QUOTE(Leliuke @ 2006 02 23, 11:10)
Mes ir buvom tame darzelyje. Uzsiregistravom, uzsirasem ir nuo geguzes 1 pradsim lankyti. nezinau kokioj grupej busim, nezinau dar ne aukletoju.
bet siaip bendras vaizdas man visai patiko. labai maloni direktore. sake, jei reiketu greiciau atvest, galim vesti. nors musu mergytei 1.2 m.
tik pagalvoju,
ar nieko baisasu, jei mano mergiuke bus ten pati paziausia....
bijau, kad didieji neskriaustu..
gal kuri turit tokios patirtie? 
Mes ir buvom tame darzelyje. Uzsiregistravom, uzsirasem ir nuo geguzes 1 pradsim lankyti. nezinau kokioj grupej busim, nezinau dar ne aukletoju.

bet siaip bendras vaizdas man visai patiko. labai maloni direktore. sake, jei reiketu greiciau atvest, galim vesti. nors musu mergytei 1.2 m.
tik pagalvoju,

ar nieko baisasu, jei mano mergiuke bus ten pati paziausia....

bijau, kad didieji neskriaustu..

gal kuri turit tokios patirtie?
Aš vedžiau irgi 1,2 metų. Ir nieko. Susitvarkė, buvo pamigdyta, pamaitinta, nuprausta..
QUOTE(ireba @ 2006 02 27, 22:38)
Ir as bandysiu i sita darzeli uzsirasyt...Jei pavyks...Tad rasykit visos kuriu vaikuciai lanko,svarbi kiekviena nuomone! 
Ir as bandysiu i sita darzeli uzsirasyt...Jei pavyks...Tad rasykit visos kuriu vaikuciai lanko,svarbi kiekviena nuomone!
Mes einam į Saulutės grupę. Labai esu patenkinta. Iš pradžių mažoji pasilikdavo su ašarom, bet dabar kartais net išeit nenori..