Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

O aš tai tik už gimdymą klinikose. Kaip kai kurios forumietės sakė, jei kas nors blogo atsitiktų mažyliui ar mamai, tai visa reikiama paglba būtų vietoje ir būtų sutaupytos tos kelios labai brangios minutės...Aš beveik visą nėštumą galvojau, kad gimdysiu Mažylyje, tačiau vyras atkalbinėjo, siūlė rinktis KMUK. Kai nėštumas buvo trisdešimt kelios savaitės gydytojai įtarė priešlaikinio gimdymo grėsmę ir paguldė į Mažylį. Galiu pasakyti tik vieną pranašumą prieš klinikas- skanus maistas. O KMUK dabar gimdymo skyrius įrengtas šiuolaikiškai, personalas buvo labai malonus, dažnai užeidavo pasiteirauti ar nieko netrūksta. Ir švara rūpinamasi. O svarbiausia, tai gydytojai dirba tikri profesionalai. aš buvau labai patenkinta. Ir labai džiaugiuosi, kad leidausi vyro įkalbama svarbiausiam gyvenimo įvykiui pasirinkti KMUK. thumbup.gif
Atsakyti
Na, prisikaičiau apie gimdymus ir ligonines ... akys jau raibsta blink.gif Ir va toks klausimas iškilo: ar galima klinikose ir visą nėštumo periodą vaikščioti ar tik gimdyti ateiti? blush2.gif Mat man tik septinta nestuke.gif savaitė ir norėčiau iškart vaikščioti pas tą patį gydytoją, pas kurį ir gimdysiu ... A? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelija* @ 2005 06 08, 11:24)
Na, prisikaičiau apie gimdymus ir ligonines ... akys jau raibsta  blink.gif  Ir va toks klausimas iškilo: ar galima klinikose ir visą nėštumo periodą vaikščioti ar tik gimdyti ateiti?  blush2.gif  Mat man tik septinta  nestuke.gif  savaitė ir norėčiau iškart vaikščioti pas tą patį gydytoją, pas kurį ir gimdysiu ...  A?  g.gif

Tikrai galima, nueini ir uzsiregistruoji, netgi gali pasirinkti norima gydytoja,
pas kuria( -i)noretum lankytis
Atsakyti
clap.gif je, kaip gerai thumbup.gif Nes man buvo baisiausiai pradėję skaudėti dantį, o kadangi esu nestuke.gif tai jokiu vaistuku gert negalejau, todel i vakara neapsikentusi nuvariau i Klinikas, o ka daryti??? Jokios gydimo įstaigos tai nedirba cry.gif Galvoju, papasakosiu situaciją, nu bent kazka padarys verysad.gif Tai va je va je scare.gif ant manes ten taip reke registraturoje doh.gif Mazdaug, kur tavo siuntimas? cia mes taip nepriimam... au au au aggressive.gif paskui rekiau as biggrin.gif ir suteike man ta pagalba tik reikejo gera pusvalandi nervus pasigadinti. Tai va dabr ir bijau i tas Klinikas ir nosi kišti scare.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelija* @ 2005 06 09, 08:04)
clap.gif je, kaip gerai  thumbup.gif  Nes man buvo baisiausiai pradėję skaudėti dantį, o kadangi esu nestuke.gif tai jokiu vaistuku gert negalejau, todel i vakara neapsikentusi nuvariau i Klinikas, o ka daryti??? Jokios gydimo įstaigos tai nedirba  cry.gif Galvoju, papasakosiu situaciją, nu bent kazka padarys  verysad.gif Tai va je va je  scare.gif ant manes ten taip reke registraturoje  doh.gif Mazdaug, kur tavo siuntimas? cia mes taip nepriimam... au au au  aggressive.gif paskui rekiau as  biggrin.gif ir suteike man ta pagalba tik reikejo gera pusvalandi nervus pasigadinti. Tai va dabr ir bijau i tas Klinikas ir nosi kišti  scare.gif

Nekreipk demesio mirksiukas.gif , juk visur didziausia valdzia seseles ir registratores, tiesiog per foruma susizinok norimos gyd telefona ir skambinkis jai asmeniskai, patikek niekas nereikalauja pinigu, o ji tave uzrasys pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelija* @ 2005 06 09, 08:04)
clap.gif je, kaip gerai  thumbup.gif  Nes man buvo baisiausiai pradėję skaudėti dantį, o kadangi esu nestuke.gif tai jokiu vaistuku gert negalejau, todel i vakara neapsikentusi nuvariau i Klinikas, o ka daryti??? Jokios gydimo įstaigos tai nedirba  cry.gif Galvoju, papasakosiu situaciją, nu bent kazka padarys  verysad.gif Tai va je va je  scare.gif ant manes ten taip reke registraturoje  doh.gif Mazdaug, kur tavo siuntimas? cia mes taip nepriimam... au au au  aggressive.gif paskui rekiau as  biggrin.gif ir suteike man ta pagalba tik reikejo gera pusvalandi nervus pasigadinti. Tai va dabr ir bijau i tas Klinikas ir nosi kišti  scare.gif

