Puiki pasakele.Daznai ir as pagalvoju ka reiktu atsakyti,kai mazasis uzklaustu..dabar jau turiu minciu
Labai
Miela,paprastai ir aiskiai bet kokiam leliui
Labai gražu
kokia miela
Senai cia buvau uzsukus ir tiek vel graziu atsiliepimu radau Aciu visoms, dziugu, kad pasakele rado kelia ir i jusu namucius
Na, kai sis kalausimas bus uzduotas, teks atsakyti kaip jie istikruju islenda Dukrytei kuriai rasiau sia pasakele jau greit seseri ir tik visai nesenai ji manes paklause, kaip ji is mano pilvo islindo. As pasakiau abu tikruosius galimus budus ir ji tai prieme labai puikiai Na, o sunus, dar nesidomi islindimo budais, jam dar uztenka zinoti, kad jis pas mane pilve buvo ir tiek. Kartais tik sako, kad nori vel i pilva ilysti, paziureti kaip ten kas atrodo Jam ziema bus ketveri
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2012 02 01, 17:58)
Labai grazi pasaka! Super! Tikekimes, waikai neklaus, o kaip is pilvelio islindau :-)
Na, kai sis kalausimas bus uzduotas, teks atsakyti kaip jie istikruju islenda Dukrytei kuriai rasiau sia pasakele jau greit seseri ir tik visai nesenai ji manes paklause, kaip ji is mano pilvo islindo. As pasakiau abu tikruosius galimus budus ir ji tai prieme labai puikiai Na, o sunus, dar nesidomi islindimo budais, jam dar uztenka zinoti, kad jis pas mane pilve buvo ir tiek. Kartais tik sako, kad nori vel i pilva ilysti, paziureti kaip ten kas atrodo Jam ziema bus ketveri
labai gražu
Labai graži pasakėlė
Grazu,atsirado minciu kaip maziui papasakoti