Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Želmenėlis"

as pati maciau.
nieko neparode ypatingo. Nemanau, kad ten kazkas tokio baisaus vyko. Per laida tos kur atleistos labai norejo pasmerkti vedeja. Tikiu, kad nera ten viskas tobula, bet nera ir katastrofiskai blogai. o kur yra viskas tobula? na ir kas jeigu ir pavalge koks kieno nors anukas, juk vaikams vistik antra karta to ties duoti negalima. tevu darzelyje pasakyciau, labai nereketuoja, ir tikiu, kad maziausiai 95% gaunamu valstybiniu lesu ir atitenka darzeliui ir vaikams. darzelis tvarkingas ir viduje, ir aplinka sutvarkyta, grupese irgi grazu (na gal cia labiau aukletoju nuopelnas, bet vis delto..... ) Nemanau, kad tos problemos, kurias kelia atleistos darbuotjos yra tikrai esmines.
gal pacios tikejosi kazko daugiau, nei algos, o kai nepavyko, tai triuksma sugalvojo kelti.
manau nerimauti del to nera pagrindo smile.gif na bent jau del to ka rode laidoje.
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2006 06 07, 22:11)
Taip as ta pati  blush2.gif
Ziema as buvau isisgudrinusi vaiko nevesti tomis dienomis, kai Vyda dirbdavo po pietu. Nes buvo labai nusibode palikti verkianti vaika ir neviltingu balsu prasancio "nepalik manes".
O jus dar ir kitais metais eisit i ta pacia grupe, ar jau i darzelio grupe?

ŠAUNU, KAD nestuke.gif O DĖL AUKLĖTOJŲ, TAI LABAI GAILA, BET VYDA DABAR ATOSTOGAUJA. TAD IKI LIEPOS 1D BUS TIK IRENA.O NUO RUGPJŪČIO 1D BUS VYDA MĖNESĮ LAIKO. GAILA, KAD MANĘS NEIŠLEIDŽIA ANKSČIAU ATOSTOGAUTI - LABAI NORĖJAU, KAD MAŽOJI EITŲ KAI DIRBS VYDA. MATYT KAŽKA SVAIKAMS TIKRAI NETINKA, KAD NE VIENAS VAIKAS JOS NEMĖGSTA.. O DĖL TODS LAIDOS (GAILA, KAD NEMAČIAU), BET BUVO TĖVU SUSIRINKIMAS, IR DIREKTORĖ BEI AUKLĖTOJOS PRAŠĖ ATEITI PER PIETUS, IR ŠIAIP ATEITI ANKSČIAU, NETIKĖTAI BEI APŽIŪRĖTI KOKĮ MAISTĄ VALGO VAIKAI, KIEK JO GAUNA. MANAU, ČIA NIEKO BAISAUS..
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Tai čia baika tada, maniau gal kas rimto, nors nesu nepastabi unsure.gif Niekur neatsiras patenkintas žmogus atleistas iš darbo, o kad neša, tai tegul parodo valdišką įstaigą iš kurios neneša bigsmile.gif Maistą tai aš pačioj pradžioj apžiūrėjau, kai dukra eidavo po porą valandų, tai per pietus pasiimti ateidavau, nu normalei man ten viskas. O dukra mano nevalgi, vieną kartą sako aš namie nevalgysiu, nes tu neskaniai gamini, o daržely skaniai blink.gif Ir iš viso viską papasakoja, kas ką ir už ką barė, ką darė, ką valgė thumbup.gif Matyt tarp moteriškių šiaip juoda katė perbėgo g.gif Fu, dabar jau ramu blush2.gif Dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
KELIU TEMĄ Į VIRŠŲ.. GAL ATSILIEPTŲ DAUGIAU MAMYČIŲ, KURIOS VEDA VAIKUČIUS Į ŠITĄ DARŽELĮ.
Atsakyti
Sveika:)
as irgi jau ieskau savo mazajai:) tik neissivaiduoju i koki leisti
Atsakyti
LABUKAS, AUDRONE mirksiukas.gif
MES PO DVIEJŲ MĖNESIŲ PERTRAUKOS RYT VĖL EISIM Į DARŽELĮ. KAŽKOKS NERIMAS NORS TU KĄ.. ŽINAU, KAD VĖL IŠ LIGŲ KAPSTYTIS TEKS.. ECH.. GAL YRA DAUGIAU MAMŲ, VEDANČIŲ MAŽUOSIUS Į ŠĮ DARŽELĮ?
Atsakyti
QUOTE(Ingulis @ 2006 08 27, 22:31)
LABUKAS, AUDRONE  mirksiukas.gif
MES PO DVIEJŲ MĖNESIŲ PERTRAUKOS RYT VĖL EISIM Į DARŽELĮ. KAŽKOKS NERIMAS NORS TU KĄ.. ŽINAU, KAD VĖL IŠ LIGŲ KAPSTYTIS TEKS.. ECH.. GAL YRA DAUGIAU MAMŲ, VEDANČIŲ MAŽUOSIUS Į ŠĮ DARŽELĮ?


