Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

help.gif help.gif klausimukas.Gal kas zinot per kiek laiko valstybe perveda pinigelius?Mes lengvatine tvarkemes geguze, vaikas gime liepa, o pazyma apie teise i subsidija gavom spali rolleyes.gif Tai gal iki metu galo perves g.gif Klausiau savivaldybej, tai jie nieko nezino doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrunia: 17 spalio 2007 - 10:25
QUOTE(gudrunia @ 2007 10 17, 11:23)
help.gif  help.gif klausimukas.Gal kas zinot per kiek laiko valstybe perveda pinigelius?Mes lengvatine tvarkemes geguze, vaikas gime liepa, o pazyma apie teise i subsidija gavom spali rolleyes.gif Tai gal iki metu galo perves g.gif Klausiau savivaldybej, tai jie nieko nezino doh.gif

Iki metų galo tikrai perves mirksiukas.gif Nes pinigai turi būti panaudoti iki einamų metų pabaigos
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 10 17, 17:27)
Iki metų galo tikrai perves  mirksiukas.gif Nes pinigai turi būti panaudoti iki einamų metų pabaigos

Ka be taves darytume 4u.gif Aciu notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2007 10 17, 18:43)
Ka be taves darytume  4u.gif Aciu notworthy.gif  notworthy.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Esame pasieme lengvatine paskola. Kai gims mano sunelis kokius dokumentus reikes pateikti savivaldybei, kad kompensuotu 10proc. nuo likusios paskolos dalies?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2007 10 19, 19:52)
Labas vakaras.
Esame pasieme lengvatine paskola. Kai gims mano sunelis kokius dokumentus reikes pateikti savivaldybei, kad kompensuotu 10proc. nuo likusios paskolos dalies?

Mums savivaldybeje pareiske, kad reikia surinkti vel is naujo visus dokumentus.Bet mes susitarem ir nunesem tik is banko kredito sutarties pazyma, vaiko gimimo liudijima ir pazyma is registru centro, kad jau butas musu.Ir kita diena gavom pazyma. 4u.gif

Pamaciau, kad jums gimdyti tuoj wub.gif Jeigu as neteisi, tai tegu kas pataiso, bet tikriausiai jums pazyma butinai reikia susitvarkyti iki nauju metu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudrunia: 20 spalio 2007 - 10:28
QUOTE(gudrunia @ 2007 10 20, 12:25)
Mums savivaldybeje pareiske, kad reikia surinkti vel is naujo visus dokumentus.Bet mes susitarem ir nunesem tik is banko kredito sutarties pazyma, vaiko gimimo liudijima ir pazyma is registru centro, kad jau butas musu.Ir kita diena gavom pazyma. 4u.gif

Pamaciau, kad jums gimdyti tuoj wub.gif Jeigu as neteisi, tai tegu kas pataiso, bet tikriausiai jums pazyma butinai reikia susitvarkyti iki nauju metu rolleyes.gif

Nesuprantu, kam is naujo visu pazymu gali reiket?Saip jas visas turiu issisaugojus atsviestas smile.gif

Tuoj gimdyt, bet anksciau laiko visvien pazymos negausiu:(
Aciu uz ats. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2007 10 20, 18:38)
Nesuprantu, kam is naujo visu pazymu gali reiket?Saip jas visas turiu issisaugojus atsviestas smile.gif

Tuoj gimdyt, bet anksciau laiko visvien pazymos negausiu:(
Aciu uz ats. smile.gif

As tai galvoju, kad "kai ko" norejo del to ir suburbuliavo, kad is naujo pazymas rinkt reikia.Na bet gi ten visi tie patys popieriai gaunasi rolleyes.gif
Anksciau laiko tai negausi, nes leliuka reik pirma uzregistruot, kad gimimo liudijima nunest.Bet jus spesit iki nauju mirksiukas.gif Lengvo ir greito tau gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2007 10 21, 14:52)
As tai galvoju, kad "kai ko"  norejo del to ir suburbuliavo, kad is naujo pazymas rinkt reikia.Na bet gi ten visi tie patys popieriai gaunasi rolleyes.gif
Anksciau laiko tai negausi, nes leliuka reik pirma uzregistruot, kad gimimo liudijima nunest.Bet jus spesit iki nauju  mirksiukas.gif  Lengvo ir greito tau gimdymo 4u.gif

smile.gif
Aciu fear.gif
Atsakyti
4u.gif Labai norėčiau sužinoti ,ar aš galėčiau aš gauti paskolą iš valstybės ,mes esame tryse ,aš niekur nedirbu ,vyras dirba ,bet jo knygelė nedirba ,mums pinigu netruksta ,nomuojames butą ,mokesčius mokam ir t.t ,mes po gaisro ,prieš trys metus sudegė mūsų sodybą ,ir dabar neturime kur gyventi ,tenka nomuotis,pinigai už nuomą kaip į balą ,moki tam ,kad gyventi turėtum kur ,o ir nuoma ne maža 400lt mėn.ir mokesčiai dar plius doh.gif ,tai va norėčiau sužinoti ar butu imanoma gauti paskolą iš valstybės ,bankai neduoda ,kadangi knygelės mūsu nedirba .
Atsakyti
QUOTE(Rimulinka @ 2007 10 23, 15:35)
4u.gif  Labai norėčiau sužinoti ,ar aš galėčiau aš gauti paskolą iš valstybės ,mes esame tryse ,aš niekur nedirbu ,vyras dirba ,bet jo knygelė nedirba ,mums pinigu netruksta ,nomuojames butą ,mokesčius mokam ir t.t ,mes po gaisro ,prieš trys metus sudegė mūsų sodybą ,ir dabar neturime kur gyventi ,tenka nomuotis,pinigai už nuomą kaip į balą ,moki tam ,kad gyventi turėtum kur ,o ir nuoma ne maža 400lt mėn.ir mokesčiai dar plius  doh.gif ,tai va norėčiau sužinoti ar butu imanoma gauti paskolą iš valstybės ,bankai neduoda ,kadangi knygelės mūsu nedirba .

Valstybė kompensuoja paimtą paskolą iš banko gyvenamam plotui įsigyti. O valstybė neteikia jokių paskolų. Galit bandyti kreiptis į socialinės rūpybos skyrių, gal ką nors ir gausit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 10 23, 20:44)
Valstybė kompensuoja paimtą paskolą iš banko gyvenamam plotui įsigyti. O valstybė neteikia jokių paskolų. Galit bandyti kreiptis į socialinės rūpybos skyrių, gal ką nors ir gausit  unsure.gif

4u.gif Turbūt busiu ką ne taip supratus apie tas paskolas blush2.gif ,reikės pabandyti pavaikščioti po soc.rūpybos sk. pasiklausinėti ,manau ,kad nieko neprarasiu 4u.gif ,gerai būtu daugiau informacijos kad kas suteiktu g.gif ,kaip ten ir kas ? 4u.gif ,kokiu dokumentu reikia ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimulinka: 24 spalio 2007 - 12:32