Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

Na 1989 metais atvažiavo pas mus dėdė- amerikonas ir privežė dovanų, visokių audio, video ir t.t. Reikėjo juos kažkur parduoti.Pasiūliau savo grupiokams.Viena grupiokė sako, kad jos vaikinas norėtų pirkti, aš pakviečiau, kad ateitų kartu pažiūrėti.Abu atėjo, pažiūrėjo ir išėjo.Bet po valandos vėl atėjo, tik jau Jis vienas.Nesupratau wub.gif Rodau aš jam iš naujo magnetofoną, o jis sako, kad aš nepirkti, o šiaip sau atėjau g.gif Pasėdėjom, paplepėjom.Na taip toliau ir kitas dienas jis ateidinėdavo, kol viską sužinojo grupiokė doh.gif Taip jis man ir atiteko wink.gif
Atsakyti
Grizusi po studiju Suomijojej labai netiketai ir greitai gavau darba Vilniuje (pati esu kilusi is Klaipedos). Pirmomis savaitemis buvo savotiskas stresas, naujas miestas, nauja vieta, nauji zmones... Tad beveik nepastebedavau aplinkiniu zmoniu. Praejus kiek laiko, pradejau tyrineti aplinka. Zinojau, kad pas mus imoneje internacionalinis kolektyvas - suomiai, lietuviai, estai. kadangi as laisvai sneku suomiu ir siek tiek estu kalbomis, su manim bendrauti uzsienieciams buvo labai paprasta. Pamazu pradejau pastebeti auksta, giliu melynu akiu estuka wink.gif Pradejom po truputi bendrauti, atsirado bendru interesu, pomegiu. Suartino dar ir tai, kad abu buvome jauniausi kolektyvo nariai (tiesa, jis uz mane vyresnis) ir abiem sis miestas buvo dar svetimas. Taip ir uzsimezge is pradziu grazi draugyste, o po to didele didele meile smile.gif Niekada negalejau pagalvoti, kad tas jausmas toks nuostabus! Kartu kuriame savo gyvenima ir ne minutes neabejojame savo pasirinkimu. Mes tikrai skirtingi - as energinga, nenustygstanti vietoje, jis - ramus, racionalus. Tokiu budu papildome vienas kitas smile.gif
Atsakyti
Sirdy visad buvau (ir esu) pankas ar tai is juju gimines.. (Cia, kas nezino, tai Anarchy arba No Future).. Musu klubas, tiesa, vadinamas, Dziazo klubu, buvo 'Langas'.. Vaiksciojau ten kasdien, pasirodo, zmona ten taip pat vaiksciojo kasdien (tik i kita sale).. Susitikome kazkada lauke, po poros menesiu - vel susitikome, nes laukan buvo isnesti saliukai.. Veliau - asistavimas, veliau, kadangi ji nuomavo kambari, josios seimininke pradejo reiksti pretenzijas del pastovaus velyvo jos grizimo, tai ji nusprende keisti kambari, na o as, kad tipo butu pigiau ir drasiau, pasisiuliau padalyvauti tame.. Netrukus apsivedeme: baliaus nebuvo, buvome juodais dzinsais ir turime vienintele nuotrauka prie F.Zappos paminklo.. Zmona vis dar tikisi normaliu zmonisku vestuviu (tipo baznycioje)..
Atsakyti
QUOTE (Bassvoice @ 2004 04 08, 15:53)
Sirdy visad buvau (ir esu) pankas ar tai is juju gimines.. (Cia, kas nezino, tai Anarchy arba No Future).. Musu klubas, tiesa, vadinamas, Dziazo klubu, buvo 'Langas'.. Vaiksciojau ten kasdien, pasirodo, zmona ten taip pat vaiksciojo kasdien (tik i kita sale).. Susitikome kazkada lauke, po poros menesiu - vel susitikome, nes laukan buvo isnesti saliukai.. Veliau - asistavimas, veliau, kadangi ji nuomavo kambari, josios seimininke pradejo reiksti pretenzijas del pastovaus velyvo jos grizimo, tai ji nusprende keisti kambari, na o as, kad tipo butu pigiau ir drasiau, pasisiuliau padalyvauti tame.. Netrukus apsivedeme: baliaus nebuvo, buvome juodais dzinsais ir turime vienintele nuotrauka prie F.Zappos paminklo.. Zmona vis dar tikisi normaliu zmonisku vestuviu (tipo baznycioje)..

Nu niekad nebuciau pagalvojusi, kad jus is panku gimines laugh.gif Kaip tik labai pasaulietiski atrodot ir labai placiu interesu zmones wink.gif Artimos man sielos, kaip sakant, nes bent apie eurovizija turiu su kuo pasisneket rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 04 08, 16:00)
Nu niekad nebuciau pagalvojusi, kad jus is panku gimines laugh.gif Kaip tik labai pasaulietiski atrodot ir labai placiu interesu zmones wink.gif Artimos man sielos, kaip sakant, nes bent apie eurovizija turiu su kuo pasisneket rolleyes.gif

