QUOTE(sokoladuke @ 2007 05 23, 01:48)
Aš tai nesuprantu, ko gali pavydėti mama, mylinti savo šeimą ir turinti vaikų (gal net daug) karjeristei..
to, kad ana turi ir seima, ir vaiku, ir karjera padaryta. Ir yra gerbiama bei vertinama ne tik kaip mama, bet ir kaip gera darbuotoja.
Vaikai tikrai nera priezastis pamirsti viska, kas su jais nesusija
Papildyta:
QUOTE(Dee Dee @ 2007 05 23, 11:25)
A kodėl nekilo klausimo dėl kosmetikos ir liemenėlių?
Vyrus gi diskriminuojam?
nzn, kad norint issirinkti padangas masinai, reikia nusirengti ir matuotis
cia apie apatini trikotaza, nors velgi ginekologas vyras normalu. Tik pas gydytoja eini, nes reikia, o apatini trikotaza perkant nori pajusti malonuma.
O vyras dirbantis kosmetikos skyriuje visai netrikdyti. gal net atvirksciai padetu isreiksta vyriska nuomone.
Papildyta:
QUOTE(litavkasam @ 2007 05 23, 13:57)
Ir daugiausia dėl to, kad turiu mažą vaiką. Nes juk tikrai mažiukė sirgs. Aš negalėsiu visada dirbti tiek, kiek tos/tie, kurie neturi vaikų arba jų vaikučiai didesni. Ir dėl to labai bijau darbo paieškų, nes kaip įrodyti darbdaviui, kad būsiu gera darbuotoja, jei pati kol kas tuo netikiu ?
Man turbūt labai trūksta feministinio mąstymo - būtent, kad aš nesu prastesnė
QUOTE(litavkasam @ 2007 05 23, 14:19)
TIesiog, kaip įtikinti save, kad tai, jog vaikas serga yra NORMALU, ir kad dėl to, jog kartą per porą mėn tarkim savaitę nebūni darbe, netampi prastesne darbuotoja už tuos, kurie visą laiką dirba tvarkingai be jokiu pertraukų
Visu pirma, tai siuo atzvilgiu tu tikrai esi prastesne darbuotoja uz ta, kuri i pirma vieta stato darba ir daug ka jam atiduoda.
Ir tai, kaip tu mastai nera gerai. Kad vaikai serga yra normalu. Kad butent tu nebusi darbe, kai vaikas serga yra nenormalu - vaikas turi du tevus ir jiems abiems yra suteikiamos lygios teises i vaiko prieziura. O tu iskart nuvertini savo pareigas ir pati menkini save kaip darbuotoja.
Antras dalykas - poziuris i pati darba. Vien del to, kad kazkuri laika nebuni darbe, tu netampi prastesniu darbuotoju - viskas priklauso nuo to, kaip tu elgiesi pries ir po nebuvimo. Bet jeigu manai, kad vaiko liga yra visagalis pasiteisinimas, tai tu labai klysti. Taip manydama niekada nebusi gera darbuotoja.