Man visa gyvenima labai patiko zirgai. Kai buvau 10 metu tetis mane nuveze i zirgyna, ten ir pamaciau savo busima vyra. Jam tada buvo 18 metu, tai net nepagalvojau, kad kada nors tarp musu bus kokie nors santykiai. Man tuo metu jus tik televizijos zvaigzdes patiko, visokios Stalones ir pan.

. Nezinau kodel, bet Nerijus mane isskirtinai globojo, leisdavo man savo zirgu jodineti, kartais parvezdavo namo. Kai buvau 13-14 metu jis man pradejo labai patikti, juk buvo toks grazus, saunus ir dar prabangu mersedesa vairavo, bet jis vaikinas mergu demesio nestokojo, o beto ir vyresnis uz mane daug buvo. Taciau visada jauciau, kad jis man rodo isskirtini demesi. Kai buvau 16 jis man pakstelejo i zanda ir pasake: "tu busi mano zmona". Tai va visu jo gerbeju ir savo draugiu nuostabai, kai man suejo 17 metu mes pradejom draugauti. Drauges atkalbinejo, atseit gaus ko nori ir numes, bet as sugebejau ji patraukti savo atsargumu. Kai man suejo 18 musu santykiai tapo rimtesni, po pusmecio persikrausciau pas ji. Jis man pasipirso ir as uz jo istekejau, jau po keliu savaiciu, Lapkricio menesi pasijutau nescia. Turim puikia dukryte

, auginam zirgus ir vienas kita be galo mylim
"In a world filled with hate, we must still dare to hope. In a world filled with anger, we must still dare to comfort....In a world filled with despair, we must still dare to dream...And in a world filled with distrust, we must still dare to believe.-MJ