ne tas zodis NESKUBA
musu bankas sake jau bando su jais ir graziuoju ir piktuoju, mat atostogu metas pas juos, kai kurie darbuotojai atostogauja uzatt ir leciau viskas vyksta
Nu prigasdinot jūs čia mane
O tada, kai jau gauni atsakymą iš BPD, sekantis žingsnis - pas notarą pirkimo/pardavimo sutartis, ar ne?
O tada, kai jau gauni atsakymą iš BPD, sekantis žingsnis - pas notarą pirkimo/pardavimo sutartis, ar ne?
QUOTE(Varėnė @ 2007 06 29, 13:26)
Nu prigasdinot jūs čia mane
taip taip tada pas notara,su kokiais 800lt
su 800 litu? cia ta suma priklauso ir nuo buto kainos, ar ne?
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 29, 14:25)
su 800 litu? cia ta suma priklauso ir nuo buto kainos, ar ne?
Kiek žinau, tai 0,5% nuo buto kainos sutartyje.
Mes mokėsim su pardavėju per pusę.
tai taip ir priklausytu moketi pas notara pasirasant pirkimo ir pardavimo sutarti per puse su pardaveju?
sveikos, skaičiau, skaičiau, ir susivėliau
ten su tais skaiciais.....
ar galite man papasakoti.
mes esame 2 asmenu seima, as registruota Vln, vyras-ne.
turto savo jokio apart mashinos neturime.
per metus uzdirbom (na sunku pasakyti... na bet apie 2880 tukst tikrai, cia oaficialiai. siaip gal ir daugiau, nes jau keletas menesiu mano alga daug didesne.
radom buta. uz 250 stukiu ir norim lengvatos is savivaldybes.
kaip cia ka daryti ir kur eiti, labai prasau papasakokite.
siaip paskola imtume sampo banke, bet jei savivaldybe su jais nedirba, teks kokiam parexe, nes pas juos irgi mazesnes palukanos.
Labai aciu uz atsakyma
Papildyta:
dar vienas klausimas.
ar galime imti paskola (pvz mano vyras registrutas Taurageje) Taurages mieste, prasytis lengvatu is tos savivaldybes, o pirkti buta Vilniuje?
per metus uzdirbom (na sunku pasakyti... na bet apie 2880 tukst tikrai, cia oaficialiai. siaip gal ir daugiau, nes jau keletas menesiu mano alga daug didesne.
siaip paskola imtume sampo banke, bet jei savivaldybe su jais nedirba, teks kokiam parexe, nes pas juos irgi mazesnes palukanos.
Labai aciu uz atsakyma
Papildyta:
dar vienas klausimas.
ar galime imti paskola (pvz mano vyras registrutas Taurageje) Taurages mieste, prasytis lengvatu is tos savivaldybes, o pirkti buta Vilniuje?
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 29, 15:55)
tai taip ir priklausytu moketi pas notara pasirasant pirkimo ir pardavimo sutarti per puse su pardaveju?
Čia pagal susitarimą su pardavėju. Mums pardavėjas pats taip pasiūlė, mes, aišku, sutikom.
QUOTE(Varėnė @ 2007 06 29, 15:14)
Čia pagal susitarimą su pardavėju. Mums pardavėjas pats taip pasiūlė, mes, aišku, sutikom.
kadangi mes prasom kad sutartyje jie nurodytu didesne buto pardavimo kaina kad nereiketu moketi tu 5 proc pradinio inaso tai jau butu kaip ir negrazu prasyti ju kad moketi per puse, ar ne?
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 06 29, 16:09)
sveikos, skaičiau, skaičiau, ir susivėliau
Labai aciu uz atsakyma
Papildyta:
dar vienas klausimas.
Labai aciu uz atsakyma
Papildyta:
dar vienas klausimas.
Galit imti Vilniuj arba Tauragėj, čia reikia spręsti, kur patogiau, nes krūva dokumentų būtent tam mieste reiks sutvarkyt. Be to, pasidomėk, kiek gavę bankai Tauragėje pinigėlių lengavtinėms paskoloms, ir ar jų dar turi pakankamai
Papildyta:
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 29, 16:16)
kadangi mes prasom kad sutartyje jie nurodytu didesne buto pardavimo kaina kad nereiketu moketi tu 5 proc pradinio inaso tai jau butu kaip ir negrazu prasyti ju kad moketi per puse, ar ne?
Na tai gal galima prašyti kad trečdalį padengtų. Nežinau net, žiūrint kaip pardavėjai nusiteikę.
QUOTE(Varėnė @ 2007 06 29, 15:21)
Be to, pasidomėk, kiek gavę bankai Tauragėje pinigėlių lengavtinėms paskoloms, ir ar jų dar turi pakankamai
as manau Taurageje imant paskola, butu mazesnes palukanos,
o popierius tai sutvarkytume,
o kaip su tuo suzinojimu, tai ka, imu ir skambinu i banka ir klausiu, ar reikia, kad "itakingesnis" asmuo nueitu i banka ir tiesiai paklaustu?
nes mano uosvis ... na turi varda tame mieste
Na pirma reiketu i banka nueiti mes taip darem, pasidomejom ar turesim galimybe gauti kredita pagal savo gaunamas pajamas, tada rezervavomes suma, nes rezervas pas mus PAREX banke jau buvo prie pabaigos, tada jau rinkom popieriukus i savivaldybe gauti pazymai apie suteikiama lengvata. beje banka jau reikia zinoti pries einant i savivaldybe is kurio imsit kredita, nes pazyma yra adresuota konkreciam bankui, galima pasidometi keliuose bankuose (apie teikiamus lengvatinius kreditus ir ju siulomas marzas), kurie siais metais teikia lengvatinius kreditus, mes pasirinkom PAREX , nes SEB VB su savo salygom ziauriai isgasdino, tai tiek