QUOTE(Leliuke @ 2007 01 30, 19:23)
Va va, ejom ir mes viena menesi i ta darzeli, tik mano vaikui 1,7 men buvo... ir paejom kelias dienas ir pradejo bijot aukletojos vienos. ir viskas - pamato ja rekia klykia, nenori likti... ejom menesi ir su asarom as vaika nuvesdavau, su asarom pasiimdavau.... o aukletojos sako, kad ji labai gerai jaucias ten.... ir nzn... nutraukiau ta darzeli iki pavasario... dabar arteja pavasaris o as jau su siaubu laukiu kas bus.... ir jauciu, kad ta uakletoja kazka padare mano vaikui, kad taip bijots pradejo jos
labai daug kazkaip tikejaus is to darzelio, geru dalyku buvau girdejus, o dabar kuo toliau tuop labiau darzelio kolektyvu nusiviliu....
ar yra cia mamyciu kurios veda vaikiukus i lopseli, i ne zirniuku grupe? kaip ten aukletojos?...
jeigu vaikas bijo žmogaus {kalbu iš patirties }tai tas žmogus ,yra vaiką ar išgazdines ,ar mušes,ar dar ką nors negero padares ,o jei tai dar yra auklėtoja tai tikrai kažkas yra negerai
,ir kad vaikas gerai jaučiasi tai ir man taip sakė ,o kaip vaiką pakamtinėjau ,kaip radau porą kartų apsiverkusi ,tai jau nelabai aš tą pasaką tikiu.
.šiandien eisiu pas direktorę ,vaikis 3-dienas neduvo darželį,nes kosėjo ,aš gydytojos nekviečiau ,tai ir pažymos neturiu ,o kam jinai reikalinga ,jei mes nesirgom ,aš dar gavusi išeiginių tai vaikį namie palikau su manim kartu.Tai aklėtoją pareiškė,kad reikia pažymos ,aš pasakiau ,kad pažymos nebus ,tai tą pasiskundė direktorei,šiandien mane iškvietė į pokalbį
,bus gerą progą papasakoti ,kaip kenčią mano vaikas per pietų miegą
,pasiskundė pati ant saves ,o jeigu nepadės tai eisiu į švietimą ,ten tai tikrai padės.
Ir mano kaimynė labai varo ant to želmenėlio ,sakė ir per televizorių rodė apie tą darželį
,ot papouliau ,bučiau žinojusi bučiau tikrai neleidusi