Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

Tai pirmus 5 metus bus lengviau, o paskiau teks dirzus susiverzti g.gif Jau po 5 metu jeigu ka tai busta galima parduoti jau?
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 08, 18:52)
Tai pirmus 5 metus bus lengviau, o paskiau teks dirzus susiverzti g.gif Jau po 5 metu jeigu ka tai busta galima parduoti jau?

Nereikia taip pesimistiškai galvoti ax.gif Juk per 5 metus daug kas pasikeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 06 08, 19:07)
Nereikia taip pesimistiškai galvoti  ax.gif Juk per 5 metus daug kas pasikeis  mirksiukas.gif

Pavydziu Jums optimizmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 08, 22:39)
Pavydziu Jums optimizmo ax.gif

Kai ėmėm paskolą aš irgi buvau pesimistė. Sunku pirmus metus, vėliau tai tampa norma ax.gif Juk gyventi reikia. o nuomotis - ne išeitis.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 06 08, 21:53)
Kai ėmėm paskolą aš irgi buvau pesimistė. Sunku pirmus metus, vėliau tai tampa norma  ax.gif Juk gyventi reikia. o nuomotis - ne išeitis.

Teisingi zodziai mirksiukas.gif
Atsakyti
Penktadieni pasirašėm kerdito sutartį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutka @ 2007 06 11, 08:24)
Penktadieni pasirašėm kerdito sutartį  ax.gif

Ir kaip ax.gif Dzaiugiates? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutka @ 2007 06 11, 09:24)
Penktadieni pasirašėm kerdito sutartį  ax.gif

ta prasme gavot is banko dokumenta,kad galite gauti tam tikra kredito suma?ir dabar jau pas notara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 11, 09:46)
Ir kaip ax.gif  Dzaiugiates? bigsmile.gif

net nežinau. baisu pagalvojus, bet... reik būti optimistais

QUOTE(lauricinaa @ 2007 06 11, 09:51)
ta prasme gavot is banko dokumenta,kad galite gauti tam tikra kredito suma?ir dabar jau pas notara? g.gif

taip ir iš karto pačia kredito sutartį, kadangi visus dokumentus iškarto nunešėm.
Atsakyti
QUOTE(Tutka @ 2007 06 11, 10:56)
net nežinau. baisu pagalvojus, bet... reik būti optimistais
taip ir iš karto pačia kredito sutartį, kadangi visus dokumentus iškarto nunešėm.

o mes vis dar laukiam kredito sutarties,kiek dienu praejo po dokumentu pateikimo? g.gif
Atsakyti
Per kiek laiko gavot is savivaldybes pazyma?
Atsakyti
QUOTE(Demokratija @ 2007 06 11, 12:12)
Per kiek laiko gavot is savivaldybes pazyma?

mes per 2 dienas ax.gif
Atsakyti