Lelija, nuo kokios 18 savaites galima leisti nuskausminancius i danti. Tik labai patariu dantis kuo greiciau susitvarkyti, nes nesutvarkyti dantys yra didesne infekcijos, kuria gali perduoti savo kudikeliui dar esanciam pilve, tikimybe. Kai musu maziuke pirmom savo gyvenimo valandom papuole i reanimacija del infekcijos, tai buvo svarstymu ar tai negalejo buti nuo to, kad as dantis susitaisiau tik 6 menesyje, o iki to laiko buvo dyyyyydele skyle blink.gif blush2.gif su uzdegimu
Atsakyti
Man vaistukus taisant dantis leido jau 13 sav. Stomotologė sakė, kad nuo 12 sav. jau galima, o beje kai leido nuskausminamus tai sakė, kad čia tipo ne tokie stiprūs, labai tinka nėščioms. Nežinau kiek tame buvo tiesos. biggrin.gif
Lelija, gimdyti gali kur tik širdis geidžia, tikrai niekas neaprėks ir neišvarys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rolana: 13 birželio 2005 - 18:18
as taip pat gimdziau klinikose thumbup.gif buvau susitarus su gydytoja pas kuria lankiausi nuo 20sav. gimdyklos tikrai kaip liukso kambariai biggrin.gif aisku palatom dar toli iki tokio lygio bet man kazkaip nebuvo labai svarbu,nes paprasiau gydytojos vienvietes su tualetu kartu ir labai gerai kad nereikejo vaikscioti per visa kolidoriu.gydytoja atsivede savo akusere labai faina thumbup.gif tik gaila kad iki galo jos nereikejo,nes isveze i operacine daryt cezario,bet kol vyko gimdymas masazavo ir kalbino ir t.t

palatoj vyras nakciai gali likt bet tam nepritaikyta,leido atsinesti is kolidoriaus foteli biggrin.gif bet tilpo ir i ligonines lova,cia delto kad maziaus neisvestu i naujagimiu skyriu nakciai,nes tipo mama po operacijos turi pailset tongue.gif ir pati gydytoja patare likt vyrui nors man visai nebuvo sunku.

labai smagu butu jei dar kada gimdyciau kad butu tos mokamos naujos,grazios palatos isvis butu super.

zodziu as uz klinikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip gimdziau KMUK. ir labai tuo patenkinta. Norsis pradziu maniau, kad pakaks ir rajonineje ligonineje, nes visas nestumas ejo labai lengvai ir puikiai jauciausi. Bet vyras primigtinai reikalavo vaziuoti i klinikas.
Ir visai nenusyvyliai. Maistas gal ir neipatingas,bet personalas labai malonus.
reikia masaziste - bus, reikia ko nors is vaistines - slaugutes tuo pasirupina, na ir pan. sesutes bet kuriuo paros metu atlekia tau i pagalba, palatoje yra telefonas.
na, ir zinoma, jei jau kas visi medikai salia.
mano panelytes po gimdymo labai nukrito svoris, tai jei sukviete profeseonalu konsiliuma padare ten pat visus imanomus tyrymus. nemanau kad tokia diagnostine iranga yra bet kurioje ligonineje.
Kita vertus, dabar jukniekas ilgai ir nelaiko, berots jei viskas tvarkoje , treciaja para ir isleidzia namo.
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2005 06 10, 23:33)
Tik labai patariu dantis kuo greiciau susitvarkyti, nes nesutvarkyti dantys yra didesne infekcijos, kuria gali perduoti savo kudikeliui dar esanciam pilve, tikimybe.

Tai kad pas mane nėra uždegimų - buvo ištinę nes dygo protinis dantis...Na, bet pas stomatologą apsilankysiu būtinai- dėl visa pikto 4u.gif

QUOTE(berga @ 2005 06 14, 14:00)
palatoj vyras nakciai gali likt bet tam nepritaikyta,leido atsinesti is kolidoriaus foteli biggrin.gif bet tilpo ir i ligonines lova,cia delto kad maziaus neisvestu i naujagimiu skyriu nakciai,nes tipo mama po operacijos turi pailset tongue.gif ir pati gydytoja patare likt vyrui nors man visai nebuvo sunku.

Jei ne paslaptis, kiek mokėjai už vienvietę palatą? O gydytojoms ir akušerei?
Atsakyti
QUOTE(*Lelija* @ 2005 06 21, 14:45)
Tai kad pas mane nėra uždegimų - buvo ištinę nes dygo protinis dantis...Na, bet pas stomatologą apsilankysiu būtinai- dėl visa pikto  4u.gif
Jei ne paslaptis, kiek mokėjai už vienvietę palatą? O gydytojoms ir akušerei?

siaip jei tariesi su gydytoju, ir jam moki, tai jei tik yra laisva vienviete, tai tau ja ir parupins tavo prasymu. As gulejau dvivieteje, bet mano pageidavimu viena. Tai gyveno visas 10 dienu su manim mano vyras. Aisku, gali buti gimdymo bumas, tai jau suprantama, kad gali ir nebuti vietu.
Atsakyti
O aš gimdžiau 2 ligononėj.Nebuvau susitarus su jokiom daktarėm ir niekam nedaviau pinigų.Personalas Nuostabus! Be to, man darė Cezario pjūvį. Visi tik šypsojosi ir sakė, kad galiu daryti ka tik noriu: šaukti, dainuoti ir pan.
Atsakyti