Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

QUOTE(Rimulinka @ 2007 10 24, 13:31)
4u.gif Turbūt busiu ką ne taip supratus apie tas paskolas blush2.gif ,reikės pabandyti pavaikščioti po soc.rūpybos sk. pasiklausinėti ,manau ,kad nieko neprarasiu 4u.gif ,gerai būtu daugiau informacijos kad kas suteiktu  g.gif ,kaip ten ir kas ? 4u.gif ,kokiu  dokumentu reikia ir t.t

Galiu ir ka pamirsti, bet kiek prisiminsiu, tiek parasysiu mirksiukas.gif Reikalingi dokumentai:
1. pazyma apie seimos sudeti,
2. pazyma, kad neturit nekilnojamo turto
3. israso apie praeitu metu pajamas( ir vyro, ir jusu)
4. asmens tapatybes korteles ir ju kopijas
5.Pazymos apie deklaruota gyvenamaja vieta( jeigu jusu su vyru skiriasi savivaldybes, tai reikia pazymos, kad kitas nesikreipe del lengvatines paskolos i savo savivaldybe)
6. turit zinoti is kokio konkreciai banko imsit paskola ir ar jums duoda tas bankas paskola
Atrodo viskas, nebent kazka pamirsau ax.gif Ai, dar pildot prasyma savivaldybeje, kad norit lengvatines paskolos.Gal issamiau savivaldybeje ir paaiskins ko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrunia: 29 spalio 2007 - 15:01
Taip, butas įskaičiuojamas į turimą turtą. Prie pajamų skaičiuojama darbo užmokestis, pašalpos, stipendijos, prie kito turto: butas, žemės. Kokio dydžio turimas butas?

Butas 40 kvadratų, išeina po 10 kvadratų žmogui. Bet būtent tie kvadratai ir trukdo gaut lengvatinę blink.gif
Atsakyti
Gal žinot ar dar liko pinigų neišdalintų šiais metais? Vilniuj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2007 10 29, 14:52)
Galiu ir ka pamirsti, bet kiek prisiminsiu, tiek parasysiu mirksiukas.gif Reikalingi dokumentai:
1. pazyma apie seimos sudeti,
2. pazyma, kad neturit nekilnojamo turto
3. israso apie praeitu metu pajamas( ir vyro, ir jusu)
4. asmens tapatybes korteles ir ju kopijas
5.Pazymos apie deklaruota gyvenamaja vieta( jeigu jusu su vyru skiriasi savivaldybes, tai reikia pazymos, kad kitas nesikreipe del lengvatines paskolos i savo savivaldybe)
6. turit zinoti is kokio konkreciai banko imsit paskola ir ar jums duoda tas bankas paskola
Atrodo viskas, nebent kazka pamirsau ax.gif Ai, dar pildot prasyma savivaldybeje, kad norit lengvatines paskolos.Gal issamiau savivaldybeje ir paaiskins ko reikia mirksiukas.gif

4u.gif labai ačiū až suteikta informaciją mirksiukas.gif ,o jeigu pas mus knygelės nedirba? ar bankas duos mums paskolą ? g.gif ,aš šituose reikaluose nieko nesusigaudau esu žalia kaip agurkas doh.gif blush2.gif ,ir į kokį banką geriau kreiptis būtu ?bet vyras dirba tik jo darbas kaip čia pasakius nelegalus blush2.gif ,o aš dar nedirbu ,bet jau ruošiuosi eiti ,aš metus laiko niekur nedirbau ,tai vis vien reikia pažymos ,kad nėra jokiu pajamų pas mane per tuos metus ? 4u.gif doh.gif

Ir dar mes su vyrų niekada neturėjom savo nekilnojamo turto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimulinka: 06 lapkričio 2007 - 16:41
QUOTE(Rimulinka @ 2007 11 06, 17:34)
4u.gif labai ačiū až suteikta informaciją  mirksiukas.gif ,o jeigu pas mus knygelės nedirba? ar bankas duos mums paskolą ? g.gif ,aš šituose reikaluose nieko nesusigaudau esu žalia kaip agurkas  doh.gif  blush2.gif ,ir į kokį banką geriau kreiptis būtu ?bet vyras dirba tik jo darbas kaip čia pasakius nelegalus  blush2.gif ,o aš dar nedirbu ,bet jau ruošiuosi eiti ,aš metus laiko niekur nedirbau ,tai vis vien reikia pažymos ,kad nėra jokiu pajamų pas mane per tuos metus ? 4u.gif  doh.gif

bedarbiams tikrai neduos bankas paskolos schmoll.gif o nelegalus darbas, taspac kas bedarbis..
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 11 06, 16:41)
bedarbiams tikrai neduos bankas paskolos  schmoll.gif  o nelegalus darbas, taspac kas bedarbis..

o jei mano knygelė sakykim pradėtu dirbti ,na isidarbinčiau ,vis vien neduotu? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimulinka @ 2007 11 06, 16:52)
o jei mano knygelė sakykim pradėtu dirbti ,na isidarbinčiau ,vis vien neduotu? g.gif  unsure.gif

tada duotu, tik neaisku kiek biggrin.gif ir zinoma dar reikia buti pradirbus gal pora men. Cia jau kaip bankas reikalauja, visi skirtingai smile.gif
Atsakyti
bet dirbti nepakanka, reikia dar gerai uzdirbti norint gauti paskola, juolab kad pas jus yra triju asmenu seima ir jus kaip vienintele dirbanti, ja ''islaikysite''..
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 11 04, 20:08)
Gal žinot ar dar liko pinigų neišdalintų šiais metais? Vilniuj rolleyes.gif

