Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

QUOTE(Upokšnis @ 2007 05 29, 09:32)
Bankui nieko nereikia rodyti  mirksiukas.gif Suchimičint galima, bet su labai patikimais žmonėmis. Tarkim jums reikia gauti 250 tūkst .  lt paskolą. Būtų idealu, jei savininkas prelimenarioje sutartyje prašytų 265 tūkst. lt ir turto vertintojai tiek įvertintų. Tad savininkui pervestų 251 tūkst. lt. Ir vilkas sotus, ir avis sveika.

nu jeigu taip, tai tada gerai butu thumbup.gif
Atsakyti
man jau visai makaule susisuko,jauciu kad imsim be jokiu lengvatu,nes 15000 vargiai ar gausis suchimicint.maziau ir nervu bus ir popierizmo.o dar kai suzinojom kad belikusios tik 120000 lengvatines sumos,tai apskritai.....
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2007 05 29, 10:28)
O kiek draudimas kainuoja imant lengvatinį kreditą? Ar kasmet reikia tą draudimą mokėti ar iškarto? Dėkui už ats., nes apie draudimą išvis nieko nenutuokiu.

9. Valstybės remiami būsto kreditai, kurie kredito gavėjo pageidavimu suteikiami įmokant mažesnį už banko nustatytąjį pradinį įnašą, turi būti apdrausti UAB „Būsto paskolų draudimas“. Už šių kreditų gavėjus, turinčius teisę į valstybės paramą, Finansavimo programos lėšomis apmokama visa būsto kredito draudimo įmoka ar jos dalis, kurios dydį, atsižvelgdama į Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto asignavimus Finansavimo programai, nustato Finansų ministerija, tačiau įmokos dalis turi būti ne mažesnė kaip 50 procentų apskaičiuotos įmokos sumos.

22. Asmenys (šeimos), pageidaujantys gauti būsto kreditą, įmokėdami mažesnį už banko nustatytąjį, bet ne mažesnį kaip 5 procentų pradinį įnašą, ir turintys teisę į valstybės paramą apmokant Finansavimo programos lėšomis visą draudimo įmoką ar jos dalį, pateikia nustatytosios formos šio būsto kredito draudimo paraišką UAB „Būsto paskolų draudimas“. Ši paraiška užpildoma banke. Bankas šio Aprašo 13 punkte nurodyta tvarka tarpininkauja, kad būsto kreditas būtų draudžiamas, ir pateikia UAB „Būsto paskolų draudimas“ reikiamus dokumentus.

23. Sprendimą dėl būsto kredito draudimo priima UAB „Būsto paskolų draudimas“.

24. Už būsto kreditų gavėjus, turinčius teisę į valstybės paramą, kredito draudimo įmoka ar jos dalis apmokama iš Finansavimo programos lėšų Finansų ministerijos nustatyta tvarka. Likusią draudimo įmokos dalį apmoka kredito gavėjas
Atsakyti
QUOTE(mamyta 051012 @ 2007 05 29, 10:43)
man jau visai makaule susisuko,jauciu kad imsim be jokiu lengvatu,nes 15000 vargiai ar gausis suchimicint.maziau ir nervu bus ir popierizmo.o dar kai suzinojom kad belikusios tik 120000 lengvatines sumos,tai apskritai.....

O is kur tokios zinios? g.gif Tai galim nespet susitvarkyt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyta 051012 @ 2007 05 29, 09:43)

O kuriame banke cia liko tik tiek sumos... nes mes planavom tik po 3men lengvatine paskola tvarkytis... unsure.gif

Ir dar vienas dalykelis man neaiskus - pries einant i savivaldybe, ma sake, kad reikia jau buti pasirinkus banka, is kurio imsim kredita... taip? kas pasiule jums geriausias salygas? kuri rinktis?

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydroji @ 2007 05 29, 15:05)
O kuriame banke cia liko tik tiek sumos... nes mes planavom tik po 3men lengvatine paskola tvarkytis...  unsure.gif

Ir dar vienas dalykelis man neaiskus - pries einant i savivaldybe, ma sake, kad reikia jau buti pasirinkus banka, is kurio imsim kredita... taip? kas pasiule jums geriausias salygas? kuri rinktis?

