idomu kada gi tie eurai pas mus pasirodys?
anksciau ar veliau vistiek pasirodys
o as manau kad geriau imti eurais, nes palukanos mazesnes o euras su litu vistiek suristas ir euro kilimas lito atzvilgiu praktiskai neimanomas, kadangi pagalvot reikia kiek bankai paskolu litais yra isdave nejaugi jie rizikuos prarasti tiek pinigu , tuo labiau kad paskolose turetu buti toks sakinys kad sios abi valiutos susietos.... o siaip is patirties zinau kad labai sunku nusprest kaip geriau
QUOTE(Demokratija @ 2007 07 18, 10:15)
Na as apie kredita imama EUR arba LTL. Eurais palukanos mazesnes bet tai manau nebe reikalo, nes litas ilgai nebeegzistuos, kas eme litais nemanau kad pralos
Kodel islos?
Man irgi įdomu, kodėl išloš paėmę litais?
O mums vėl beveik 200 lt papildomai nuskaičiavo. Eisim į banką aiškintis iš kur tokia suma papildomai. Tai kas bus kai lengvatos nebebus Mokėsim nerealius pinigus
O mums vėl beveik 200 lt papildomai nuskaičiavo. Eisim į banką aiškintis iš kur tokia suma papildomai. Tai kas bus kai lengvatos nebebus Mokėsim nerealius pinigus
As nesakau kad kas eme litais islos tik taip manau, kas kad litas susietas su euru, doleris irgi buvo susietas su litu, bet kazkodel dolerio verte vistiek nukrito, kai litas iseis jis taip pat kazkiek nuvertes tad pamastymai butu tokie, buvo labai sunku apsispresti imti litais ar eurais, nes nezinia is tikro kaip geriau
QUOTE(Upokšnis @ 2007 07 18, 16:28)
Man irgi įdomu, kodėl išloš paėmę litais?
Kaip suprasti papildomai nuskaičiavo 200 lt ?
Įdomu sužinoti, kaip paaiškins bankas
QUOTE(Lioka @ 2007 07 18, 21:58)
Kaip suprasti papildomai nuskaičiavo 200 lt ?
Paskolą ėmėm eurais. Eurai konvertuojami į litus, nuskaičiuojam suma litais ir plius dar už tą pačią paskolą nuskaičiuja apie 200 lt. Birželio mėnesį buvo 2 metai,l kaip mokam paskolą, lengvata baigsis po 3 metų, už ką reikia mokėti - nesuprantu
ar jums 200 lt nebus koks gyvybes draudimas nusiskaiciaves, panasu butu nes tokia suma eina gal net patys nzn kad gyvybe apsidraudet kartu imdami busto paskola, esu girdejus kad taip buna , pasiziurekit ir butinai parasykit, arba internetiniam banke pasiziurekit nes turbut bus parasyta ar tai paskola ar koks kitas mokestis
demokratija nnorejua paklaust kaip sutarti parasyta kiek metu negalima grazinti net dalinai paskolos, nes kitaip reiks subsidija valstybei grazinti nes pas mus kazkodel parasyta 10 metu nors visada kalba ejo apie 5 metus
demokratija nnorejua paklaust kaip sutarti parasyta kiek metu negalima grazinti net dalinai paskolos, nes kitaip reiks subsidija valstybei grazinti nes pas mus kazkodel parasyta 10 metu nors visada kalba ejo apie 5 metus
QUOTE(vilmi @ 2007 07 19, 13:46)
ar jums 200 lt nebus koks gyvybes draudimas nusiskaiciaves, panasu butu nes tokia suma eina gal net patys nzn kad gyvybe apsidraudet kartu imdami busto paskola, esu girdejus kad taip buna , pasiziurekit ir butinai parasykit, arba internetiniam banke pasiziurekit nes turbut bus parasyta ar tai paskola ar koks kitas mokestis
Gyvybę esam kitur apsidraudę. Internetiniame banke parašyta, kad tai sukauptos paskolos palūkanos. Žirėsiu, ką sakys bankas.
Sveiki, radau jusu temeles tai net lengviau pasydare jog yra kazkokia galimybe savo busta tureti,bet daugiau paskaicius jog cia mums tokiai jaunai seimai, gyvenanciai su tevais, neturinciu jokio turto, tik dirbanciu vienu teciu, nera jokiu galymybiu gauti tos lengvatines paskolos. O is vis kokia padetis klaipedoje yra, taip niekur ir neuskaiciau, gal kas galit apibudinti ir parasyti?
Trumpai apibudinu padeti musu, tetis dirba, menesinis atlyginimas apie 2000lt per menesi, ir dar mano 500lt uz mazyli pasalta viso gaunas 2500lt per menesi i rankas atskaicius mokescius. Tai kokia galimybe mums gauti paskola?patarkit!!!
Trumpai apibudinu padeti musu, tetis dirba, menesinis atlyginimas apie 2000lt per menesi, ir dar mano 500lt uz mazyli pasalta viso gaunas 2500lt per menesi i rankas atskaicius mokescius. Tai kokia galimybe mums gauti paskola?patarkit!!!
QUOTE(gudrilapute @ 2007 07 19, 14:33)
Sveiki, radau jusu temeles tai net lengviau pasydare jog yra kazkokia galimybe savo busta tureti,bet daugiau paskaicius jog cia mums tokiai jaunai seimai, gyvenanciai su tevais, neturinciu jokio turto, tik dirbanciu vienu teciu, nera jokiu galymybiu gauti tos lengvatines paskolos. O is vis kokia padetis klaipedoje yra, taip niekur ir neuskaiciau, gal kas galit apibudinti ir parasyti?
Lengvatą iš valstybės gautumėt, bet reikia žiūrėti ką sakys bankas, kokio dydžio paskolą imsit. Pirmiausia eikit į banką, ten sužinosit savo galimybes. O tada į savivaldybę (toje, kurioje esat priregistruoti). Dėl lengvatos skambinkit į savivaldybę.