Blogas as pasnekovas apie EV, nes stebejau tik lietuviska procesa, kitu neklausiau.. Planuoju ivertinti tik ivykusi fakta.. Siaip 'pankas' tai daugiau 'sobyratel'noje' vyrazhenije.. Rusijoje pvz kazkada buvo legali Anarchistu partija, taigi nieko cia naujo, ir visai ramus jie ten buvo..
Atsakyti
Man visa gyvenima labai patiko zirgai. Kai buvau 10 metu tetis mane nuveze i zirgyna, ten ir pamaciau savo busima vyra. Jam tada buvo 18 metu, tai net nepagalvojau, kad kada nors tarp musu bus kokie nors santykiai. Man tuo metu jus tik televizijos zvaigzdes patiko, visokios Stalones ir pan. tongue.gif. Nezinau kodel, bet Nerijus mane isskirtinai globojo, leisdavo man savo zirgu jodineti, kartais parvezdavo namo. Kai buvau 13-14 metu jis man pradejo labai patikti, juk buvo toks grazus, saunus ir dar prabangu mersedesa vairavo, bet jis vaikinas mergu demesio nestokojo, o beto ir vyresnis uz mane daug buvo. Taciau visada jauciau, kad jis man rodo isskirtini demesi. Kai buvau 16 jis man pakstelejo i zanda ir pasake: "tu busi mano zmona". Tai va visu jo gerbeju ir savo draugiu nuostabai, kai man suejo 17 metu mes pradejom draugauti. Drauges atkalbinejo, atseit gaus ko nori ir numes, bet as sugebejau ji patraukti savo atsargumu. Kai man suejo 18 musu santykiai tapo rimtesni, po pusmecio persikrausciau pas ji. Jis man pasipirso ir as uz jo istekejau, jau po keliu savaiciu, Lapkricio menesi pasijutau nescia. Turim puikia dukryte 2.gif, auginam zirgus ir vienas kita be galo mylim heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Vukas @ 2004 04 08, 15:14)
Man visa gyvenima labai patiko zirgai. Kai buvau 10 metu tetis mane nuveze i zirgyna, ten ir pamaciau savo busima vyra. Jam tada buvo 18 metu, tai net nepagalvojau, kad kada nors tarp musu bus kokie nors santykiai. Man tuo metu jus tik televizijos zvaigzdes patiko, visokios Stalones ir pan. tongue.gif. Nezinau kodel, bet Nerijus mane isskirtinai globojo, leisdavo man savo zirgu jodineti, kartais parvezdavo namo. Kai buvau 13-14 metu jis man pradejo labai patikti, juk buvo toks grazus, saunus ir dar prabangu mersedesa vairavo, bet jis vaikinas mergu demesio nestokojo, o beto ir vyresnis uz mane daug buvo. Taciau visada jauciau, kad jis man rodo isskirtini demesi. Kai buvau 16 jis man pakstelejo i zanda ir pasake: "tu busi mano zmona". Tai va visu jo gerbeju ir savo draugiu nuostabai, kai man suejo 17 metu mes pradejom draugauti. Drauges atkalbinejo, atseit gaus ko nori ir numes, bet as sugebejau ji patraukti savo atsargumu. Kai man suejo 18 musu santykiai tapo rimtesni, po pusmecio persikrausciau pas ji. Jis man pasipirso ir as uz jo istekejau, jau po keliu savaiciu, Lapkricio menesi pasijutau nescia. Turim puikia dukryte 2.gif, auginam zirgus ir vienas kita be galo mylim heart.gif

Beveik kaip pasakoj ...Raitelis ant zirgo thumbup.gif thumbup.gif

mano, svajone buvo bernas ne su mashina, ale ant arklio laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
OI KAIP TAI BUVO SENIAI...MOKYKLOJE,9-OJE KLASEJE...ATRODO,KAD PAZYSTAMI VISA GYVENIMA... doh.gif PER JI NETUREJAU GALIMYBES PAZINTI DAUG VAIKINU.TIESA BUVOME ISSISKYRE 11 KLASEJE,TAI BANDZIAU ATSIGRIEBTI,BET PER ISLEISTUVES 12KL VEL SUSIEJOM IR VEL KARTU... biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 26 rugpjūčio 2008 - 11:34
Viena diena pastete musu mieste nauja daugiabuti nama. Prisikrausre i ji zmoniu, mes i 5 auksta, o 1 aukste ziuriu toks nieko vaikinukas atsikrauste. Na toks aukstas, su tevo melynu ziguliuku kartais pasivazineja thumbup.gif Bet kokius 2 metus net nesisveikinom, kazkokie nedrasus buvom. wub.gif
Ir stai viena vakara prisitato pas mane tas kaimynelis su draugu, truputi "apsile", ir praso(daugiau tas draugas, nei kaimynas) mano mamos, kad leistu mane pas kaimyneli ta i gimtadieni. Mama viska issiklausinejo:ar tevai namie, ar nenuskriausit mano dukreles ir pan.... Nu as tai jau labai norejau eiti wub.gif Taip ir nuejau i pati baliaus ikarsti. Tada to kaimynelio 19 gimdienis buvo, o as 16 metu tada turejau. Is tiesu tai tas kaimyno draugas norejo mane kabinti, bet taip isejo, kad likau jau 10,5 metu su tuo kaimynu ir del to nesigailiu, nes tas jo jau dabar buves draugelis is kalejimo niekaip neislenda sad.gif , o be to ir tada jis man jau nepatiko, per naglas toks buvo. O mano busimas vyras - toks tylus, mandagus pasirode blink.gif
Atsakyti
Man labai smalsu kaip susipazinote su savo vaikinais ar vyrais, ko is ju tikejotes.Ar tai meile is pirmo zvilgsnio, ar sis jausmas aplanke veliau? Ir kaip manote kas pasirenka, ar vyrai, ar mes???
Atsakyti
Man tai nebuvo meile is pirmo zvilgsnio. Is pradziu jis buvo eilinis vaikinas, kuris po metu tapo mano vyru smile.gif
Atsakyti