Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

QUOTE(vilmi @ 2007 07 16, 13:23)
mano supratimu kad tie virs 300 lt yra palukanos uz pilna men. o tie 70 lt uz dali menesio tarkim nuskaiciavo uz kelias dienas birzelio ir uz visa liepa, jei syutarti rasetes birzeli  blink.gif , na cia mno nuomone

sutarti su banku rasemes birzelio men. o pinigus pervede liepos 5d.,as irgi lauksiu kito menesio,kai suzinosit kad jau baigesi lengvatines paskolos prasykit,eisim i banka perskaiciuoti mokejimus,pakoreguoti sutarti,del subsidijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 07 16, 13:34)
sutarti su banku rasemes birzelio men. o pinigus pervede liepos 5d.,as irgi lauksiu kito menesio,kai suzinosit kad jau baigesi lengvatines paskolos prasykit,eisim i banka perskaiciuoti mokejimus,pakoreguoti sutarti,del subsidijos  smile.gif

O ką ten koreguoti galima? g.gif
Tiesa, ar tikrai ta subsidija per pirmus penkis metus pasiskirsto, nes tokiu atveju tai net 400 Lt per menėsį įmoka sumažėja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varėnė: 16 liepos 2007 - 12:43
mums PAREX bankas subisdija atima is visos sumos kai ja tik gaus ir padalina 30 metu, tad visai ne taip kai kai kurios mamytes sake kad per 5 metus ja isdalina.
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 07 16, 13:52)
mums PAREX bankas subisdija atima is visos sumos kai ja tik gaus ir padalina 30 metu, tad visai ne taip kai kai kurios mamytes sake kad per 5 metus ja isdalina.

mums irgi taip pat banke paaiskino,tai butent del to ir reikes nueiti i banka-pasiziuret ar tikrai kreditas sumazejo po subsidijos pervedimo,pasiimti nauja mokejimo grafika ,imoku dydzius blink.gif
Atsakyti
mums uztat kredita atidejo 5 menesiams, sako per ta laika perves subsidija ir tada ateme subsidija is bendros sumos perskaiciuos grafika. beje tas atidejimas man visai nepatinka geriau jau pradeti iskart moketi po kazkokia tai kredito dali o ne tik palukanas. taip matyt jiems naudingiau, nebutu bankas schmoll.gif g.gif
Atsakyti
visiskai teisingai bankas laimi is atidejimo, del to ir skiria nors minimalu atidejima nors maciau mums padare 5 men o buvo kalbeta apie 4 doh.gif , pas mus kazkoks kosmaras tam parex'e
Atsakyti
as ir rasiau kad 4 men butu atidejimas taciau vadybininke perskambino ir sako mano kad nespesime susitvarkyti dokumentu tad pratese atidejima iki 5 men, nesuprantu kuo susijes dokumentu tvarkymas su atidejimu g.gif
Atsakyti
mes is viso nenorejom jokio atidejimo,ir sakem savo vadybininkei,bet po banko svarstymo - paaiskejo,kad atidejimas 1m.,tipo tokia banko salyga,nes lengvatinis kreditas,bet sutarem-kai perves subsidija,panaikinsim ir atidejima cool.gif dabar supratau kodel buvo du mokejimai-pirmas mokejimas paskolos nuo 240000lt(tai kompensuojama lengvatinio kredito suma),o antras mokejimas 79 lt(nuo 45000lt,nes viso kredito emem 285000lt) doh.gif ir dar paziurejau-kita menesi mokesim apie 900lt palukanu,o si buvo paskaiciuota tik uz puse menesio doh.gif greiciau ta subsidija pervestu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 07 09, 13:17)
taip pervede,jau ir pardavejas siandien mums skirtuma pervede i musu saskaita ax.gif

aš tikriausiai čia nieko nesuprantu...Kokį skirtumą pardavėjas pervedė jums? blush2.gif
Atsakyti

Kas ėmė kreditą EUR, ar labai jaučiasi konvertavimas iš LT į EUR, kai nurašo nuo sąskaitos ? g.gif
Mūsų vadybininkė SEBe siūlo EUR, nes 2 proc. mažesnės palūkanos g.gif Kažin, kaip bankui tai naudinga ?
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2007 07 17, 16:41)
aš tikriausiai čia nieko nesuprantu...Kokį skirtumą pardavėjas pervedė jums? blush2.gif

kredito emem 285000lt, o uz buta mokejom 270000lt ax.gif tai cia as apie ta skirtuma ir kalbejau. beje mes irgi emem eurais mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as apie kredita imama EUR arba LTL. Eurais palukanos mazesnes bet tai manau nebe reikalo, nes litas ilgai nebeegzistuos, kas eme litais nemanau kad pralos, kaip tik laimes, o bankas tai zino uztat ir vilioja zmones kreditus imti eurais neva imant eurais palukanos mazesnes. Cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 18 liepos 2007 - 09:16