O as taip ir skaiciavau, kad imam 240 000 ir is sumos minusuoja 10 procentu, tada likusia suma patys mokam, mums taip dar geriau
Sia savaite lauksim atsakymo is banko
O mes jau susiradom butą, dabar užsakėm visas pažymas savivaldybėj. Klausimas būtų ar reikia vaiko dekl. gyv. vietos? Aš savo turiu, vyras savo turi (mūsų skirtingose vietose deklaruotos). O kaip dėl vaiko?
QUOTE(Varėnė @ 2007 06 18, 15:13)
O mes jau susiradom butą, dabar užsakėm visas pažymas savivaldybėj. Klausimas būtų ar reikia vaiko dekl. gyv. vietos? Aš savo turiu, vyras savo turi (mūsų skirtingose vietose deklaruotos). O kaip dėl vaiko?
Mes vaikui neužakinėjom, nes vaikas automatiškai buvo prirašytas prie manęs. Gal dabar kas pasikeitė
Dar norėjau pasiteirauti, kiek laiko užtrukote tvarkydamiesi lengvatinę (nuo pažymų užsakymo iki pinigų pervedimo pardavėjui)? Nes mes numatėm buto pirkimo sutartyje, kad sutvarkysim iki liepos 10d., bet dabar žiūrim, kad kažin ar pavyks taip greitai
QUOTE(Varėnė @ 2007 06 18, 19:55)
Dar norėjau pasiteirauti, kiek laiko užtrukote tvarkydamiesi lengvatinę (nuo pažymų užsakymo iki pinigų pervedimo pardavėjui)? Nes mes numatėm buto pirkimo sutartyje, kad sutvarkysim iki liepos 10d., bet dabar žiūrim, kad kažin ar pavyks taip greitai
Lengvatine paskola Vilniuje gausite per kokias 5 darbo dienas, gal ir greiciau, banke, jei visus dokumentus pateiksit tvarkingus ir nieko netruks (nes man susidare tokia nuomone, jog jiems atrodo, kad klientas turetu zinoti kokiu pazymu ir milijono dokumentu kopiju ir organilalu turi pristatyti Duotu koki sarasa, kaip kad lengvatinei paskolai pazyma gauti ir butu ramu ) dar savaite, tad turetumet speti sekmes
QUOTE(Varėnė @ 2007 06 18, 19:55)
po pazymos paemimo is savivaldybes iki gavimo is banko sutarties ir ejimo pas notara praejo gera savaite,nieko nenoriu sakyti,bet man atrodo jus per daug ispraudet save i remus laiko atzvilgiu...nes pvz. turesit brangiau moketi registru centrui kad greiciau gautumete is ju pazyma(siaip jie turi per 10d. ta pazyma isduoti),pas teiseja uztrunka maziausiai 3d. kol gauni pazyma, o jei pardavejai turi mazu vaiku tai gali ir ilgiau uztrukti mes nuo dienos kai suradom tinkama buta ir pasirasem preliminaria sutarti agenturoje isipareigojom dokumentus susitvarkyti ir pervesti pinigus per 5 sav. ir tai as galvoju ar viska spesim,nes ne viskas sklandziai vyksta kaip noretusi o del vaiko deklaruotos gyv. vietos-del visa ko,pazymoje ir jis buvo irasytas.deklaraciju reikia ir pas teiseja,nepamirskit ju pasitvirtinti notariskai bent jau mums taip patare,kad nebutu teisejai priezasties atmesti svarstyma
jei vaikas gimes po 2003 m ji reikia uzdeklaruot t.y. prirasyt nes jo automatiskai nebus pati susiduriau vyresnioji automatiskai buvo prirasyta o jaunele reikejo prirasyt
Papildyta:
kokia suma emet PAREX banke ir kokia marza gavot, labai noriu suzinot????
bet jau tempai pas juos tai kitamm banke jau buciau tris kartus pasiemus paskola tempia nerealiai, o libor kasdien kyla tai siandien paziurejau ir vel susinervinau
Papildyta:
kokia suma emet PAREX banke ir kokia marza gavot, labai noriu suzinot????
bet jau tempai pas juos tai kitamm banke jau buciau tris kartus pasiemus paskola tempia nerealiai, o libor kasdien kyla tai siandien paziurejau ir vel susinervinau
Mes PAREX banke emem 136 tukst., marza 0,85, bet sake dar pasistengs iki 0,8 padaryti. Noreciau iki kokiu 7 nusidereti, bet nemanau kad tai imanoma butu. O jus kokia suma imat ir marza kokia siulo? Mes lauakiam buto vertinimo kai bankas ji gaus sake kad atsakymas bus labai greitai- ne ilgiau kaip per 2 darbo dienas.