Tiesą sakant labai tuo abejoju. Mes šiemet tvarkėmės kitame mieste, tai lengvatos dingo per 3 dienas. Visa laimė, kad banke prašymą paskolai gauti užpildžiau keliomis dienomis anksčiau, nei buvo paskelbta lengvatų dalinimo pradžia. Kitaip būtume "likę ant ledo" frusty.gif . Tad nemanau, kad Vilniuj dar yra likę pinigų. Nors viltis kaip sakoma... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spilka: 06 lapkričio 2007 - 22:02
QUOTE(Spilka @ 2007 11 06, 22:50)
Tiesą sakant labai tuo abejoju. Mes šiemet tvarkėmės kitame mieste, tai lengvatos dingo per 3 dienas. Visa laimė, kad banke prašymą paskolai gauti užpildžiau keliomis dienomis anksčiau, nei buvo paskelbta lengvatų dalinimo pradžia. Kitaip būtume "likę ant ledo" frusty.gif . Tad nemanau, kad Vilniuj dar yra likę pinigų. Nors viltis kaip sakoma...  smile.gif

o kada paskelbiamas tas dalinimas? g.gif ir nejaugi nera taip, kad tu susirandi pirkti ir eini tvarkytis tada? doh.gif ar cia galima taip, kad nesvarbu kada susirandi ir kada priduodi dokumentus? g.gif ta prasme gali buti kazkoks laiko tarpas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 11 07, 07:45)
o kada paskelbiamas tas dalinimas?  g.gif  ir nejaugi nera taip, kad tu susirandi pirkti ir eini tvarkytis tada?  doh.gif  ar cia galima taip, kad nesvarbu kada susirandi ir kada priduodi dokumentus?  g.gif  ta prasme gali buti kazkoks laiko tarpas?  g.gif

Jau eilę metų lengvatos pradedamos dalinti gegužės pradžioje. (šiais metais Gegužės 8 d.) Kadangi norinčių daug, o pinigų sąlyginai mažai, tai čia galioja paprasta matematika - kas pirmesnis, tas gudresnis smile.gif
Tai vat aš pirmiausia apėjau tuos bankus, kurie dažniausiai dalyvauja suteikiant lengvatines paskolas (ne visi bankai čia tinka mirksiukas.gif ), tai man vienintelis Nord'as pasakė, kad "taip, mes šiemet tikrai dalyvaujam".
1. Tad aš nieko nelaukus užpildžiau prašymą paskolai gauti.
2. Tada sulaukiau įsakymo, patvirtinančio lengvatų dalininmo pradžią, susirinkau ir praidaviau visus reikalingus dokumentus į savivaldybę.
3. Savivaldybė išrašė pažymą, kad aš turiu teisę į valstybės paramą būstui įsigyti.
4. Šią pažymą pristačiau į banką.
5. Tada ieškojomės mums tinkamo būsto. (Jį susiradom birželio gale)
6. Ir tada jau tvarkėmės visus būsto pirkimo reikalus (o čia viskas vyksta taip, kaip visad perkant būstą su banko paskola)

Iš esmės visi reikalai tvarkomi su banku, savivaldybė čia reikalinga tik tam, kad patvirtintų tavo teisę paramai gauti.

Nžn, prirašiau čia daug, alia ir popierizmo tvarkantis ne ką mažiau yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spilka @ 2007 11 07, 11:46)
Jau eilę metų lengvatos pradedamos dalinti gegužės pradžioje.  (šiais metais Gegužės 8 d.) Kadangi norinčių daug, o pinigų sąlyginai mažai, tai čia galioja paprasta matematika  - kas pirmesnis, tas gudresnis  smile.gif
Tai vat aš pirmiausia apėjau tuos bankus, kurie dažniausiai dalyvauja suteikiant lengvatines paskolas (ne visi bankai čia tinka  mirksiukas.gif ), tai man vienintelis Nord'as pasakė, kad "taip, mes šiemet tikrai dalyvaujam".
1. Tad aš nieko nelaukus užpildžiau prašymą paskolai gauti.
2. Tada sulaukiau įsakymo, patvirtinančio lengvatų dalininmo pradžią, susirinkau ir praidaviau visus reikalingus dokumentus į savivaldybę.
3. Savivaldybė išrašė pažymą, kad aš turiu teisę į valstybės paramą būstui įsigyti.
4. Šią pažymą pristačiau į banką.
5. Tada ieškojomės mums tinkamo būsto. (Jį susiradom birželio gale)
6. Ir tada jau tvarkėmės visus būsto pirkimo reikalus (o čia viskas vyksta taip, kaip visad perkant būstą su banko paskola)

Iš esmės visi reikalai tvarkomi su banku, savivaldybė čia reikalinga tik tam, kad patvirtintų tavo teisę paramai gauti.

Nžn, prirašiau čia daug, alia ir popierizmo tvarkantis ne ką mažiau yr  biggrin.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif viska supratau.. o pvz. ar tinka toks variantas, kad nusiperki koki sausi, o po to eini i savivaldybe kaip priklauso geguzes menesi? g.gif
Atsakyti