Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

Noriu pirkti butą, dalį pinigų turiu,o kitą reikėtų imti paskolą. Ar gaučiau lengvatinę? Esu išsistuokusi, viena auginu vaiką.
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 08 19, 18:04)
Noriu pirkti butą, dalį pinigų turiu,o kitą reikėtų imti paskolą. Ar gaučiau lengvatinę? Esu išsistuokusi, viena auginu vaiką.

Teisę į valstybės remiamą būsto kreditą turi asmenys (šeimos), kurių vienų metų grynosios metinės pajamos ir turtas prieš paramos suteikimo metus neviršyja šių dydžių:
asmens (be šeimos) atveju - 25000 Lt pajamų ir 31000 Lt turto;
2 ar 3 asmenų šeimai - 35000 Lt pajamų ir 63000 Lt turto;
4 ar 5 asmenų šeimai – 42000 Lt pajamų ir 84000 Lt turto;
6 ir daugiau asmenų šeimos grynosios metinės pajamos vienam asmeniui 7200 litų ir turtas vienam asmeniui 20000 litų ir, jeigu jie įsigyja pirmąjį tinkamą būstą.
Taigi, priklauso, kiek turit pinigų grinaisiais.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 19, 16:58)
Labai nepykit, bet nieko nesuprantu.. gal del to kad niekada nebuvau susidurusi su buto pirkimu ir nesuprantu kaip viskas vyksta..  blush2.gif

Bet paklausiu, kiek galima gauti pasalpos butui is valstybes - Litais? mazdaug?  4u.gif

Valstybės remiama būsto kredito suma neturi būti didesnė kaip:
120 tūkstančių litų arba ekvivalentas kita valiuta – asmeniui be šeimos;
240 tūkstančių litų arba ekvivalentas kita valiuta – dviejų ir daugiau asmenų šeimai;
120 tūkstančių litų arba ekvivalentas kita valiuta – būstui rekonstruoti.
Valstybė asmenims (šeimoms), turinčioms teisę į valstybės remiamą kreditą, teikia paramą, mokant subsidijas (10 arba 20 procentų) būsto kredito daliai padengti. Jeigu valstybės remiami būsto kreditai draudžiami UAB „Būsto paskolų draudimas“, už šių kreditų gavėjus, apmokama 50 procentų draudimo įmokos.
Atsakyti
O pazyma apie vaiko turima ir tureta turta reikia isimineti?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukstulis @ 2007 08 28, 11:48)
O pazyma apie vaiko turima ir tureta turta reikia isimineti?
aciu  4u.gif

Reikia 4u.gif Nepaisant vaiko amžiaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 19, 16:58)
Labai nepykit, bet nieko nesuprantu.. gal del to kad niekada nebuvau susidurusi su buto pirkimu ir nesuprantu kaip viskas vyksta..  blush2.gif

Bet paklausiu, kiek galima gauti pasalpos butui is valstybes - Litais? mazdaug?  4u.gif

Galima gauti 12000 - 24000 lt.
Atsakyti
sakykit ar jei as esu su dviem vaikais ir issituokus, ir mano menesio pajamos kartu su alimentais yra pvz 2600 lt ir viskas, jokio kito turto absoliuciai neturiu.. ar galiu kazko tiketis? kazkokiu lengvatu ar buta lengvatinemis salygomis ...
nieko nesuprantu patarkit.. nes jau geriau bankui moket 900 lt o ne nuomai... g.gif doh.gif
Atsakyti
lengvatines busto paskolos isduodamos. o ar yra toks dalykas kaip anksciau, kad valstybe skiria gyvenamaji busta jei seima neturi kur gyventi ir suteikia galimybe ta busta privatizuotis su laiku?
Atsakyti
g.gif Labukas, skaičiau skaičiau šią temą bet man taip viskas susipainiojo... gal kas galit padėt šiuo klausimu, ty jeigu mes susituoktume, ir mūsų bendros pajamos gautusi tik 2500lt, jokio kito turto, tai ar galima tikėtis gauti paskolą būstui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Campariuke @ 2007 08 30, 13:35)
lengvatines busto paskolos isduodamos. o ar yra toks dalykas kaip anksciau, kad valstybe skiria gyvenamaji busta jei seima neturi kur gyventi ir suteikia galimybe ta busta privatizuotis su laiku?

cia yra atskira tema cia

QUOTE(Monikule... @ 2007 08 30, 13:58)
g.gif Labukas, skaičiau skaičiau šią temą bet man taip viskas susipainiojo... gal kas galit padėt šiuo klausimu, ty jeigu  mes susituoktume, ir mūsų bendros pajamos gautusi tik 2500lt, jokio kito turto, tai ar galima tikėtis gauti paskolą būstui? g.gif

jei kalbi apie lengvatine ir aisku jei turi vaikeli, tai manau galima, bet klausimas kiek jums bankas duos. Pirmiausia turi eiti i banka, ten viska pasakys kokio dydzio jus galit gauti, o tada i savivaldybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa @ 2007 08 30, 15:55)
cia yra atskira tema  cia
jei kalbi apie lengvatine ir aisku jei turi vaikeli,  tai manau galima, bet klausimas kiek jums bankas duos. Pirmiausia turi eiti i banka, ten viska pasakys kokio dydzio jus galit gauti, o tada i savivaldybe  4u.gif

o tai jei vaikelio dar nera tai be sansu ane? g.gif
Atsakyti
TADA LENGVATINE BESANSU smile.gif
Atsakyti