Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

QUOTE(Demokratija @ 2007 07 13, 12:46)
siaip turto draudimas butinas to reikalauja bankas, mes apsidraudem visam kredito laikotarpiui, 30 metu, kasmet mokesime po 112 litu, cia labai pigiai manau, bet tai per pazistama. O kiek jus uz buto draudima mokate metams?

nuo vagystes,uzpilimo,gaisro - 195lt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2007 07 13, 12:08)
man pasake agentas is seesam kad per metus 137 lt
tai nezinau nuo uzpylimu padegimu i r t.t. issiaiskinsiu kai polisa mattysiu nes telefonu labai daug ko nepasakojo

tai dar paprasykit nuolaidos 10 poc musu mieste sis draudimas naujai atsidare tai duoda tokia nuolaida vadinasi i jus ispesti galit
Atsakyti
mum sake kad cia su nuolaida jau blink.gif , na bet panasios kainos vistiek
Atsakyti
Sveikos,
perskaičiau čia visus jūsų vargus ir džiaugsmus...daug kuo padėjote, ačiū 4u.gif
Mes ir laukiame oficialaus sprendimo iš banko, paraišką su valstybės kredito subsidiją padavėme penktadienį. Turto vertintojai už namą su žeme rajono centre užprašė 700 lt, planuoja atvykti kitą savaitę.
Kas žino, ar galima eiti pas notarą ir mokėti pradinį įnašą be kreditavimo sutarties, tik su banko sprendimu ? Beje, BPD atsisakėme, vadybininkė pasakė, kad su pradiniu įnašu ir kredito subsidija išnešame g.gif
Atsakyti
Manau kad be kreditavimo sutarties pas notara negalesite eiti smile.gif Bet cia tik mano nuomone, gal kas geriau zino.
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 07 15, 08:30)
Manau kad be kreditavimo sutarties pas notara negalesite eiti smile.gif  Bet cia tik mano nuomone, gal kas geriau zino.

Ir man taip atrodo ax.gif tai teks laukti turto vertinimo ataskaitos, kitaip bankas neišduos kreditavimo sutarties g.gif

Gal kas prašė savo vadybininko SEB sutvarkyti popierius dėl nuosavybes įregistravimo, turto įkeitimo - kiek tas malonumas kainavo ? 4u.gif

Su siaubu žiūriu į tai kas dar laukia verysad.gif Kas per popierizmas. Jeigu šeima neturi būsto, tai viskas gerai, jei nori pirkti už paskolą-dėl vaikų turi stoti prieš teisėją, nors atrodo, tiems patiems vaikams ir nori suteikti būstą mastau.gif
Atsakyti
Ir popierizmas baisus, o svarbiausia kad daug pinigu reikia uz viska moketi. skaudziausia suma busto paskou draudimui, virs tukstancio litu o notarui uz visus tvarkymus dar daugiauapie 1400 litu. Tai baisuliniai pinigai, bet tai ka padarysi, palukanos dar ne tiek prismaugs ax.gif
Atsakyti
noriu pasitikslinti,paskolos atidejimas 1m, tai reiketu suprasti-dabar mokesime tik palukanas,o ne pacia paskola?nes tarkim mums nuskaiciavo pirmaja imoka 394lt. ir 76lt(abi imokos ivardintos kaip paskola),bet kaip palukanos-tai per maza suma,man butu labiau panasu i paskolos mokejima...gaila kad neturiu cia,darbe,VB kontaktu... doh.gif
Atsakyti
jeigu atidejimas metams tai mokei turetumete tuos metus tik palukanas o tik po metu pradetumet grazineti palukanas su kredito dalimis
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 07 16, 09:42)
jeigu atidejimas metams tai mokei turetumete tuos metus tik palukanas o tik po metu pradetumet grazineti palukanas su kredito dalimis

tai ir as taip suprantu,bet kazkodel sio menesio imoka tokia(ji man labiau panasi i paskola,o ne i palukanas) reikes banke pasiaiskinti... ir dar tie atskirai nuskaiciuoti 76lt. g.gif irgi neaisku uz ka... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 07 16, 11:39)
tai ir as taip suprantu,bet kazkodel sio menesio imoka tokia(ji man labiau panasi i paskola,o ne i palukanas) reikes banke pasiaiskinti... ir dar tie atskirai nuskaiciuoti 76lt. g.gif irgi neaisku uz ka... schmoll.gif

Mums birelio mėnesį taip buvo. Sumokėjom normaliai paskolą ir dar plius 200 lt už kažką. Žiūrėsiu, jei bus ir šį mėnesį, eisim aiškintis.
Atsakyti
mano supratimu kad tie virs 300 lt yra palukanos uz pilna men. o tie 70 lt uz dali menesio tarkim nuskaiciavo uz kelias dienas birzelio ir uz visa liepa, jei syutarti rasetes birzeli blink.gif , na cia mno nuomone
Atsakyti