Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

Siandien gavom atsakyma is paskolu draudimo cry.gif Nedraudzia, nenesa pajamos doh.gif Bankas paskola duoda, o tie nedraudzia aggressive.gif Tai kur mums gaut ta likusia suma doh.gif O kad i darba rudeni griztu ir pajamos keisis, tai jiems dzin fool.gif
Atsiprasau, kad isiliejau, bet taip susi.... viska, kad be zodziu tease.gif

Sekmes visoms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 06 29, 23:44)
Siandien gavom atsakyma is paskolu draudimo cry.gif Nedraudzia, nenesa pajamos doh.gif Bankas paskola duoda, o tie nedraudzia aggressive.gif Tai kur mums gaut ta likusia suma doh.gif O kad i darba rudeni griztu ir pajamos keisis, tai jiems dzin fool.gif

Sekmes visoms mirksiukas.gif  4u.gif

console.gif sugalvosit gi ką nors, sėkmės 4u.gif Turbūt labai bjauri nuotaika dabar, aš pati irgi panašiai nusiteikus... TIkėkimės, gyvenimas pats išeitį pasiūlys.
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 06 30, 08:05)
console.gif sugalvosit gi ką nors, sėkmės 4u.gif Turbūt labai bjauri nuotaika dabar, aš pati irgi panašiai nusiteikus... TIkėkimės, gyvenimas pats išeitį pasiūlys.

Aciu ax.gif Viskas bus gerai, bet nervas tai ima rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip gali nedrausti busto paskolu draudimu? cia gi vienkartine imoka ir jei su langvata tai 50 proc nuolaida tai gal jie nezino kad zmogeliai tuos pinigus gali buti pasitaupe, nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demokratija: 30 birželio 2007 - 10:21
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 06 29, 21:44)

Sekmes visoms mirksiukas.gif  4u.gif

nu cia tai geras, pirma karta girdziu, kad nedraudzia, cia man naujiena g.gif
kiek suprantu pagal jusu pajamas , jums bankas duoda paskola 95%, cia viskas tvarkoj, o paskolu draudimas nedraudzia, remdamiesi tuo, kad mazos pajamos g.gif As cia kazko nesuprantu g.gif
Atsakyti
as ir nelabai suprantu kaip taip gali buti kad nedraudzia BPD, gal kas paaiskinsit, nes man jau laukiant atsakymo del busto paskolu draudimo plaukai siausiasi kad gali buti neigiamas ju atsakymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 06 29, 16:09)
1. mes esame 2 asmenu seima, as registruota Vln, vyras-ne.
turto savo jokio apart mashinos neturime.
per metus uzdirbom (na sunku pasakyti... na bet apie [b]2880 tukst[/] tikrai, cia oaficialiai. siaip gal ir daugiau, nes jau keletas menesiu mano alga daug didesne.

2. radom buta. uz 250 stukiu ir norim lengvatos is savivaldybes.
kaip cia ka daryti ir kur eiti, labai prasau papasakokite.
siaip paskola imtume sampo banke, bet jei savivaldybe su jais nedirba, teks kokiam parexe, nes pas juos irgi mazesnes palukanos.

3. ar galime imti paskola (pvz mano vyras registrutas Taurageje) Taurages mieste, prasytis lengvatu is tos savivaldybes, o pirkti buta Vilniuje?

1. O kokia tiksliai suma g.gif Ims abiejų uždirbamas pajamas. Jei viršysit reikalaujamų pajamų lubas, lengvatos negausit.
Be to, lengvata galėsit pasinaudoti tik tada, kai gims vaikutis.

2. Pirmiausia reiktų banke sužinoti, kokio dydžio paskolą gausiyt. Tada einat į tą savivaldybę, kurioje norit imti lengvatą. Užpidysit prašymą, pristatysit reikiamus dokumentus ir laukisit atsakymo.

3. Skirtumo nėra kur pirksit. Žiūrėkit, ar dar likę kreditų mažesnėse savivaldybėse.

QUOTE(Žm0nytė @ 2007 06 29, 16:45)
1. as manau Taurageje imant paskola, butu mazesnes palukanos,
o popierius tai sutvarkytume,

2. o kaip su tuo suzinojimu, tai ka, imu ir skambinu i banka ir klausiu, ar reikia, kad "itakingesnis" asmuo nueitu i banka ir tiesiai paklaustu?

3. nes mano uosvis ... na turi varda tame mieste  blush2.gif

1. Klaidingai manai mirksiukas.gif Palūkanos nepriklauso nuo miesto. Viską lemia Euribor ir Libor bei banko duota marža.

2. O kuo įtakingas žmogus gali lemti g.gif Paskambini į savivaldybę ir klausi ar liko lengvatinių kreditų ir kokia suma likusi.

3. lotuliukas.gif Jei nelikę kreditų, tai ir vardas nepadės.
Atsakyti
ačiū Ūpokšnni - daba man viskas aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 06 30, 20:52)
ačiū Ūpokšnni - daba man viskas aišku mirksiukas.gif

Smagu. Linkiiu sėkmės tvarkantis dokumentus ir ieškant namų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 29, 14:25)
su 800 litu? g.gif  cia ta suma priklauso ir nuo buto kainos, ar ne?

taip,nuo buto vertes imamas mokestis,tam tikras koeficiantas dauginamas is buto kainos doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ryt jau einu i banka tartis del konkreciu salygu - marzos, sutarties ir pan. Norejau pasiklausti, kokia valiuta emet paskola? Fiksavot ar ne ir kike metu. Kodel..

Aciu visoms smile.gif

tiesa, gal yra kas ismano - mes planuojam pirktis ne is fizinio, o is juridinio asmens... tai kaip suprantu, su juo nepavyks susitart del didesnio ivertinimo (kad isvengtume tu 5%), ane? g.gif

Atsakyti
Norėjau paklaust dėl įvertinimo - mes gavom ats., kad buto rinkos vertė yra 305.000, o priverstinio pardavimo - 260.000.
Tai kurį žiūrės bankas? Mes perkam už 305.000.
Atsakyti