Aciukas  4u.gif

priklauo ne tik nuo banko, bet ir nuo miesto mirksiukas.gif
pries einant i savivaldybe reikia banka jau buti issirinkus
man geriausiai pasiule VB 4u.gif
siaip geriau jei imanoma imti tame banke, kurio paslaugomis daugiausiai naudojiesi - tada marza mazesne taiko 4u.gif
Atsakyti
hansa man butu geriausia, bet.... bet siemet jie nieko bendro neturi su lengvatom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 05 29, 14:43)
priklauo ne tik nuo banko, bet ir nuo miesto  mirksiukas.gif
pries einant i savivaldybe reikia banka jau buti issirinkus
man geriausiai pasiule VB  4u.gif
siaip geriau jei imanoma imti tame banke, kurio paslaugomis daugiausiai naudojiesi - tada marza mazesne taiko  4u.gif

Tai kad cia sudukas ir gaunasi, mat visa laika su Hansa draugavau, o siemet kaip tycia jie neduoda lengvatiniu...

Gal zinot, uz kiek men reikia rodyti savo pajamas bankams, kurie dalyvauja. SEB sake, kad 3 men - gal kitiems maziau? Mat mano vyras tik puse algos oficialiai gaudavo doh.gif , tai tik nuo sio men rodys darboviete visus pinigelius...
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2007 05 28, 19:20)
O duoda lengvatine paskola namo statybai? Ir per kiek laiko jas apsvarsto? Neapsisprendziu eit prasyt ar ne g.gif Kol kas gyvenam pas tevus ir jokio turto neturim isskyrus zemes sklypa, kuriame statysimes....

lengvata valstybe suteikia busto kreditui, o busto kredita bankas isduoda arba busto pirkimui arba statybai;
mes jau taip pat gavom pazyma apie lengvata ir galiu patikinti, kad Kaune taip pat jokiu blatu nereikia, jeigu atitinki visoms salygoms viskas labai greitai vyksta (popierius padavem treciadieni, o jau kita ketvirtadieni turejom pazytma)
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 05 29, 13:41)
O is kur tokios zinios? g.gif Tai galim nespet susitvarkyt? verysad.gif

Mes Moletu rajone zadejom imt kai anksciau klausiau sake visada likdavo neisnaudotu pinigu,viena diena paskambinau dar buvo,o kito ryte jau liko tik VB 120000,bet manau jie visiems kaip ir mums tik telefonu uzrezervavo ir tiek,juk dar ir neaisku,ar tie zmones tikrai gaus,sako daznai buna kad daug kas atkrinta.
Atsakyti
Merginos, kurios gavot lengvatines paskolas Vilniuje, neset pazyma apie vaiko pinigelius, tuos 97 lt, kur gaunam kas menesi? Jei taip, tai kur reikia kreiptis del tokios pazymos? g.gif

Atsakyti
QUOTE(zydroji @ 2007 05 29, 16:45)
Tai kad cia sudukas ir gaunasi, mat visa laika su Hansa draugavau, o siemet kaip tycia jie neduoda lengvatiniu...

Gal zinot, uz kiek men reikia rodyti savo pajamas bankams, kurie dalyvauja. SEB sake, kad 3 men - gal kitiems maziau? Mat mano vyras tik puse algos oficialiai gaudavo  doh.gif , tai tik nuo sio men rodys darboviete visus pinigelius...

3 mėnesiai labai mažas tarpas. Dažniausiai reikalauja paskutinių 6 mėnesių.

QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 05 29, 22:09)
Merginos, kurios gavot lengvatines paskolas Vilniuje, neset pazyma apie vaiko pinigelius, tuos 97 lt, kur gaunam kas menesi? Jei taip, tai kur reikia kreiptis del tokios pazymos? g.gif

Pažymą gali pasiimti iš soc. rūpybos pagal gyvenamos vietos seniūniją.
Atsakyti