Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Želmenėlis"

As irgi vedu savo vaika i si darzeli.... ax.gif
Nu ir ka dabar? Eit draskytis? Eit koliotis su direktore ar su virejom? Visur isnesa, ka cia pakeisi... pasikeis virejos - nes ir jos... pasikeis direktore - nebijokit, is gatves neateis kita. Ateis is tos pacios "mafijos", kaip per telika sake biggrin.gif Ir vistiek nes - tada dar ir sau, ir virejom, ir senajai direktorei... Tikrai to nesuvaldysi...
Del sriubu skiestu vandeniu nevirintu, tai ka as zinau.... Nemanau, kad taip kasdien yra. Gal kada buvo toks atvejis ir pasake.... Nei ka pastatysi salia, kad saugotu, nei pats stovesi... blink.gif
Del isgertuviu? Man maziausiai rupi ka direktore daro.. Zinoma, nieko gero nera,,kad darbo metu islenkia, bet kur taip nera.... Jeigu tai butu musu auketoja, tada kita kalba....
Mano vaikas is darzelio grizta sotus, valgyt nepuola... Dziaugiuosi tuo, kad vaikas linksmas buna, sutvarkytas, tobuleja...
Aisq, didziuotis nera kuo, kad musu darzeli tokiose laidose linksniuoja 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, kodel nerasot, kad abejotina žurnalistė su dviem pamišėlėm direktorę isvadino alkoholike ant visos Lietuvos, vežė į policiją, tikrino girtumą. Nusikalbėjimas nesvietiškas (įsuktas net Kauno vedėjas, grupių darbuotojai, žodžiu, visas kolektyvas). Manyčiau, kad būtina kreiptis į teismą, kitaip nuo tokių bepročių ( skundą rašė net ant policijos) neapsiginsi. Gaila kolektyvo.
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 03 21, 21:16)
Man rodos kad daugelyje darželių yra tas pats. O čia spalvas tai sutirštino, kad sausainius skaičiuoja, nu netikiu, pati mačiau kad atneša visą bliūdą tų sausainių ir valgo vaikai, kiek mano mažių pavaišindavo, kai ateidavom sesės pasiimti. [b]

Pas mus darzelyje skaiciuoja tuos sausainius, taip atnesa bliuda i grupe, bet i rankas iduoda po sausaini doh.gif Ir obuolius pjausto.....
O karta per savaite vakarienei buna tie sausainiai ir pienas+obuolys. Ir viskas..... Syki ant prie tokios vakarienes buvo patiektos po 5 slyvas ant stalo unsure.gif (vaikai sedi po4)
Man lengviau tik tiek, kad maniskis nevalgus, ir taip ar taip visos porcijos nesuvalgo, ar is vis nevalgo. Tai moku kaip priklauso, o vaikas namie atvalgo uz visa diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicola @ 2007 03 22, 10:19)
Klausykit, kodel nerasot, kad abejotina žurnalistė su dviem pamišėlėm direktorę isvadino alkoholike ant visos Lietuvos, vežė į policiją, tikrino girtumą. Nusikalbėjimas nesvietiškas (įsuktas net Kauno vedėjas, grupių darbuotojai, žodžiu, visas kolektyvas). Manyčiau, kad būtina kreiptis į teismą, kitaip nuo tokių bepročių ( skundą rašė net ant policijos) neapsiginsi. Gaila kolektyvo.

Bet klausimas ko delse direktore vykti??? ko puole i virtuve, kad neaptiktu to, ko negalima?... nu ka as zinau -jei as nieko nebijau, tai ko uzstoti kelia? ko bijot i eteri tiesa pasakyt?
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2007 03 22, 11:03)
Pas mus darzelyje skaiciuoja tuos sausainius, taip atnesa bliuda i grupe, bet i rankas iduoda po sausaini  doh.gif Ir obuolius pjausto.....
O karta per savaite vakarienei buna tie sausainiai ir pienas+obuolys. Ir viskas..... Syki ant prie tokios vakarienes buvo patiektos po 5 slyvas ant stalo unsure.gif (vaikai sedi po4)
Man lengviau tik tiek, kad maniskis nevalgus, ir taip ar taip visos porcijos nesuvalgo, ar is vis nevalgo. Tai moku kaip priklauso, o vaikas namie atvalgo uz visa diena  verysad.gif

Na va, isgirstam ir kitu nuomoniu, ne tik i viena 'duda" puciamu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 22 kovo 2007 - 11:04
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 22, 12:05)
Papildyta:
Na va, isgirstam ir kitu nuomoniu, ne tik i viena 'duda" puciamu mirksiukas.gif

Cai as kalbejau apie kita darzeli, ne Zelmeneli. Tikrai ne tik siame darzelyje yra panasi situacija. Visur vagia, tik skirtingais mastais...
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2007 03 22, 11:42)
Cai as kalbejau apie kita darzeli, ne Zelmeneli. Tikrai ne tik siame darzelyje yra panasi situacija. Visur vagia, tik skirtingais mastais...

