galioja visa takta, bet tik tos natos auksciui, o ne visoms oktavoms. Taigi boso rakte apatines la cia bus su diezu, o virsutines be.

Tokie butu teoriniai atsakymai.

Bet praktiskai tai matau, jog gerai tas neskambes, taigi itarciau, kad cia gali buti spaustuves klaida. Galima bandyti atspet, kaip cia is tikruju turetu buti, ieskant kurinyje panasiu vietu. Mielai pabandyciau ta padaryt, jei matyciau daugiau natu. Jei norit, nuskenuokit ta kurini (ar bent pora puslapiu). Galima ir man e-mailu atsiusti (susisiektumem per az), arba cia ideti, jei moderatoriai leistu rolleyes.gif

Atsakyti
Oho, labai aciu uz ideja panasiu vietu paieskas daryti, jau turiu minti kaip atkapsyti kas ten turi buti - pasiieskosiu youtubej smile.gif

Ir del antro punkto man idomu pasidare - nuosirdziai tikejausi, kad man kas nors atsakys, jog diezas per visas oktavas ir raktus galioja - taip kaip ir prie smuiko/boso rakto nupaisomas tik vienas diezas, o galioja per visur (ar as cia klaidinga analogija taikau?)
Kiek as grodavau, tai neapsiribodavau vienos natos auksciu, o per visas oktavas dieza pjaudavau, nes kazkaip, na, paprastai kitaip blogai skamba mirksiukas.gif aisku cia toks vertinimo, ar teisingai groju, kriterijus labai jau subjektyvus, bet visgi norisi, kad tau paciam, o ne vien autoriui grazu butu biggrin.gif

QUOTE(Lina O. @ 2009 06 08, 18:59)
1. Manau, naujame takte tas suliguotas akordas yra su la diezu, o tolesnes la natos jau be.
2. Zenklas prie natos galioja visa takta, bet tik tos natos auksciui, o ne visoms oktavoms. Taigi boso rakte apatines la cia bus su diezu, o virsutines be.

Tokie butu teoriniai atsakymai.

Bet praktiskai tai matau, jog gerai tas neskambes, taigi itarciau, kad cia gali buti spaustuves klaida. Galima bandyti atspet, kaip cia is tikruju turetu buti, ieskant kurinyje panasiu vietu. Mielai pabandyciau ta padaryt, jei matyciau daugiau natu. Jei norit, nuskenuokit ta kurini (ar bent pora puslapiu). Galima ir man e-mailu atsiusti (susisiektumem per az), arba cia ideti, jei moderatoriai leistu rolleyes.gif

Atsakyti
Labas,

cia naujausias Jon Schmidt aranzuotas kurinys. Man l. patiko, paklausykit, gal ir jums paskui is galvos si melodija neisbles pora dienu smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=0v3d6SFcDys
Atsakyti
Jei diezas ar bemolis prie rakto, tai jis galioja visoms oktavoms, o jei prie natos - tik tai oktavai, kurioje parasytas (viena takta; pvz, visoms fa pirmos oktavos natoms tame takte) smile.gif
Atsakyti
Gavau Jon Schmidt kuriniu natu 2 knygas, taigi mielai pasidalinciau, jeigu kam yra noro sukaitusiais pirstukais tokia vasara groti smile.gif
Atsakyti
prisimenu ir as grojau ,bet nebaigiau mokslu blush2.gif nekokia mokytoja turejau doh.gif
Atsakyti
mergaites, o kur dabar galima rasti natu? noreciau paprastesniu, nevirtuozisku kuriniu sielai. net nezinau ko ieskoti smile.gif ar klasiku urybos, ar tiesiog graziu dainu natu
Atsakyti
QUOTE(Skirte @ 2009 07 01, 15:58)
Gavau Jon Schmidt kuriniu natu 2 knygas, taigi mielai pasidalinciau, jeigu kam yra noro sukaitusiais pirstukais tokia vasara groti smile.gif

turit pdf versija? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos. Gal kas nors žino iš kur gauti pilnas šias natas:
http://www.magazin-n...t/i/index.khtml ?

Pažiūrėjau filmą ir baisiai noriu sugroti šį valsą:
http://www.youtube.c...feature=related
Nerealiai gražus jis man wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 liepos 2009 - 10:55