Mes paskola imam VB, ir marza sutarem 0,7, bet kol dar dokumentai nesutvarkyti paskolos negavom, tai nezinau ar taip bus Imam 209 000 lt
niu ir as papasakosiu kokia info pavyko suzinoti del lengvatines... gal kam bus naudinga.. nors ir paciai abejoniu kyla, mat vienur taip sako, kitur kitaip....
mudu su brangiuoju dar nesame susituoke ir vaiku neturim, ir apie tai planuojam tik kitais metais, tai paskola imti planuoja brangusis vienas ant saves... savivaldybeje mums pasake, kad jo dokumentus ir tereikia surinkti, mano nereikia tik man iskilo klausimas - kaip supratau - anksciau pazyma apie darbo uzmokesti reikedavo imti is 2005 metu, o mums darbuotoja pasake, kad dab reikia parodyti paskutiniu 12 menesiu?
ta pazymele nunesam i banka, bankas uzsirezervuoja ja, ir iki metu pabaigos turim nusipirkti busta... kai atsiras vaikas, savivaldybei pranesim apie pasikeitusia situacija, ji tai perduos bankui, ir tada bus pervesti pinigai. ir man patiko tai, kad kai atsiras vaikas, nebereikes jokiu pazymu is naujo pristatinet, zodziu jei pagal siandienine situacija gaunam lengvatine, o po kokiu metu situacija jei ir pageres - vistiek turesim galimybe pasinaudoti lengvatine paskola
mudu su brangiuoju dar nesame susituoke ir vaiku neturim, ir apie tai planuojam tik kitais metais, tai paskola imti planuoja brangusis vienas ant saves... savivaldybeje mums pasake, kad jo dokumentus ir tereikia surinkti, mano nereikia tik man iskilo klausimas - kaip supratau - anksciau pazyma apie darbo uzmokesti reikedavo imti is 2005 metu, o mums darbuotoja pasake, kad dab reikia parodyti paskutiniu 12 menesiu?
ta pazymele nunesam i banka, bankas uzsirezervuoja ja, ir iki metu pabaigos turim nusipirkti busta... kai atsiras vaikas, savivaldybei pranesim apie pasikeitusia situacija, ji tai perduos bankui, ir tada bus pervesti pinigai. ir man patiko tai, kad kai atsiras vaikas, nebereikes jokiu pazymu is naujo pristatinet, zodziu jei pagal siandienine situacija gaunam lengvatine, o po kokiu metu situacija jei ir pageres - vistiek turesim galimybe pasinaudoti lengvatine paskola
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 06 19, 14:24)
Mes paskola imam VB, ir marza sutarem 0,7, bet kol dar dokumentai nesutvarkyti paskolos negavom, tai nezinau ar taip bus Imam 209 000 lt
O kokiu bud sutaret tokia marza? Mums sako kad 0,85 galutine, nebent dar 0,05 dali nuleis. bet kiek zinau imantiems lengvatine paskola marza negali buti didesne negu 0,85 o vadybininke mums teigia kad ji lyg ir galutine. Papasakokit kokiu budu dar padereti marza. Busiu dekinga uz patarimus
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 19, 16:19)
O kokiu bud sutaret tokia marza? Mums sako kad 0,85 galutine, nebent dar 0,05 dali nuleis. bet kiek zinau imantiems lengvatine paskola marza negali buti didesne negu 0,85 o vadybininke mums teigia kad ji lyg ir galutine. Papasakokit kokiu budu dar padereti marza. Busiu dekinga uz patarimus
Bijau, kad paskui nebutu, jog vadybininke nukris kaip is dangaus su tokia pat marza ir mums
Zodziu, mums pasake, kad pasiimat 5 produktus, tada marza 0.7, tie produktai tokie:
1. Atlyginima perveda i VB kortele.
2. Busto paskola.
3. Indelis banke (gali but ir 100 lt)
4. Laisvalaikio kortele su 1000 lt limitu (ja pasidaryti kainuoja 100 lt, bet turi daug nuolaidu i teatrus ir pan.)
5. Pensiju fondas VB.
Viskas Kad tik neprisisnekeciau