Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

QUOTE(lauricinaa @ 2007 07 09, 09:03)
o mes jau viskas ax.gif siandien paskutini karta susitinkam su pardaveju ir agente,pradesim remonta daryt... doh.gif

Smagu 4u.gif Mes remontą jau 2 metai darom doh.gif Ir galo nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 07 09, 08:03)
o mes jau viskas ax.gif siandien paskutini karta susitinkam su pardaveju ir agente,pradesim remonta daryt... doh.gif

tai jau ir pinigus bankas pardavejams pervede? mes jau ir i pabaiga su popieriais pagaliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 07 09, 13:44)
tai jau ir pinigus bankas pardavejams pervede? mes jau ir i pabaiga su popieriais pagaliau  doh.gif

taip pervede,jau ir pardavejas siandien mums skirtuma pervede i musu saskaita ax.gif
Atsakyti
kaip jum faina o as nei per 1 cm nejudu, net verkt norisi kiek galima laukt doh.gif
Atsakyti
mes tai jau nelauksim kol bankas perves pinigus raktus seimininkai dave tai ir pradesim remonto darbus, norime suspetiiki vaikelio gimimo ir persikelt gyventi i naujus namus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2007 07 09, 14:30)
kaip jum faina o as nei per 1 cm nejudu, net verkt norisi kiek galima laukt  doh.gif

O kokios problemos, kad nejuda?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 07 09, 19:09)
O kokios problemos, kad nejuda?

na va vakar pasiskambinau i BPD pati tai jie man pasake kad dar negave is banko visu dokumentu tai zinot visko tikejausi tik ne tokio ats, jau penkta savaite laukiu doh.gif , tai vakar nuvaziavau i banka man bande rodyt laiskus kuriuos siunte bet juk man neidomu kas ka ir kur siuncia man svarbus rezultatas labai tikiuosi sia savaite kad baigsis sitas kosmaras...reziume kol patrs nesiimi veikti niekas nejuda blink.gif
Atsakyti
tikiuosi reikalai pajudes i prieki,mes pinigu pavedima darem ketvr. nors dar neturejom tikrojo BPD orginalo,tik atsiusta faxu is vilniaus,tai vakar nuvaziavom ir pasirasem ant originalo... nepamenu ar sakiau,bet ,nors mes ir nenorejom,mums atidetas paskolos mokejimas metams,arba iki tol,kol bus pervesta subsidija bankui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 07 10, 10:56)
tikiuosi reikalai pajudes i prieki,mes pinigu pavedima darem ketvr. nors dar neturejom tikrojo BPD orginalo,tik atsiusta faxu is vilniaus,tai vakar nuvaziavom ir pasirasem ant originalo... nepamenu ar sakiau,bet ,nors mes ir nenorejom,mums atidetas paskolos mokejimas metams,arba iki tol,kol bus pervesta subsidija bankui unsure.gif

mes irgi nenorim atidejimo bet aisku kad kiekvienas banka ssuinteresuotas atidejimu tai mums is pradziu sake 4 men minimum o dabar ziurejau jau 5 uzdeje, o subsidija man atrodo per kokius 4 men perves, bent jau pries keleta metu mano sesei taip pervede
Atsakyti
vakar buvauu banke doh.gif , laukiu gal kas pajudes jei butu juoduju vadybininku sarasas... tikrai irasyciau, net kelios drauges pataria parasyt anoniminius atsiliepimus kai susitvarkysiu
Atsakyti
kiek reikia pinigu paskolai susitvarkiti dokumentams,draudimas
Atsakyti
QUOTE(oxsy @ 2007 07 10, 18:31)
kiek reikia pinigu paskolai susitvarkiti dokumentams,draudimas

Mums apie 3000 litu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 10 liepos 2007 - 18:49