QUOTE(Lauradr @ 2007 05 24, 22:57)
Kiek tau metu Jadzyte?
Ir kokia tavo pavardes galune?
Ismesti, tai neismes, bet oi kokias nepakeliamas salygas sudarys.... Patikekit, as valstybes tarnyboj dirbu jau 15 metu, tai zinau ka sakau.
O koeficienta skiria tikrai ne buhalterija ir ne kadrai.
Aisku, galima ieskot teisybes, dar veliau ir i teismus kreiptis. Bet kai tave priima i issvajota, prestizine vieta, tikrai ne tas galvoje. Tiesiog pagalvoji, kad uzteks ir tiek, kiek paskyre algos. O ilgainiui irodysiu, ko esu verta.
Papildyta:
Uztat vyrai sekmingai igarsina tamponu ir paketu reklamas
Ir kokia tavo pavardes galune?
Ismesti, tai neismes, bet oi kokias nepakeliamas salygas sudarys.... Patikekit, as valstybes tarnyboj dirbu jau 15 metu, tai zinau ka sakau.
O koeficienta skiria tikrai ne buhalterija ir ne kadrai.
Aisku, galima ieskot teisybes, dar veliau ir i teismus kreiptis. Bet kai tave priima i issvajota, prestizine vieta, tikrai ne tas galvoje. Tiesiog pagalvoji, kad uzteks ir tiek, kiek paskyre algos. O ilgainiui irodysiu, ko esu verta.
Papildyta:
Uztat vyrai sekmingai igarsina tamponu ir paketu reklamas
Mano sūnus jau suaugęs, tai pati primesk, kiek man galėtų būti metų
Esu pasilikusi savo prigimtinę pavardę
Valstybės tarnyboje esu išdirbusi ne mažiau nei tu. Kai kildavo kokie nors finansiniai klausimai, visada tai išsiaiškindavau buhalterijoje. Nėsyk už tai nenukando nei galvos, nei ausies.
O jeigu toje išsvajotoje prestižinėje vietoje yra nusileidžiama vardan šventos ramybės, tai ko tada forume bangas kelti? Jei kažkas nepatinka - eik, žmogau, ir keisk tai. O jei bijai ar jautiesi per silpnas, tai tada sėdėk ir tylėk iki tų laikų, kol įstengsi.
Nemėgstu tų, kurie verkia ir nė piršto nepajudina situacijai pagerinti.