Mano manymu moteriskes kaip kurios truputi per daug skundziasi.
Maisto gaminimas is triju patiekalu man kartais irgi malonus, bet, kai tingiu, tiesiog nuperku desreliu ir tinka.
O vyrams uz namu ukio darbus juk taip pat niekas nemoka, tik jis del to nesisikundzia ir nedejuoja.
Zinoma yra skirtumas, nes valgi ruosiam kasdien, o lemputes keisti, sutrukusi krano ciaupa taisyt, garaza perdazyt, vini ikalt..... nereikia kasdien.
Kaip issilepinam savo vyrus, arba gaunam mamyciu islepintus, tokius ir turim.
Nenorim pyktis, todel daznai nusileidziam, o jie mums sedi ant sparndo ir dar kojas nuleidzia.
Nenori jie kad mes dibtume visa diena, tai sedim su vaikais namie ar dirbam nepilna diena......
Todel nieko po to neuzdirbam ir vel skundziames, kad uz maisto gamyba niekas nemoka
Uzburtas ratas zodiu ir tiek.
O gal mums patinka vaidinti aukas?
O kurios sugeba isikovoti sau teisiu, apsaukiamos feministemis, issisokelemis?
O jei negamini kasdien trijų patiekalų, tai esi feministė ar išsišokėlė? O jei iš viso negamini, juk būna ir taip.
aš esu prieš žmonių skirstimą į "aš moteris o tu vyras, aš vyras o tu moteris" gyventi ir dirbti reikia bendromis jėgomis, supratingumu, ir svarbiausia žmogiškumu.
kai kartą važiavau su tėvais pas senelius, pakelėje stovėjo dvi jaunos žavios panelės su sugedusia mašina. mano mama tėčiui sako- žiūrėk tėvai kokios jaunos moteriškės, gal nori jom padėti? o aš laikausi savos nuomonės- jei jau yra pasaulį moterų feminisčių, tai tegu nestovi pakelėje prie sugedusių mašinų ir neprašo vyrų pagalbos. jei tokios gudros reikalaut lygių teisių tai tegu ir automobilį pačios remontuojasi kaip vyrai.
aš žinau, kad ten moteriškės niekuo nekaltos, ir visai nebuvo jos galbūt feministės bet tai buvo mano mintis vietoj ir laiku. būkime žmonės, ir neskirstykime"aš moteris" ar "aš vyras"
kai kartą važiavau su tėvais pas senelius, pakelėje stovėjo dvi jaunos žavios panelės su sugedusia mašina. mano mama tėčiui sako- žiūrėk tėvai kokios jaunos moteriškės, gal nori jom padėti? o aš laikausi savos nuomonės- jei jau yra pasaulį moterų feminisčių, tai tegu nestovi pakelėje prie sugedusių mašinų ir neprašo vyrų pagalbos. jei tokios gudros reikalaut lygių teisių tai tegu ir automobilį pačios remontuojasi kaip vyrai.
aš žinau, kad ten moteriškės niekuo nekaltos, ir visai nebuvo jos galbūt feministės bet tai buvo mano mintis vietoj ir laiku. būkime žmonės, ir neskirstykime"aš moteris" ar "aš vyras"
Na as tai nesu feministe ir kaip kazkas sake tos smulkmenos kai vyras atidaro duris, panesa maisus, man ne tiek malonumas, o normalus daykas. Taip ir turi buti.
Prisipazinsiu, kad vyras dirba daugiau uz mane bet nei jis jauciasi isnaudojamas, nei as jauciuosi veltede. Mums gerai viskas taip kaip yra ir del darbu nesipykstam.
O moterys manau yra tokios kokios nori. Jei joms nereikia vyru pagalbos, tai labai gerai, tikrai nemanau kad jos kazkokios maistautojos. Saunuoles jos. Man be vyro butu sunku..
Prisipazinsiu, kad vyras dirba daugiau uz mane bet nei jis jauciasi isnaudojamas, nei as jauciuosi veltede. Mums gerai viskas taip kaip yra ir del darbu nesipykstam.
O moterys manau yra tokios kokios nori. Jei joms nereikia vyru pagalbos, tai labai gerai, tikrai nemanau kad jos kazkokios maistautojos. Saunuoles jos. Man be vyro butu sunku..
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 08 25, 09:57)
aš esu prieš žmonių skirstimą į "aš moteris o tu vyras, aš vyras o tu moteris" gyventi ir dirbti reikia bendromis jėgomis, supratingumu, ir svarbiausia žmogiškumu.