Sveika,

I kokia grupe siemet eisit?
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2006 09 18, 20:50)
Sveika,

I kokia grupe siemet eisit?

Į TĄ PAČIĄ mirksiukas.gif ŽIŪRIU JUS SVEIKINT REIKIA 4u.gif SVEIKIJAM 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir mes i Zelmeneli keliaujam.I Zirniuku grupe.Kol kas skustis neturiu kuo. smile.gif Aukletojos lyg ir normalios.Vakar buvo pirma diena po ilgu atostogu (visa vasara nejom),tai buvo truputi neramu. rolleyes.gif Bet viskas praejo labai gerai,mazius nesusisiojo ne vienu kelnyciu,uzmigo gana gerai,pavalge,o kai atejau pasiimt tai tik suktelejo "mama" ir toliau zaide.... wub.gif Teko pavargt kad namo isivesciau.... unsure.gif Tikiuosi taip ir toliau.... bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi i Zelmenelio Zirniuku grupe einam. siandien antra diena buvo. vakar ejo kartu apsizvalgyt, siandien valandziukei buvau palikus. siaip tai lyg ir nieko, mano mergaite neverke, pasiliko, sake nepasigedo mamos, neieskojo. kai atejau pasiimti ruoses visi i lauka. pradariau duris, aukletoja renge kazkoki berniuka, tas verke, o ji sauke "ar tu stovesi" ir per rankytes suplojo jam. nu nezinau..... tikiu, kad negelezine ir tu aukletoju kantrybe, bet... jau man del svetimo vaiko sirdi skauda... nezinau tik to berniuko vardo, bet is ir vakar verke, ir siandien kai vedziau vaika ir ejau parsivest jis verke. Zirniuku mamytes, papasakokit, kaip jusu vaikai toje grupeje? kaip aukletojos?
Atsakyti
QUOTE(Leliuke @ 2006 09 19, 11:22)
Mes irgi i Zelmenelio Zirniuku grupe einam. siandien antra diena buvo. vakar ejo kartu apsizvalgyt, siandien valandziukei buvau palikus. siaip tai lyg ir nieko, mano mergaite neverke, pasiliko, sake nepasigedo mamos, neieskojo. kai atejau pasiimti ruoses visi i lauka. pradariau duris, aukletoja renge kazkoki berniuka, tas verke, o ji sauke "ar tu stovesi" ir per rankytes suplojo jam.  nu nezinau..... tikiu, kad negelezine ir tu aukletoju kantrybe, bet... jau man del svetimo vaiko sirdi skauda... nezinau tik to berniuko vardo, bet is ir vakar verke, ir siandien kai vedziau vaika ir ejau parsivest jis verke. Zirniuku mamytes, papasakokit, kaip jusu vaikai toje grupeje? kaip aukletojos?


O,kad per rankytes sudave tai gal nelabai gerai...Dabar mastau,juk ten galejo but mano vaikiukas.... g.gif Jis toks nenuorama...Nors visi jie ten tokie...maziukai,dar nelabai supranta... wub.gif Siaip man aukletojos pasirode visai normalios ir apie vaika normaliai ko paklausiu,papasakoja.... g.gif Ateitis parodys....Siaip mes lankem nuo geguzes men,truputi pasirguliavom,paskui liepa darzelis atostogavo ir siandien antra diena kai mazius eina i darzeli po ilgu atostogu...Tai aukletojos sake kad vakar viskas normaliai buvo...Kadangi vasara ismokom daryt ant puodo,tai net klausiau ar viskas gerai,tai sake pasiprase ir ant puodo pats,nebuvo ne vienos "avarijos".... thumbup.gif
O jums sekmes pratintis! 4u.gif
Atsakyti
nu manau jei ten tavo butu tas berniukas verkiantis, tai gal pasakytu, kad jam sunku tam darzeli, kad verkia daznai. yra ten vienas berniukas toks drasus, atsigules ant grindu kad vaziuoja kad vaziuoja... smile.gif aukletoa sake, kad jis jau lankes ir priprates prie aplinkos. bet jis su pampersiuku...
niu matysim kaip ten seksis... kazi kokia dar ten kita ta aukletoja bus....
Atsakyti