Supratau, kai parasei. as maniau, kad apie Zelmeneli kalbejai...
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2007 03 22, 11:42)

visur vagia http://www.delfi.lt/...php?id=12594395
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2007 03 22, 12:40)

PASKAITYKITE KOMENTARUS.. cool.gif
KAI KURIE TIKRAI VERTI DĖMESIO..
Atsakyti
O aš galvoju, kaip ta šizofrenikė buvusi valYtoja kuri ten lakstė, stumdėsi sėdėjo prie to pačio "lovio" ir vogė, gėrė kartu su direktore tai tylėjo, buvo gerai , o kai jau susipyko, tai tada jau blogai pasidarė, televiziją iškvietė, tada jau vaikučių pagailo. Aš pati švietimo sistemoje dirbu ir va nesuprantu tokių žmonių, kai jau užpakaliui šilta tai gerai, o jei jau kas netiko tai ant visos Lietuvos. Galvojate, kad tas skandalas į naudą? Tai labiausiai nukenčia darželio mikroklimatas, o jei jis labai prastas, eina komisijos visokios, tai kas ,manot, nukenčia nuo to? VAIKAI.
Atsakyti
atlikinejau praktika kitam kauno miesto darzeli, na ten galiu paakyt maisto tiek daug,kad pila lauk viska..na desreliu neismesdavo,bet juk negrazins i virtuve rytojui,tai gal ir namo neissinesa, o vaikai ir kartoti gali jei tik nori,o ir aukletojos pavalgo..na zodziu bado nesimato ir skiedimo,nes ir pati ragavau biggrin.gif
kitam darziuke pasakojo grupioke kaip atnesa kiekvienam vaikui po sumustini,juos padalina po maza gabaliuka, vaikai suvalgo,nori kartoti,o nedudoa,nes paciso aukletojos valgo doh.gif
tai nezinia nuo ko cia priklauso..bet matyt visur viskas vyksta panasiai g.gif
Atsakyti
Buvau aš nuėjusi į tą darželį. Kalbėjau su direktore. Gaila man jos pasidare. Dar kartą įsitinau, kad darželis labai tvarkingas. Kažkodėl netikiu as tom nesamonėm, kad kibirais vogdavo maista. Kadangi vaiką leidau anksčiau ten, tai žinau, kad jeigu vaikas prašydavo pakartoti tai visada ir gaudavo. Ir vėl vesiu ten vaiką. Man svarbiausia, kad prižiūrėti būtu, kad neskriaustų! Badu tikrai nemirs, aišku, būtų labai nemalonu jeigu tų buvusių darbuotojų šnekos būtų tiesa.
Ir tada kyla klausimas ką ir kaip tikrino tos 18 komisijų, jeigu nei VIENA nerado nei vieno pažeidimo, negi visos institucijos būtu tokios "nešvarios". Jeigu taip yra, tada jau nebežinauariš viso nors kur nors yra kitaip!
Gerbiu direktore jau vien už tai, kad nereikalauja jokių duoklių priimdama vaikus į darželį! thumbup.gif
Papildyta:
Ir dar klausimėlis - gal yra kas lankot 11 grupę, auklėtoja berods Zolė. Papasakokit kaip jums ten patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kubilina: 23 kovo 2007 - 14:46
QUOTE(ramyra @ 2007 03 22, 11:03)

Šitam daržely maitinimas 4 kartus per dieną, pavakariams (po pietų miegelio) būdavo sausainiai ar koks keksiukas su pienu, o vakarienei, košės, troškiniai daržovių, blynai. Maniškė irgi nevalgi, bet pagyrūnė, tai visada pasigirdavo (ir dabar pasigiria) kiek ir ko suvalgė, ką kartojo, ko ne. Dabar eina į kitą darželį, bet vis prašo, kad eitumėm į darželį Kaune, o kai atvažiuojam net ir mažasis, kuris nelankė šito darželio, šaukia: "čia sesės darželis, čia sesės darželis" biggrin.gif

QUOTE(kubilina @ 2007 03 23, 14:50)
Gerbiu direktore jau vien už tai, kad nereikalauja jokių duoklių priimdama vaikus į darželį! 

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti