Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Želmenėlis"

QUOTE(ad23 @ 2007 06 20, 21:28)
o jus lopselio ar darzelio grupe lankot?
Siandien paskambinau, tai labai maloniai sake, kad galim nuo rugpjucio 1 ateit pratintis, tik beda, kad nuo 6 iki pat rugpjucio galo musu nebus. Tai nezinau kaip cia gausis.

mes lankom lopšelio grupę
Atsakyti
Noreciau ir as cia pasisakyti....
tas darzelis man ne svetimas,ir pati esu ji lankiusi su broliu. Turiu tik geru atsiliepimu,puikiai paruosia mokyklai,daug veiklos,grazi ir priziurima aplinka...O dabar kai pati esu mama savo vaikeli irgi uzrasiau cia.
Direktore jau pasikeitus. Bet ir anai neturiu jokiu pretenziju. Visi nese is darzeliu (ir visu viesu istaigu) maista ir visada nes. Cia visose darzeliuose taip. Tik matyt kazko nepasidalino ir paviesino. Bet maisto vaikams tikrai niekada netruksta...ir drauges vaikai cia lanko grupes ir niekuom nesiskundzia 4u.gif
Taigi mes pradesim cia lankytis nuo kito rugsejo lopselio grupeje,gal yra mamyciu kurios irgi tuo metu prades leisti savo atzaleles? butu malonu susipazinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EDIJA @ 2005 06 01, 11:48)
Žmonės , gal kas dar ką nors žinot apir ši darželį ? g.gif

Galiu pasakyt tik tiek, pati kadaise ten dirbau, po to vaika savo leidau, likau patenkinta, o vedeja superine
Atsakyti
Noreciau savo pupa leisti taip pat nuo kitu metu rugsejo menesio, bent jau pameginti bigsmile.gif .

Nes dabar auga tikras "mamiciukas" ax.gif , bet lyg jau ir pradeda dometis kitais 4u.gif
Atsakyti
na as irgi labai juo susidomejau g.gif eisim su draugem kt sav apsiziuret kaip ten kas, norim visos leist nuo kt rudens savo atzaleles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kyccia @ 2007 09 16, 15:19)
na as irgi labai juo susidomejau  g.gif  eisim su draugem kt sav apsiziuret kaip ten kas, norim visos leist nuo kt rudens savo atzaleles smile.gif

Po to pasidalinkit įspūdžiais drinks_cheers.gif
Atsakyti
niu va uzrasem siand savo vaikucius thumbup.gif nuo kt metu rugsejo pirmos prades eiti. ejom be jokiu dovanu schmoll.gif visos trys mamos, parasem prasymus ie sake geguzes men bus atviru duru diena , tada oaskirstys grupem, nes mes norim, kad musu atzaleles i viena grupe eitu ax.gif sake per ta diena bus galima susipazinti su aukletojom ir t.t. seip aplinka man ten liux, tikiuosi viskas bus oki tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
ai beja direktore ten jau nauja....
Atsakyti
Aciu, kad pasidalinot ispudziais bigsmile.gif
Manau laikas jau butu ir mums nueiti uzsirasyti ax.gif
Atsakyti
As saviski uzrasiau jau i sita darzeli. Direktore man patiko labai maloni.
As tik norejau paklaust kaip cia del paramos, ar neset maiselius ir jei neset ka?
Ar siulet pinigelius ar kazkaip?
Mums irgi liepe mokintis ant puodo, bet kad mums nesigauna, bet dar neaisku kada papulsim, gal dar ismoksim g.gif
O jus kai pradejot eit i lopseli ar jau mokejot ant puoduko prasytis?
Atsakyti
kai ėjau kalbėti dėl priėmimo ,bet tada dar buvo sena direktorė, nieko nenešiau. Bet dabartinė direktorė irgi labai faina.
O mes pradėjom lankyti darželį, tai dar net nebuvo jokių minčių kad jis darys ant puoduko, bet pradėjęs eiti į darželį bent sutikdavo sėstis ant puoduko ir laikui bėgant išmoko, dabar mes jau pampersų thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau nelankysim sito darzelio, netiketai prieme i kita darzeli 4u.gif
Sekmes lankantiems vaikuciams ir ju mamytems 4u.gif
Atsakyti
Mes ir pradedamos lankyti darzeli ejome su pampersiukais, o puoda pamaciusios klykdavom is visu jegu blink.gif Direktore ir mums sake, kad butina be pampersu, bet... (Aciu aukletojai Jolantai ir Danutei thumbup.gif ). I puoda ismokom tik vasara daryt (dabar mums 2.9m). Dabar jau viskas gerai drinks_cheers.gif

P.S. Buriuke, manau musu vaikai i viena grupe eina 4u.gif
Atsakyti