Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

smartass.gif Labai populiaru - tarnybinis romanas heart.gif
Atsakyti
Jis buvo mano geriausios drauges pusbrolis,taciau toks jaunas ir rimtas,kad tikrai negalvojau net apie draugyste.Jos sesers vestuvese buvome kartu porose.Jo buciniai buvo tokie nuostabus,kad iki siol megaujuosi.
Atsakyti
labai jau senamadiskai - tancuose biggrin.gif tiesa pasakius as ji kaip ir pazinojau ( vienoj mokykloj mokemes, tik kadangi jis 5m vyresnis, tai toks ir pazinojimas smile.gif ) buvo drauge atvaziavus, as ja suoazindinau su savo pazistamais, o ju tarpe buvo ir mano busimasis ( mano pazistamu draugas laugh.gif ) tai va po biski viskas taip ir issirutuliojo, zodziu prispaudziau smile.gif as ji laugh.gif
Atsakyti
jis iejo pro duris( savo kambario), o as su jo kambarioku plepejau. va atsisuku ir pamatau ji - pirma mintis - jis bus mano. wub.gif heart.gif .... va ir prisikalbejau nestuke.gif ..... 2.gif
Atsakyti
Prisikalbejai.
As irgi. Kazkodel maniau, kad "zenysiuos" 2 -3 kartus. Taip ir atsitiko.
Atsakyti
Ech, nežinau ką ir papasakot...Su pirmu vyru kartu mokėmės mokykloje, paskui susituokėm. Na, pradėjom pyktis, bet....ai, nežinau, kaip ten būtų buvę, nes jis užsimušė autoavarijoj. Buvom kartu pagyvenę nepilnus metus, nežinau ar būtumę gyvenę toliau. Kai jis žuvo, dar nežinojau, kad laukiuos - nuo patirto streso man įvyko persileidimas. Tada man buvo 22m. Taigi likau našle. Kokį pusmetį vaikščiojau kaip zombis kol atsigavau po vis šito.
Pradėjau dirbt, darbe chebrytė nebloga buvo - baliukai, tusovkės visokios...Dėmesio iš vyriškos giminės netrūko niekad. Buvo visko - ir tarnybinių romanų, ir šiaip romanų, ir bandymų pagyvent kartu, bet kažko rimtesnio taip ir nesirišo.Taip ir tęsėsi metų metus.
Prieš kokius tris metelius pabandžiau pažaist internetinėm pažintim. Atsiliepiau į kažkokį skelbimėlį inete. Na, susitikom su tuo veikėju - ir jis man nepatiko. Šiaip vyriokas nekvailas, bet...nu niekaip, nė per kur. O tas kaip tyčia priskreto kaip smala - į svečius prašosi, į pasimatymus kviečia, akys blizga....Na, aš karts nuo karto iš neturėjimo ką veikt susitikdavau - tai kavos pagert, tai dar ko nors. Ir nieko daugiau wink.gif Kaskart galvodavau, kad tai paskutinį kartą, kad daugiau tai jau nesimatysiu su juo. O vienąkart jis pasiūlė nuvažiuot prie ežero išsimaudyt, o kartu pasiėmė draugą - mano dabartinį vyrąbiggrin.gif Taip mes ir susipažinom prie to ežero. Tai mano dab. vyras iškaulijo mano telefoną, nors tas aišku nenorėjo duot.
Pradžioj jis man nepadarė jokio įspūdžio. Bet po to susitikom porą kartų ir wub.gif Jau trys metai kartu, turim 9 mėn. pupytę mergytę smile.gif
O dar pasirodo visą gyvenimėlį vos ne vienam kieme gyvenom - ir susipažint nesugebėjom.