Tai is kur tada toks issankstinis nusistatymas pries jas atsirado?
Kad moteris vairuoja, tai jau feministe?
Be to ir vyrai buna, kad pasistapdo pakelej masina, kai sugenda.
Nekekvienas vyras irgi supranta kas ten po tuo variklio dangciu dedasi
QUOTE(Moonte @ 2008 08 25, 08:54)
Aš neesu nei už vyrišką, nei už moterišką solidarumą, nes esu už žmogiškąjį solidarumą ir teisybę, kokia tuo metu įsivaizduoju, suvokiu.
Aklas solidarumas vien dėl solidarumo, tai jau kvailystė.
Man aplamai nepatinka kai žmonių pasaulėžiūrai, gyvenimo būdui bandoma priešpastatyti lytį.
Aklas solidarumas vien dėl solidarumo, tai jau kvailystė.
Man aplamai nepatinka kai žmonių pasaulėžiūrai, gyvenimo būdui bandoma priešpastatyti lytį.
o vis tik jeigu moterys būtų labiau solidarios, tai visos išloštume.
QUOTE(Enija @ 2008 08 25, 19:09)
o vis tik jeigu moterys būtų labiau solidarios, tai visos išloštume.
O kokį žadimą lošiam?
QUOTE(daluzenik @ 2008 08 24, 22:21)
O kurios sugeba isikovoti sau teisiu, apsaukiamos feministemis, issisokelemis?
ir visu pirma apsaukia ne kas kitas, o tos moterys, kurios uz save nenori kovoti, kurioms geriau kur nors tyliai paburbeti, negu kad ka nors gyvenime keisti.
Papildyta:
Kad ir ka aiskini, bet pati ka tik suskirstei pagal lyti.
o ka sakysi, kai taip koks vyrukas stoves, nes tarp ju irgi pilna tokiu, kurie apie auto ne bum bum.
Beje, pvz as rato auto negaleciau pakeisti ne todel, kad nemokeciau ( sita sugalvociau), o todel, kad fizines jegos gerokai truksta. Buvo jau atvejis, kai ateje radom masinos padanga pradurta, tai du vyrai vos varztus atsuko.
QUOTE(Silvute @ 2008 08 25, 20:44)
ir visu pirma apsaukia ne kas kitas, o tos moterys, kurios uz save nenori kovoti, kurioms geriau kur nors tyliai paburbeti, negu kad ka nors gyvenime keisti.
Papildyta:
o ka sakysi, kai taip koks vyrukas stoves, nes tarp ju irgi pilna tokiu, kurie apie auto ne bum bum.
Beje, pvz as rato auto negaleciau pakeisti ne todel, kad nemokeciau ( sita sugalvociau), o todel, kad fizines jegos gerokai truksta. Buvo jau atvejis, kai ateje radom masinos padanga pradurta, tai du vyrai vos varztus atsuko.
Papildyta:
Na o as esu pati pasikeitus, tai kas is to?
Sprogo padanga kelyje, bet man buvo saugiau keist rata paciai, nei sustapdyt nezinia ka
Vyras atvaziuot negalejo(buvo toli), tai telefonu paaiskino kuris raktas nuo spec. verzles ir pasikeiciau
Tai cia AS JAU KA DABAR FEMINISTE GAL, KAD KAIP VYRAS RATUS KEICIU?
QUOTE(erborista @ 2007 05 22, 07:53)
Jau ko ko, bet Delfio komentarų niekam nepatariu skaityt - galima pagalvot, kad lietuviai nemoka nieko daugiau kaip keiktis, spjaudytis ir pilt visokias pamazgas vieni ant kitų. O tikrai ne visi lietuviai tokie
QUOTE(Kukulake @ 2008 08 25, 15:05)
Na as tai nesu feministe ir kaip kazkas sake tos smulkmenos kai vyras atidaro duris, panesa maisus, man ne tiek malonumas, o normalus daykas. Taip ir turi buti.
man tai pat atrodo tai normalu ir taip turi but, tai grazu ir pagarba moteriai
QUOTE(geeta @ 2011 11 29, 02:08)
As ir taip manau, jei vyras yra salia man paprasciausiai nepatogu ar duris paciai atsidaryt, ar tempt koki maisa, ne negaliu, man malonu, kai vyras padeda.
.