Įkraunama...
Įkraunama...

Skambiname pianinu

QUOTE(pikute @ 2009 03 26, 10:14)
Sakė - kaina visur vienoda- 150 Lt(aš ir labai nesidomėjau, ar tikrai visur vienoda blush2.gif ), tik įdomu ar reiks mokėti papildomai už išvalymą, kelių klavišų pakeitimą ir t.t., nes mano pianinas per 20 meyelių stovėdamas oi kaip pridulkėjo, net kandys suėdė vilnones dalis blush2.gif Na, bet šiandien turėrų viskas išaiškėti - laukiu atvažiuojant derintojo.

O sakes, as pries keleta metu 50 lt mokejau doh.gif
Nu bet jo, to ir reikejo tiketis, kad kainos dabar ne rozines... 4u.gif
Aciu uz info, orientuosiuos, kai man prisieis derint.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
As irgi susiradau jusu temele neatsitiktinai.Po daugelio metu pagaliau parsiveziau is tevu pianina ir su dideliu uzsidegimu ir noru vel groju vaikams daineles,kitus kurinelius,iekau rimtesniu natu..Pasiilgau sio instrumento,nors buvo pabodes,po 12 metu nuolatinio grojimo. biggrin.gif
Jeigu priimat jungiuosi i jusu buri 4u.gif
As irgi ieskau pradziamokslio,nes manau pradet mokyti ir savo dukryte, ir kitus norincius,bet deja niekur nerandu. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kačiux @ 2009 03 26, 18:22)
Atsiprasau jei ne i ta tema busiu parasius, bet ka jus galit patarti 33m zmogui, kuris tik dabar pradeda mokintis groti biggrin.gif Desine ranka tai jau nieko, o ka dayt, kad kaire neklauso. Ir is viso, gal kas turit nebereikalinga knyga grojimo pradziamokslio ar pan kad ir parduoti? kad natas bent pazint galeciau ar kazkaip i prieki judeciau. O gal cia be mokytojo niekaip?

Gal tiesiog ilgeliau pasipraktikuoti atsikiromis rankomis,neskubeti jungti. smile.gif Gerai ivaldzius abi rankas atskirai,turetu pradeti "klausyti" ir grojant abiem biggrin.gif be to rinktis is pradziu kuo paprastesnius kurinelius,netgi sakyciau kokius pratimukus tiesiog,vis pereinant prie sudetingesniu. smile.gif
O paciam viska imanoma padaryti labai gerai zinant kaip tai daryti,taigi mokytojas butu tikrai gerai pacioj pradzioj kuri laika. smile.gif Nukreiptu tinkama linkme,o paskui jau galima dirbti ir paciam,visiskai savarankiskai mirksiukas.gif 4u.gif
Cia yra siokie tokie pagrindai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 26 kovo 2009 - 17:16
aciu, uz patarima
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2009 03 26, 17:22)
Atsiprasau jei ne i ta tema busiu parasius, bet ka jus galit patarti 33m zmogui, kuris tik dabar pradeda mokintis groti biggrin.gif Desine ranka tai jau nieko, o ka dayt, kad kaire neklauso. Ir is viso, gal kas turit nebereikalinga knyga grojimo pradziamokslio ar pan kad ir parduoti? kad natas bent pazint galeciau ar kazkaip i prieki judeciau. O gal cia be mokytojo niekaip?

Jus cia visai i tema, nereikia atsiprasineti ax.gif
33 m. zmogu, pradedanti groti, is viso sirdies sveikinu ir linkiu sekmes. Kad kaire ranka maziau klauso negu desine- zinot, cia turbut ir visiems pianistams taip. Desines rankos partija kuriniuose dazniausiai buna sunkesne, tai ta desine ir issilavina labiau uz kaire, kurios pirstai ne taip mikliai begioja. O ka daryt - labai paprasta, tiesiog daugiau groti kaire ranka mirksiukas.gif

Del natu: o kuriame mieste gyvenate?

natu dabar gi buna pirkti, tiek nauju, tiek naudotu, yra ir bibliotekose, nebutinai muzikinese (jei jau Ukmerges rajono bibliotekoj man natu rado, tai turbut ir kitose bibliotekose nors kazkokios natos turetu buti). na dar yra variantai - skolintis natas, siustis is interneto ar gauti nuskenuotas..
Atsakyti
Na, pasidalinisiu info apie derintoją: dirbo vakar kokias šešias val, paėmė 300 Lt.Aiškino, kad pas mane pianinas per pustonį buvo nusėdęs, reikėjo jį "pritempti", o po kokio mėnesio vėl suderinti, plius keitė nemažai sukandėjusių detalių.Po mėn atvažiuos perderinti(mokėti nebereikės).Plius dar reikia tvarkyti mechaninę dalį(barška klavišai), sakė kainuos 400Lt, bet nusiderėjau iki 250 Lt, tai čia po mėnesio.Taigi, išlaidos nemažos g.gif , bet manau, vertėjo unsure.gif
Atsakyti
swoon.gif Daug unsure.gif
O koks pianinas?
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2009 03 27, 12:34)
swoon.gif Daug  unsure.gif
O koks pianinas?

Pianinas tai PETROF, jam jau 27 meteliai, šiaip, sakė, būklė puiki, jei ne tie kandys verysad.gif
Atsakyti
Nu siaip jo, Petrovai, kiek girdejau, tai labai neblogai laiko.
Pas mano pazistamus Wagneris, tai derintoja kvieciasi ne dazniau kaip kas 5 metai, ir jis kaskart beveik neturi ka daryt su juo thumbup.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai Petrovai laiko gerai... Ir pas mane Petrovas, pries kelis metus pirkau gal 30metu senumo, ir skamba gerai, tarnauja puikiai, ir derinima gerai laiko bigsmile.gif
Papildyta:
ale kai meistras paskutini karta buvo, tai uz derinima mokejau berods 80Lt.. tiesa, tai buvo pries trejus metus... negi taip pabrango? na darbo, tiesa, buvo ne per daugiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir tylu čia, turbūt visos po laukus duodasi, o pianinai toliau kandėja biggrin.gif
Aš vis pabarškinu vakarais- jau atidirbau Mėnesienos sonatą(tik pirmą dalį, aišku ax.gif ), reik lyst ieškot naujų kūrinių.
Pasigirkit, kas ką grojat bigsmile.gif
Atsakyti
Grojam grojam - klavišais ir kaimynų nervais lotuliukas.gif
Aš tai labiausiai mėgstu tokius kūrinėlius link džiazo labiau - aišku, pagal savo sugebėjimų lygį. Paskutiniu metu dažnai groju Norah Jones rolleyes.gif
Atsakyti
O geras, as irgi kazkada gavau Noros natytes Don't know why, tai labai idomus pasirode, tik su ritmu man tada sunkoka buvo. Kazkaip sunkiai melodija suprast buvo, tai nebaigiau mokytis... Kokias dainas groji?

QUOTE(@st@ @ 2009 04 06, 17:11)
Grojam grojam - klavišais ir kaimynų nervais lotuliukas.gif
Aš tai labiausiai mėgstu tokius kūrinėlius link džiazo labiau - aišku, pagal savo sugebėjimų lygį. Paskutiniu metu dažnai groju Norah Jones rolleyes.gif

Atsakyti