Atsakyti
biggrin.gif AS SU BUSYMU VYRU SUSIPAZINAU INERNETE laugh.gif ,ALE TIKRIAUSIAI SIUOLAIKISKIAUSIAI,DRAUGUOSE CIATE,AS JY UZKALBINAU IR SAKAU ,man jau atsibodo tie vienkartiniai davimaisi su vaikinais noriu kazko rimto,jis taip pat to norejo niu tai mes susitikom viena karta,jis tada savaitei jau pasilko o dabar jau jau du metai kartu ir geguzi isteku thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
Tada as dar buvau mergaite is provincijos, ka tik pradejus studijas. Pirma karta grizau is namu, su didziuliu krepsiu kaimisku gerybiu smile.gif Jam tikriausiai labai graudus vaizdelis susidejo - maza mergaiciuke tempia tokia didele tase smile.gif Uznese ta karta jis man daiktus i ketvirta auksta (nezinau kaip pati tai buciau padariusi), o as ji uz duru palikau blink.gif nu mergina is provincijos blink.gif nu grazus jis buvo, bet man kazkaip bernai tada nerupejo. Kambariokes vis pastebedavo, kad praeinant labai jau smailai jis i mane ziuri (dabar jis tai aisku neigia). Taigi jos kalbejo, kalbejo ir as ji lyg ir kitom akim pamaciau. Ziuriu, gi visai nieko bernas wub.gif Tik kazkaip atsipalaidaves perdaug gyveno g.gif Kokius metelius mes taip zvalgemes, per ta laika jis panele turejo, kuri i Airija isvaziavo. Vienam barake gyvendami, daug pletku surinkdavom, zinojau, kad su ta panele viskas nuo lovos prasidejo, tuo ir baigesi. Isvaziavusi nesugebejo net normalaus laisko parasyti. Taigi viena savaitgali as ji pasikvieciau, nebepamenu apie ka mes ten kalbejomes, bet gavosi taip kad jis pasiule zaist toki zaidimuka smile.gif Zaidziam iki siol smile.gif Ir ne kiek nesijauciu kalta del isirusiu jo santykiu su ta mergina, nes jie tikrai nebuvo tokie artimi. Kai ji grizo, labai bijojau, bet jis viska sudeliojo i vietas. Ta diena turejau nemazai mokytis, jo kambarioku nebuvo, sako ateik ramiai pasimokysi. Aprenge mane savo megztuku, itaise patogiai ant lovos ir kai atejo buvusioji pasisveikint, klausimu nekilo kas yra kas. tongue.gif Po to mes su ja vienoj grupej mokemes, nezinia kiek nuosirdumo buvo tarp musu, bet ne viena puodeli arbatos kartu isgerem. Tik greiciausiai aplinkiniams labai keista visa ta istorija atrode
Atsakyti
Su savo nuostabiuoju vyru susipazinomviename is Vilniaus klubu, jis man tada labai patiko, bet tikrai nebuciau pagalvojus, kad jis jau tas... biggrin.gif clap.gif dabar esu pati laimingiausia pasaulyje wub.gif
Atsakyti
I diskotekas nevaiksciojau, buvau tyli ir nebendraujanti ir sutikau savo vyra... moteru vienuolyne.
Atsakyti
Teodora, jusu pazintis skamba egzotiskai!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taigi abu tame vienuolyne plovem indus. As jam is karto patikau, jis man ne. Paskui jis vaiksciojo pas mane i bendrabuti, as jam isvirdavau ryziu, bulviu arba iskepdavau kiausiniu (daugiau nieko pati nevalgiau + saldumynai). Tuo metu gyvenau kambary viena, tad kai ateidavo velai, priimdavau pernakvoti. Jis paklusniai miegojo ant atskiros lovos kitame kambario kraste ir jokiu kudlotu minciu (bent mano galvoje) nebuvo. Jei butu megines ka nors daryti, buciau kaip mat ramia sazine isvariusi (jis man vis NEpatiko). As netgi nekalbejau, jis ka nors pasakoja, as klausau, atsakau taip arba ne, klausom muzikos, jis piesia, as mokausi arba skaitau ir pan.
Kai jis prisiprases vasara atvaziavo i kaima pas mano tevus - nuo tada man paciai netiketai jis man eme patikti. Rudeni kartu daug vaiksciojom (per atstuma) ir taip isejo, kad apsigyvenom kartu. Po kelių menesiu susituokem (as buvau stabdis, jis man buvo pasipirses gal daugiau kaip pries metus), o dabar jau ir vaikelis greitai...
Jei viskas butu priklause tik nuo manes, dar dabar, ko gero, buciau netekejusi. Mano vyras man yra visiska priesingybe, tad negaleciau protingai paaiskinti, kaip mes sulipome. Manau, kad suveike antgamtiska jega.
Atsakyti