Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

QUOTE(vilmi @ 2007 08 01, 17:46)
pirmiausia tai savivaldybei rodot pajamas uz 2006 m jos turbut mazesnes negu dabar turimos, siu metu pajamas rodot bankui bankas mato tik priespaskutinio ketvircio tagi galima pristatyti pazyma is darbovietes apie siais metais pakilusi atlygi, del 5 proc. paprasciausiai kai vertins turta reiktu kalbet su vertintoju kad jis ivertintu kuo daugiau t.y. jei buta perkat uz 170 tukst reiktu kad jis ivertintu 180 tukst. tada is banko gausit reikiamus  170 tukst.

o kai perkamas butas tai juk kaina matosi popieriuje, ar svarbu ne kaina o busto vertinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2007 08 01, 19:24)
o kai perkamas butas tai juk kaina matosi popieriuje, ar svarbu ne kaina o busto vertinimas g.gif

na taip bet tau ir reikia kad vertintojas ivertintu daugiau neguu pardavejai nustate suma nes kitu atveju kek truksta turesite savais padengt - bankas nesuteiks paskolos 200 tukst. jei butas teivertintas 180 tukst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2007 08 06, 10:19)
na taip bet tau ir reikia kad vertintojas ivertintu daugiau neguu  pardavejai nustate suma nes kitu atveju kek truksta turesite savais padengt - bankas nesuteiks paskolos 200 tukst. jei butas teivertintas 180 tukst  mirksiukas.gif

labutis viso drinks_cheers.gif aš norėjau paklausti gal kas žinot aš esu pasiėmusi būstui paskola bet manes bankas neperspėjo dėl lengvatos pristatymo,aš apie lengvata viska žinojau ir kreipiausi i savivaldybe ir patikino kad gausiu tik pažimas pristatyt reikejo o i banka jau dokumentus ir buvau pridavusi ir sakiau kad gaunu lengvata iš valstybės o jis man sako pavėlavai nors is tiesu galėjo dar priimt nes aš nebuvau jam patvirtinusi dėl paskolos. verysad.gif blush2.gif ar yra kokia galimybė ja dabar gauti nors paskola jau bus 2metai kaip gavusi doh.gif bigsmile.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2007 08 06, 11:58)
labutis viso drinks_cheers.gif aš norėjau paklausti gal kas žinot aš esu pasiėmusi būstui paskola bet manes bankas neperspėjo dėl lengvatos pristatymo,aš apie lengvata viska žinojau ir kreipiausi i savivaldybe ir patikino kad gausiu tik pažimas pristatyt reikejo o i banka jau dokumentus ir buvau pridavusi ir sakiau kad gaunu lengvata iš valstybės o jis man sako pavėlavai nors is tiesu galėjo dar priimt nes aš nebuvau jam patvirtinusi dėl paskolos. verysad.gif  blush2.gif ar yra kokia galimybė ja dabar gauti nors paskola jau bus 2metai kaip gavusi doh.gif  bigsmile.gif ačiū

Deja, jokios galimybės nėra. Lengvatinį kreditą bankas teikia prieš pradedant tvarkyti paskolos dokumentus.
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 06 rugpjūčio 2007 - 12:40
Gal kas turite prasymo pvz koki reikia pristatyti i teisma, kad gauti leidima ikeitimui.
Atsakyti
Sveikos,mielos mamytės,
Šiaip socialiniuose reikaluose esu visiškai "žalia", todėl prašausi Jūsų pagalbos.Tvarkiausi ir aš dokumentus lengvatinei būsto paskolai gauti.Mūsų pajamos tikrai neviršyja duoto normatyvo, turto vertė taip pat nesudaro 80000.Bet....vyras pirmoje santuokoje yra turėjęs butuką, kurio bendras plotas 41,09kv.m.,o gyvenamasis plotas 29,64 kv.m.Butas randasi kaimo vietovėje,nusidėvėjimas nėra didelis,jo vertė taip pat.Po skyrybų jis buvo dovanotas ex.Būtent šis kadaise turėtas turtas ir užkliuvo savivaldybėje.Mano akimis to neturėtų būti, o gal aš ko neįžvelgiu???(Beje, auginame sūnų,iš pirmos santuokos vyras turi du vaikus,-mums savivaldybėje įrodinėjo, kad to buto ploto pakanka net ir 5 asmenims g.gif )
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2007 08 06, 08:19)
na taip bet tau ir reikia kad vertintojas ivertintu daugiau neguu  pardavejai nustate suma nes kitu atveju kek truksta turesite savais padengt - bankas nesuteiks paskolos 200 tukst. jei butas teivertintas 180 tukst  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif o kur pirmiau kreipts į banką ar į savivaldybę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(menora @ 2007 08 06, 21:18)
Sveikos,mielos mamytės,
Šiaip socialiniuose reikaluose esu visiškai "žalia", todėl prašausi Jūsų pagalbos.Tvarkiausi ir aš dokumentus lengvatinei būsto paskolai gauti.Mūsų pajamos tikrai neviršyja duoto normatyvo, turto vertė taip pat nesudaro 80000.Bet....vyras pirmoje santuokoje yra turėjęs butuką, kurio bendras plotas 41,09kv.m.,o gyvenamasis plotas 29,64 kv.m.Butas randasi kaimo vietovėje,nusidėvėjimas nėra didelis,jo vertė taip pat.Po skyrybų jis buvo dovanotas ex.Būtent šis kadaise turėtas turtas ir užkliuvo savivaldybėje.Mano akimis to neturėtų būti, o gal aš ko neįžvelgiu???(Beje, auginame sūnų,iš pirmos santuokos vyras turi du vaikus,-mums savivaldybėje įrodinėjo, kad to buto ploto pakanka net ir 5 asmenims g.gif )

O kiek bustų turit? Kaip suprantu, turit du, ar maišau? Jei paskutinius tris metus turėjot tik vieną butą (29,64 kvm), tai savivaldybė neteisi. Nes 5 asmenų šeimai, pagal įstatymą, plotas neturi viršyti 90 kvm. Tačiau, jei be to buto, kuris padovanotas ex, turit dar vieną, tai plotai gali viršyti. Čia reiktų teirautis savivaldybės teisininkų.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 08 08, 09:11)
O kiek bustų turit? Kaip suprantu, turit du, ar maišau? Jei paskutinius tris metus turėjot tik vieną butą (29,64 kvm), tai savivaldybė neteisi. Nes 5 asmenų šeimai, pagal įstatymą, plotas neturi viršyti 90 kvm. Tačiau, jei be to buto, kuris padovanotas ex, turit dar vieną, tai plotai gali viršyti. Čia reiktų teirautis savivaldybės teisininkų.

Na yra dar sena sodybėlė Rokiškio rajone, kurios vertė tikrai nedidelė, paties namo nusidėvėjimas -90%.Daugiau nieko,o ir tas pats minėtas būstas padovanotas gal prieš 7 metus.
Atsakyti
Pridaviau dokumentus lengvatinei paskolai gauti...Dabar belieka laukti atsakymo iš savivaldybės ax.gif
Atsakyti
Labai nepykit, bet nieko nesuprantu.. gal del to kad niekada nebuvau susidurusi su buto pirkimu ir nesuprantu kaip viskas vyksta.. blush2.gif

Bet paklausiu, kiek galima gauti pasalpos butui is valstybes - Litais? mazdaug? 4u.gif
Atsakyti