Įkraunama...
Įkraunama...

Lengavtinės paskolos būstui

QUOTE(lauricinaa @ 2007 06 05, 13:46)
taip taip nuolatiniams klientams jie marza sumazina
o mes dar tik ruosiames but nuolatiniai,bet nepamirskit ir to-marza lengvatiniams kreditams negali buti didesne nei 0.85,cia jau taip priimta ir nutarta savivaldybes. dar tik vis neissaiskinu del BTD turto draudimo,man sake kad 50proc. imoka sumazinama,imant lengvatini valstybe padengia 50 proc. draudimo sumos  g.gif

del marzos kad ne didesne nei 0,85, tai nea schmoll.gif
savivaldybe to reguliuoti negali schmoll.gif
BPD draudimo 50 proc dengiama imant lengvatini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 05, 13:50)
del marzos kad ne didesne nei 0,85, tai nea  schmoll.gif
savivaldybe to reguliuoti negali  schmoll.gif
BPD draudimo 50 proc dengiama imant lengvatini  4u.gif

nu taip savivaldybe reguliuoti negali,bet kaip man sake-susitarta,imant lenvatini kredita marza ne didesne nei 0.85 g.gif is patikimo saltinio,kuris dirba VB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 06 05, 13:52)
nu taip savivaldybe reguliuoti negali,bet kaip man sake-susitarta,imant lenvatini kredita marza ne didesne nei 0.85 g.gif is patikimo saltinio,kuris dirba VB  ax.gif

nu kad mano marza VB tam paciam didesne 4u.gif ir prasiau mazint, tai nesutiko nes lengvatinis kreditas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 05, 14:07)
nu kad mano marza VB tam paciam didesne  4u.gif ir prasiau mazint, tai nesutiko nes lengvatinis kreditas  4u.gif

nu matai kaip g.gif keista,nes as patikslinau del tos marzos,o gal cia tik klp toks susitarimas?ziuresim kaip mums seksis su marza.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 06 05, 13:46)
taip taip nuolatiniams klientams jie marza sumazina
o mes dar tik ruosiames but nuolatiniai,bet nepamirskit ir to-marza lengvatiniams kreditams negali buti didesne nei 0.85,cia jau taip priimta ir nutarta savivaldybes. dar tik vis neissaiskinu del BTD turto draudimo,man sake kad 50proc. imoka sumazinama,imant lengvatini valstybe padengia 50 proc. draudimo sumos  g.gif

Kažkaip neįtikėtina, kad tokia maža marža. Prieš 2 metus lengvattinėm davė 1,2, o paprastom 1. Mes dabar nusiderėjom iki 1 proc. ax.gif

O BPD reikia mokėti tik 50 proc. Procentai priklauso nuo imamos paskolos dydžio.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 06 05, 14:47)
Kažkaip neįtikėtina, kad tokia maža marža. Prieš 2 metus lengvattinėm davė 1,2, o paprastom 1. Mes dabar nusiderėjom iki 1 proc.  ax.gif

O BPD reikia mokėti tik 50 proc. Procentai priklauso nuo imamos paskolos dydžio.

As pernai kai emiau paskola tai visi bankai kaip susitare dave marza 0,8 (sake lengvatiniam mazesnes negali duot)

O ten kai vedem diskusija kad 5 metus negalima inesti isankstinio kredito. Tai va sukeliau ant koju visus banko vadybininkus ir veliau aukstesnius atstovus. Ir visu atsakymas tas pats -jei per 5 metus noriu anksciau inesti nors viena tukstantuka-turiu grazinti subsidija.Sake nera kito varianto. Nes taip sako teises aktai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste222: 05 birželio 2007 - 15:14
QUOTE(Kriste222 @ 2007 06 05, 16:11)
As pernai kai emiau paskola tai visi bankai kaip susitare dave marza 0,8 (sake lengvatiniam mazesnes negali duot)

O ten kai vedem diskusija kad 5 metus negalima inesti isankstinio kredito. Tai va sukeliau ant koju visus banko vadybininkus ir veliau aukstesnius atstovus. Ir visu atsakymas tas pats -jei per 5 metus noriu anksciau inesti nors viena tukstantuka-turiu grazinti subsidija.Sake nera kito varianto. Nes taip sako teises aktai g.gif

tegu parodo man ta teises akta ir konkretu punkta lotuliukas.gif istatymus skaityti as moku:
Lietuvos Respublikos valstybės paramos būstui įsigyti ar išsinuomoti bei daugiabučiams namams modernizuoti įstatymas
6 straipsnio 3 dalis ,,Tuo atveju, kai kredito gavėjas, kuriam suteikta subsidija kredito daliai padengti, gautą kreditą grąžina bankui anksčiau kaip per penkerius metus arba už šį kreditą įsigytą būstą per pirmuosius penkerius metus nuo kredito suteikimo dienos perleidžia kitam asmeniui, ši subsidija turi būti grąžinta pervedant pinigus į valstybės biudžetą. Subsidiją pagal kredito sutartį grąžina kreditą suteikęs bankas.''

bankuose visi taip sakys, nes jie nesuinteresuoti nei truopucio,kad dali anksciau grazintumei, nes tada jie palukanu negaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 05 birželio 2007 - 15:19
QUOTE(Kriste222 @ 2007 06 05, 15:11)

Mums davė 0,6 maržą, čia irgi pernai g.gif
Atsakyti
QUOTE(anyte @ 2007 06 05, 16:23)
Mums davė 0,6 maržą, čia irgi pernai  g.gif

lengvatines? bigsmile.gif koks bankas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anyte @ 2007 06 05, 16:23)
Mums davė 0,6 maržą, čia irgi pernai  g.gif

Prasom detaliau mirksiukas.gif
Atsakyti
ar nebus taip - lengvata yra tik viena arba 10proc. subsidija kredito sumai,arba 50proc. nuolaida busto kredito darudimui? g.gif cia as taip pagalvojau,juk butu neralu jei valstybe duotu dviguba lengvata g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2007 06 06, 10:08)
ar nebus taip - lengvata yra tik viena arba 10proc. subsidija kredito sumai,arba 50proc. nuolaida busto kredito darudimui? g.gif cia as taip pagalvojau,juk butu neralu jei valstybe duotu dviguba lengvata g.gif

Tikrai ne. Suteikia 10% subsidija ir padengia 50% kredito draudimui smile.gif

Kas rinkotes Parex? kodel? kokia marza pasiule? nes as ir pasirinkau Parex, tik neklauskit, kodel... blush2.gif nzn...
Atsakyti