QUOTE(Lauradr @ 2007 05 23, 10:23)
Kadangi esu netekejusi ir jau virs 30, tai pasakysiu daznai susiduriu su problema, kad pas mane pavarde yra mergautine. Iskart visi mato mato statusa. Ir pagal tai vertina. Tikrai to nenoriu. Todel manau reikia tik padekot Ausrinei Pavilionienei, uz tai, kad pagaliau turim galimybe pasikeist pavarde ir turet su galune -e, o ne -aite,-yte ir pan.
Gal jus istekejusios mamytes to ir nesuprantat, bet pagalvokit, kas butu, jei darbdaviai pultu priekabiauti prie jusu vien del to, kad esat -ienes....
Taigi, cia tik vienas is visu sios moters nuopelnu
Gal jus istekejusios mamytes to ir nesuprantat, bet pagalvokit, kas butu, jei darbdaviai pultu priekabiauti prie jusu vien del to, kad esat -ienes....
Taigi, cia tik vienas is visu sios moters nuopelnu
Na...Yra absurdiška vertinti žmogų pagal pavardę. Šiais laikais labai daug moterų ir ištekėjusios pasilieka savo prigimtinę mergautinę pavardę.
Papildyta:
QUOTE(Lauradr @ 2007 05 23, 10:28)
Taip, taip, taip. Darbinausi kartu su dar dviem vyrais i valstybes tarnyba. Tris mus ir prieme. Visu stazas vienodas, amzius vienodas, issilavinimas vienodas. Tai kodel jiems buvo skirtas aukstesnis koeficientas??? O kur dar jiems skirtas priedas? Man jokio priedo neskyre.
O kodėl nenueiti į buhalteriją ir neužduoti šitų klausimų ten? Ir neišsiaiškinti, kame reikalas? Galbūt jie suklydo tau mažesnį koeficientą skirdami. Visada reikia nebijoti išsiklausinėti. Už tai iš darbo niekas neišmes. Ypač valstybės tarnyboj.